تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 585 از 1547 اولاول ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، بنده قبلا مشترک پارس آنلاین بودم دیدم کیفیتش افت کرده اومدم سراغ شاتل دیدم این شاتل از پارس آنلاینم بدتره به بنده سرویس 4096 با ترافیک رایگان شبانه و با شرط عدم افت سرعت در ساعات رایگان فروختن حالا بعد از 2 ماه نه تنها سرعت پیجم شدیدا افت کرده بلکه سرعت دانلودم تو تایم رایگان رسیده به 50 الی 60 کیلو میگن چون شما در تایم رایگان زیاد دانلود داشتی سیستم شما رو فیلتر کرده میگم پس چرا روز اول همکارتون یه چیز دیگه گفت و میگفتید تو تایم رایگان فلان مقدار دانلود داری تا بدونیم شبانش نامحدود نیست خرید کنیم یانه میگن همکارمون اشتباه کرده ، خب این یعنی کلاهبرداری ، اینجاهم بار دومه که این مطلبو ارسال میکنم ولی قرار نمیدن شاید باید حتما از شاتل تعریف کنم تا قرار بدن
    دوست عزيزم اينو من درمورد شاتل از ٦ سال پيش ميدونستم
    كلا شاتل كارش همينه.تصاعدي سرعتو كم ميكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حذف شود........................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پینگ داخلی من 8 هست اما اینجا 10 نشون میده الان پس می بینی که امکان داره .
    1-من در مورد فیک بودن یا به قول معروف فوتوشاپی نبودن این عکسی که گذاشتی هیچ نظری ندارم (میخوام بگم امکان دستکاری در عکس وجود داره کما اینکه دوستان یه زمانی سرعتهای 100 مگ اسپید تست رو میذاشتن که بعدا معلوم شد جعلیه) دقت کن پس فردا نگی تهمت زدی و ... فقط گفتم امکانش هست و یه عکس چیزی رو ثابت نمیکنه.

2-ممکنه شما خونت چسبیده باشه به مرکز مخابرات بنابراین پینگت خوب باشه.بقیه اینجوری نیستن.

3-با توجه به اینکه معمولا سرعت آپلود رو بیشتر از 1 مگ ست نمی کنن و سرعت خطت توی عکس (با فرض فیک نبودن عکس) تقریبا نزدیک 1 مگ هست بنابراین نشون میده کیفیت خطت عالیه. ولی در مورد بقیه معمولا اینجوری نیست.

4-ممکنه نوع اینترنتت adsl نباشه که اونم تاثیر داره.

5-با توجه به کیفیت خط ایشون بعیده همچین پینگی داشته باشه (با توجه به اسکرین شات) اما اگر هم داشته باشه نوش جونش انشاا... بهتر هم بشه.

6-کلا شاید یک درصد افراد توی این خراب شده همچین سرعت و کیفیتی رو تجربه کنن پس برو حالشو ببر.

4. این کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعیه .
    پینگ الزاما ربطی به نزدیک بودن به مرکز مخابراتی نداره پارامترهای دیگه ای مهمه نویز خط میتونه نابود کنه پینگو حتی اگه نزدیک مرکز باشه و ضمنا اینکه تو پینگ خارجی مسیر مهم هست که از کجا میره اگر از سمت جنوب بره بعد بره شاخ افریقا سپس اروپا مسلما پینگ بد خواهد بود اما اگر از طرف ترکیه و اذربایجان باشه مثل مال من که پینگ خارجی 86 هست خوب مسلما عالی میشه .
    من 1 ماهه پینگم با شاتل خوب شده قبلش 200 بود این نشون میده از مسیر خوبی داره رد میشه و حتی ممکنه در اینده خراب شه هیچ تضمینی نیست که همین جوری بمونه .
    کیفیت خط من اصلا عالی نیست و snr نزدیک 10 هست که اگر کمی پایین تر بیاد قطع میشه .
    ضمنا شات رو من از طریق speedtest chrome extension گرفتم ولی این بار مستقیما میرم تو سایتش .
    داخلی :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

خارجی :

