دوست عزيزم اينو من درمورد شاتل از ٦ سال پيش ميدونستم
كلا شاتل كارش همينه.تصاعدي سرعتو كم ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزيزم اينو من درمورد شاتل از ٦ سال پيش ميدونستم
كلا شاتل كارش همينه.تصاعدي سرعتو كم ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
1-من در مورد فیک بودن یا به قول معروف فوتوشاپی نبودن این عکسی که گذاشتی هیچ نظری ندارم (میخوام بگم امکان دستکاری در عکس وجود داره کما اینکه دوستان یه زمانی سرعتهای 100 مگ اسپید تست رو میذاشتن که بعدا معلوم شد جعلیه) دقت کن پس فردا نگی تهمت زدی و ... فقط گفتم امکانش هست و یه عکس چیزی رو ثابت نمیکنه.
2-ممکنه شما خونت چسبیده باشه به مرکز مخابرات بنابراین پینگت خوب باشه.بقیه اینجوری نیستن.
3-با توجه به اینکه معمولا سرعت آپلود رو بیشتر از 1 مگ ست نمی کنن و سرعت خطت توی عکس (با فرض فیک نبودن عکس) تقریبا نزدیک 1 مگ هست بنابراین نشون میده کیفیت خطت عالیه. ولی در مورد بقیه معمولا اینجوری نیست.
4-ممکنه نوع اینترنتت adsl نباشه که اونم تاثیر داره.
5-با توجه به کیفیت خط ایشون بعیده همچین پینگی داشته باشه (با توجه به اسکرین شات) اما اگر هم داشته باشه نوش جونش انشاا... بهتر هم بشه.
6-کلا شاید یک درصد افراد توی این خراب شده همچین سرعت و کیفیتی رو تجربه کنن پس برو حالشو ببر.
واقعیه .
پینگ الزاما ربطی به نزدیک بودن به مرکز مخابراتی نداره پارامترهای دیگه ای مهمه نویز خط میتونه نابود کنه پینگو حتی اگه نزدیک مرکز باشه و ضمنا اینکه تو پینگ خارجی مسیر مهم هست که از کجا میره اگر از سمت جنوب بره بعد بره شاخ افریقا سپس اروپا مسلما پینگ بد خواهد بود اما اگر از طرف ترکیه و اذربایجان باشه مثل مال من که پینگ خارجی 86 هست خوب مسلما عالی میشه .
من 1 ماهه پینگم با شاتل خوب شده قبلش 200 بود این نشون میده از مسیر خوبی داره رد میشه و حتی ممکنه در اینده خراب شه هیچ تضمینی نیست که همین جوری بمونه .
کیفیت خط من اصلا عالی نیست و snr نزدیک 10 هست که اگر کمی پایین تر بیاد قطع میشه .
ضمنا شات رو من از طریق speedtest chrome extension گرفتم ولی این بار مستقیما میرم تو سایتش .
داخلی :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خارجی :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حدودا چند گیگ دانلود کردی که محدود شدی ؟؟
حرفت درسته.منظور من اینه که کلا نزدیک بودن به مرکز مخابراتی عاملیه که میتونه باعث افزایش کلی کیفیت لینک ارتباطی مشترک بشه (مخصوصا سرعت) و معمولا تجربه نشون داده که همین افزایش سرعت که خودش در نتیجه کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی بدست اومده میتونه روی پینگ هم تاثیرگذار باشه.
مساله بعدی همون ثبات سرعت و کیفیت هست که کمتر کسی داره.خود من از شاتل سرویس دارم و سرعتم در طول روز تغییر می کنه (سرعت لینک ارتباطی منظورمه همون سرعتی که توی مودم قابل مشاهده هست) و این نشون میده که شاتل به شدت کمبود پهنای باند داره و به وسیله ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری سرعت مشترکین رو در طول روز تغییر میده (این کار یه جور لود بالانسینگ محسوب میشه). در نتیجه شما نمیتونی بگی من همیشه سرعتم x و پینگم y هست و این خیلی بده.
کیفیت خط شما از نظر من خوبه چون تونسته تا 8 مگ آپ بشه.snr خط شما الان که روی سرعت 8 مگ آپ شده 10 هست یعنی در سرعتهای پایین تر مسلما snr بسیار بیشتری خواهد داشت.ولی خط یکی دیگه همین snr 10 رو رونی سرعت 2 یا 3 مگ داره یعنی اگر بخوان مثلا بیارن روی 4 مگ قطع و وصلی داره.
از دیروز شاتلند دوباره ر**ده
سرعت دانلود از آپلودسنترش داغون داغونه برا من
چیزیم آپ نمیشه
اینکه چیز عجیبی نیست
ازین به بعد هروقت شاتل لند سالم بود باید اینجا اعلام کنیم. خراب بودنش دیگه یه روتینه
دوستان آرت ۳ حدودا سر چند گیگ محدود میشه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)