دوستان نامحدود 4 مگ ماهانه حدودا چقدره سرعت دانلودش؟
حجمی ک قبلا میگرفتم اینجا نهایت به 2 مگ میرسید
بعد از اتمام حجم سرعت کم میشه به چقدر میرسه؟
ممنون
دوستان نامحدود 4 مگ ماهانه حدودا چقدره سرعت دانلودش؟
حجمی ک قبلا میگرفتم اینجا نهایت به 2 مگ میرسید
بعد از اتمام حجم سرعت کم میشه به چقدر میرسه؟
ممنون
Last edited by PouriaTech; 04-06-2018 at 13:14.
من دارم حدودا سرعت دانلود 500 هست
حجمش هنوز تموم نشده
ولی تو پنل نوشته میشه 32 کیلوبایت
دمشون گرم واقعا
4 مگ اگه میرسه به 32 دیگه 1 مگ باید قطع شه :| همون 32 هم نباشه سنگین تره والا فرقی نداره با بی اینترنتی !
قرن 21 سال 2018 دنیا دنبال 5G با فلان سرعت ما دوباره داریم با این سرعتای کیلوبایتی دست و پنجه نرم میکنیم
کاملا با این طرحای جدید بردن به عقب همه چیو
سرویسای حجمی هم ک واقعا گرونن نمیصرفن!
اينا سرويس رو وايرلسه، و حق دارن اينجوري ميدن. همه دنيا همينه.
اوني که باعث گرون شدن اينترنت شد و باعث شد شما اينترنتتون 30 سال عقب بمونه از دنيا اون مخابرات حرمزاده تمام کارمنداي حرومزادشن که الان براي شما فيبر نوري که هيچي vdsl هم درست سرويس نميده، تمام شرکت ها در تهران دکل نصب کردن تمام تهران شده دکلستان آمار سرطان از امواج رفته بالا فقط به خاطر مخابرات ک،،،ن گشاد حرومزاده که فيبر و اينترنت فيبري در شهرها نکشيده. ما اينترنت بيسيممون سريع تر از کابليه، بر منکرش لعنت.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
انحصار همینه
من td گرفتم بعد دیدم نمیصرفه به قیمتش
واقعا هم غیرمنطقی نمیگم چون نت خط همین ایرانسل برات بهتر درمیاد تا td ! حجم بیشتر یا مساوی عوضش همراهته همه جا با سرعت خیلی بالاتر و قیمت کمی بهتر
بعد خواستم adsl بگیرم تمام شرکتا گفتن پورت نداره مرکزتون نمیتونیم بدیم رفتم مخابرات خودش بهم داد نیم ساعته هم وصل شد!
حالا ازینور یه حالی دارن به ملت میدن اونم اینکه تایم سرویست تموم میشه ولی نتت وصل میمونه قطعش نمیکنن و میتونی تا آخرین مگ حجمتو مصرف کنی!
الان دو ماه شده دارم از سرویس 1 ماهه استفاده میکنم تازه آخرای حجممه که 100 گیگ بوده(تازه اون بین الملل و داخلی هم اصلا ندیدم توش رعایت شه!!)
مطمئنا باگ نیست باخبرن ازش
همه سرویس ها (از 1 تا 4 مگ) محدود میشن روی همون 32 کیلوبایت
اين دفاع کردنا واسه ملت نون و آب نميشه، کم کاري مخابرات و فساد بزرگش با اين طرح هاي صد من يه غاز که گفتي جبران نميشه، مشکل از ايرانسل هم نيست، مشکل از مخابرات دولتيه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اشنا بود؟ چون من سوال کردم گفت نمیدیم
نه ایرانسل، بلکه اسیاتک هم همینو گفت
بهترین بسته تی دی برای پر مصرفا ۲۰۰ گیگ بعلاوه ۱۰۰ گیگ شبانه مجموعا ۳۰۰ گیگ سه ماه که با مالیاتش میشه ۲۵۰ تمن هست ولی بازم گرونتر از ای دی اس ال هست . من حدود ۶ ماهه دارم میگیرم . گیگی کمتر از ۱۰۰۰ تمن در میاد . مصرفم فوق العاده بالاس
من که خط تلفن ندارم ای دی اس ال بگیرم
تک طبقه هستیم وایرلس هم نمیدن بهمون
مبین نت هم پوشش نداریم
تنها اینترنت خونگی که میتونم بگیرم همینه
بخوامم مودم بگیرم برای 4g همراه اول . بسته های همراه اول برای پر مصرفا فوق العاده افتضاهه
شدیدا منتظرم تی دی شاتل بیاد . چون به احتمال فراوان نت تایپ ۲ هست . فقط امیدوارم بسته هاش مقرون به صرفه باشه و یه طرح ورودی بزارن که مودمش خیلی گرون در نیاد
Last edited by arashsard; 04-06-2018 at 16:37.
تا زمانی که ایرانسل برای ip دهی به کاربرانش از shared public ip ( یک ip برای چند دستگاه ) استفاده میکنه همین مشکل وجود داره و تنها راهش استفاده از سرور مجازی مانند میکروتیک هست ، ولی مبینت ip valid میده اگه درخواست کنید اونطور که شنیدم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)