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، بنده قبلا مشترک پارس آنلاین بودم دیدم کیفیتش افت کرده اومدم سراغ شاتل دیدم این شاتل از پارس آنلاینم بدتره به بنده سرویس 4096 با ترافیک رایگان شبانه و با شرط عدم افت سرعت در ساعات رایگان فروختن حالا بعد از 2 ماه نه تنها سرعت پیجم شدیدا افت کرده بلکه سرعت دانلودم تو تایم رایگان رسیده به 50 الی 60 کیلو میگن چون شما در تایم رایگان زیاد دانلود داشتی سیستم شما رو فیلتر کرده میگم پس چرا روز اول همکارتون یه چیز دیگه گفت و میگفتید تو تایم رایگان فلان مقدار دانلود داری تا بدونیم شبانش نامحدود نیست خرید کنیم یانه میگن همکارمون اشتباه کرده ، خب این یعنی کلاهبرداری ، اینجاهم بار دومه که این مطلبو ارسال میکنم ولی قرار نمیدن شاید باید حتما از شاتل تعریف کنم تا قرار بدن
    حدودا چند گیگ دانلود کردی که محدود شدی ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

واقعیه .
    پینگ الزاما ربطی به نزدیک بودن به مرکز مخابراتی نداره پارامترهای دیگه ای مهمه نویز خط میتونه نابود کنه پینگو حتی اگه نزدیک مرکز باشه و ضمنا اینکه تو پینگ خارجی مسیر مهم هست که از کجا میره اگر از سمت جنوب بره بعد بره شاخ افریقا سپس اروپا مسلما پینگ بد خواهد بود اما اگر از طرف ترکیه و اذربایجان باشه مثل مال من که پینگ خارجی 86 هست خوب مسلما عالی میشه .
    من 1 ماهه پینگم با شاتل خوب شده قبلش 200 بود این نشون میده از مسیر خوبی داره رد میشه و حتی ممکنه در اینده خراب شه هیچ تضمینی نیست که همین جوری بمونه .
    کیفیت خط من اصلا عالی نیست و snr نزدیک 10 هست که اگر کمی پایین تر بیاد قطع میشه .
    ضمنا شات رو من از طریق speedtest chrome extension گرفتم ولی این بار مستقیما میرم تو سایتش .
    داخلی :

خارجی :
    حرفت درسته.منظور من اینه که کلا نزدیک بودن به مرکز مخابراتی عاملیه که میتونه باعث افزایش کلی کیفیت لینک ارتباطی مشترک بشه (مخصوصا سرعت) و معمولا تجربه نشون داده که همین افزایش سرعت که خودش در نتیجه کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی بدست اومده میتونه روی پینگ هم تاثیرگذار باشه.
    مساله بعدی همون ثبات سرعت و کیفیت هست که کمتر کسی داره.خود من از شاتل سرویس دارم و سرعتم در طول روز تغییر می کنه (سرعت لینک ارتباطی منظورمه همون سرعتی که توی مودم قابل مشاهده هست) و این نشون میده که شاتل به شدت کمبود پهنای باند داره و به وسیله ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری سرعت مشترکین رو در طول روز تغییر میده (این کار یه جور لود بالانسینگ محسوب میشه). در نتیجه شما نمیتونی بگی من همیشه سرعتم x و پینگم y هست و این خیلی بده.

کیفیت خط شما از نظر من خوبه چون تونسته تا 8 مگ آپ بشه.snr خط شما الان که روی سرعت 8 مگ آپ شده 10 هست یعنی در سرعتهای پایین تر مسلما snr بسیار بیشتری خواهد داشت.ولی خط یکی دیگه همین snr 10 رو رونی سرعت 2 یا 3 مگ داره یعنی اگر بخوان مثلا بیارن روی 4 مگ قطع و وصلی داره.

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دیروز شاتلند دوباره ر**ده
    سرعت دانلود از آپلودسنترش داغون داغونه برا من
    چیزیم آپ نمیشه

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از دیروز شاتلند دوباره ر**ده
    سرعت دانلود از آپلودسنترش داغون داغونه برا من
    چیزیم آپ نمیشه
    اینکه چیز عجیبی نیست
    ازین به بعد هروقت شاتل لند سالم بود باید اینجا اعلام کنیم. خراب بودنش دیگه یه روتینه

10. 3 کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان آرت ۳ حدودا سر چند گیگ محدود میشه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •