حجم چرا ۳ تومنه ؟ سرویسها هم از بقیه گرونتر میده
با زبون به زبونی میگه تخلیه کنید![]()
حجم چرا ۳ تومنه ؟ سرویسها هم از بقیه گرونتر میده
با زبون به زبونی میگه تخلیه کنید![]()
من با این نویز و مکس ریت چرا بیشتر از 4 مگ برام قابل انتخاب نیست؟
تا 17 مگ خطم میکشه راحت
باید به پشتیبان فنی زنگ بزنم؟
گفتم با ماهی 100 گیگ این چند ماه رو بگذرونم تا بشه های وب اما انگار باید تخلیه کرد!
من احتمالش زیاده که آخر ماه تخلیه کنم . حالا نگران این هستم که موقع تخلیه خیلی طول بدن. چون واقعا کار من با اینترنته حتی یک روز هم برام مهمه. اگه واقعا جزو قوانین هست که باید سریع اقدام کنن که خیال آدم راحته . ولی مشکل اینه که شرکت های بزرگی مثل پارس آنلاین سر و کله زدن باهاشون صبر ایوب میخواد . یه آدم بیکار میخواد و پیگیر بشه تا بتونه به جواب برسه.
شرکت های کوچیک تر واقعا بهتر عمل میکنن حتی اگه کیفیتشون اندازه شرکت های بزرگ نباشه ، خیلی سرعتر از بقیه به نظر بقیه گوش میدن و تغییرات میدن !
به نظرم اول هفته اقدام کنید به تخلیه و تقویم رو هم چک کنید که تعطیلی رسمی نباشه چون همینو بهونه می کنن برای طول دادن پروسه شکایت هم می تونه کمک کننده باشه.
دوستان کسی میدونه چجوری میشه سرویس خریداری شدرو عوض کرد یاهمون ارتقاداد مصرفم نکردم پشتیبانی زنگ زدم گفت به نمایندگی تون مراجعه کنین به اونجام زنگ زدم گفتم قبلن هرسرویسی میگرفتم سرعتم دانلودم1مگ بود گفت نمیخواد سرویس عوض کنین پیگیری میکنیم گفتم پیگیری لازم نیست گویا دیگه دقیقا شد همون سرعتی که شارژمیکنیم رومیدن میدونستم512نمیگرفتم حالامنتظریم زنگ بزنند ببینیم تغییرمیدن67کیلوبایته صفحه به زوربازمیکنه
Last edited by feranko724; 07-12-2017 at 15:46.
واسه من 2 تومن هست
الیته سرویس جدید گرفتم
یعنی خوشم میاد همه دوستان به حجم سرویس های جدید پارس آنلاین اعتراض دارن باز یه عده رفتن طرح های جدید خریدن!!!!!!!!
خوب اینجوری که اگه یه درصد امید داشتم که حجم ها بره بالا دیگه مثل اینکه باید دورشو خط بکشم!
![]()
من که درخواست تخلیه دادم هنوز تخلیه نشده دیگه رفت تا هفته آینده اگه تا شنبه تخلیه نشد به سفر قطرشون میکنم![]()
شکایت راه به جایی نمیبره باید تخلیه کنیم ، اینا مار خوردن افعی شدن
باید وزیر ارتباطات جریمه های سنگین برای شرکتهای متخلف بذاره تا سریع خطو تخلیه کنن مثلا اگر پارس آنلاین تخلف کرد پروانه FCP شو ازش بگیرن یا اگه مخابرات تعلل کرد مجبورش کنند
تا یکسال خط مشترکو رایگان رانژه و تخلیه کنه
یا نمره منفی در پروندشون ثبت کنن که اگر نمره منفیشون به یه حدی رسید دیگه شرکت کلا توقیف کنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)