تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 752 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595635685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    اقا رضا يه سوال داشتم خدمتتون .he90 بدون امپ خودش با امپ ديگه اي درايو ميشه؟يكي از فاميل ها تو انگليس برام پيدا كرده كه واقعا مناسب قيمتش ولي امپ نداره.فروشنده بهش گفته امپدانسش 10000 اهم هست ولي ميشه براش امپ پيدا كرد يا سفارش بديم درست كنن.تو بازار امپي پيدا ميشه كه اين 10000 اهم رو درايو كنه؟
    و سوال ديگه كه خيلي ذهنم رو مشغول كرده بنظرتون ارزش داره اين هدفون با اين قيمت هاي بالا يا اينكه چون ديگه توليد نميشه و انتيك شده اينقدر گرون شده؟و اينكه ممكنه بزودي هدفوني بسازن كه بتونه از اين بهتر باشه و ارزونتر؟كه در اين صورت واقعا ناراحتي و پشيموني داره.
    مي خواستم پيغام خصوصي بدم ولي چون ترجيح ميدين تو فوروم سوال بپرسيم اينجا مطرح كردم.
    لطفا نظرتون رو درباره اين هدفون بهم بگين تا بتونم تصميم بگيرم فاميلمون منتظر جواب من هستن
    با تشكر

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اونجا که یادمه، آمپ هایی که به طور جدی برای وسایلی غیر هدفون تولید شدن، مدار آمپ هدفونشون از مدار آمپ قسمت های دیگشون جداست (اگر اشتباه نکنم این مطلب رو آقا رضا هم قبل تر ها اشاره کرده بودن) برای همین، یک آمپ هرچند حرفه ایی که برای اسپیکر یا ... ساخته میشه، برای هدفون نمیتونه آمپ خوبی باشه.

بعد اگر استفادتون توی خونه، یا جایی هست که مثلاً نشستین؛ از آمپ های دسکتاپ استفاده کنین نه پرتابل؛ چونکه به نظرم دسکتاپ ها کیفیت بهتری رو ارائه میدن.
    اگر پرتابل مد نظرتون بود، بگید تا چند تایی رو که میشناسم، باهاتون به اشتراک بزارم.
    توجه کنین که با چه سیستمی می خوایین از آمپتون استفاده کنین؛ کیفیت نهایی یک ستاپ صوتی، به اندازۀ کیفیته بی کیفیت ترین قسمت ستاپتون هستش.
    با درود.
    و ممنون از کمک و راهنماییتون.
    هم آمپ دسکتاپ میخوام بخرم و هم آمپ پروتابل.
    راستی زیر 500 $ منظورم بود نه زیر 500 تومان.
    واسه پروتابل FiiO E17 + FiiO E6 رو در دو اندازه متفاوت انتخاب کردم.البته نه با قاطعیت.اگر آمپ در سایز کوچک مثل E6 که کیفیت و ارزش کیقیت به قیمت مناسب تری نسبت به E6 داشته باشه,معرفی کنید ممنون میشم.مثلا آیا HiFiMan - HM-101 ارزش خرید بیشتری نسبت به E6 دارد یا نه؟
    آمپ در سایز بزرگ پروتابل هم که مثل گزینه قبلی؛ کیفیت و ارزش کیفیت به قیمت بهتری نسبت به E17 داشته باشه رو اگه پیشنهاد بدین باز هم یک دنیا ممنون میشوم.مثلا NuForce Icon-2 ارزش خرید بالاتری ندارد؟یا آمپ های گرانتر تا 500 $.
    در خصوص آمپ دسکتاپ بدترین وضعیت را دارم.اصلا هیچ ایده ای ندارم که کدام را با چه قیمتی انتخاب کنم.واسه همین به رضا جان گفتم که مدل و بزند را پیشنهاد دهد.
    رضا جان و بقیه عزیزان لطف کنند در این بحث شرکت کنند.بسیار سپاسگزار میشوم.
    هنوز راجع به آمپ های استریوی موجود در ایران(مثل دنون و پایونییر) و استفاده از خروجی هدفون آنها بجای آمپ دسکتاپ,توجیه نشده ام.لطفا اگر کسی نظری دارد بیان کند.
    با سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما

بابت سوء برداشت، از شما معذرت می خام

در آخر هدف از سوال و جواب در اینجا صرفآ بیان تجربه شخصی از ابزار شخصی هست نه . . .

شما هم موفق باشید.
    با درود و سپاس فراوان از شما بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات ارزشمندتان و زحماتی که در این تاپیک میکشید.
    این چه حرفی است رضا جان.مسلما همه مسایلی که در اینجا اتفاق میافتد فقط و فقط سوءتفاهم است وگرنه اینجا کسی با کسی پدر کشتکی ندارد.شما هم بابت برخورد نه چندان صحیح من , من را ببخشید.مطمئن باشید که این هم سوءتفاهم بوده و این جریانات اگر با خوبی تمام شود ,رابطه ها در اینجا دوستانه تر میشود که در این مورد شخصا خیلی مشتاقم که اینگونه تمام شود.
    رضا جان لطف کنید در بحث آمپ پروتابل و مخصوصا دسکتاپ شرکت کنید و نظرات ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید.
    مخصوصا در این بحث اگر فقط کلی صحبت نشود و اشاره دقیق به مدل و برند کنید,بسیار ممنون میشوم.
    با سپاس مجدد
    بدرود.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

RSA یا همون ray samuel audio
    meier audio
    woo audio
    nuforce
    schiit
    ibasso
    beyer dynamic
    hifiman
    ....

head-fi.org/f/5/headphone-amps-full-size

تا اونجا که یادمه، آمپ هایی که به طور جدی برای وسایلی غیر هدفون تولید شدن، مدار آمپ هدفونشون از مدار آمپ قسمت های دیگشون جداست (اگر اشتباه نکنم این مطلب رو آقا رضا هم قبل تر ها اشاره کرده بودن) برای همین، یک آمپ هرچند حرفه ایی که برای اسپیکر یا ... ساخته میشه، برای هدفون نمیتونه آمپ خوبی باشه.
    نظر شخصی و در ادامه یا اضافه یا تکمیل یا رد یا هر چیزی که قابل برداشت باشه غیر از منظور بد (:

آخه خیلی خیلی می ترسم پیوست کنم چون اکثر اوقات پیوست کردنم عاقبت خوشی برام نداشته حالا این یکی رو خدا به خیر بگذرونه

===============

همیشه برندهای مطرح سازنده آمپ بهترین نیستند چون هستند برندهایی که سالهای سال هست که فقط تک مدل هستند و اون مدل هم بهترین نتیجه و تمام توان اون برند هست ولی همیشه برندهایی از این دست قیمت ارزانی ندارند و یا اگه داشته باشند باید انتظار زیادی برای بدشت آوردن یکی از اونها کشید هر چند که باز هم ارزان به اون معنی که تصور ما هست نیستند چون قیمت بالای چند هزار تا تموم میشه با تجربه کوتاهی که از استفاده از آمپ ها دارم به نظرم همیشه برندهای مطرح سازنده بهترین ها نیستند بلکه هستند برندهای بسیار جوان و نوپایی که در تلاش در جهت بدشت آوردن یک پله از نردبان ترقی در بین بهترین ها هستند و متاسفانه همیشه در تمام خصوصیات محصولاتشون چندان موفق نیستند چون کم تجربه هستند و نا خواسته از هزینه کردن بیش از اندازه در شروع و دلهره از تعداد فروش همیشه اونها رو وادار می کنه که با تامل و احتیاط خاصی مراحل ساخت رو به جلو هدایت کنند
    به هر حال اونچه که برای ما فقط به عنوان مصرف کننده مهم هست در مرحله اول کیفیت صدای یک آمپ هست ولی به زودی کیفیت ساخت اون در صورت پایین بودن ما رو دلگیر میکنه به طوری که یک آمپ چند صد دلاری نا خواسته تبدیل به یکی از اون چند جعبه توی رک ما می شه چون به طور مثال ولوم گران قیمت اون به دلیل اینکه کیفیت تقریبآ پایینی داشت صدا رو دچار نویز میکنه و این مشکل در آمپ هدفون اغلب باعث سوختن هدفون هم میشه شاید برای ما که از آمپ های حرفه ای استفاده نکردیم این مسئله ناشناخته باشه و دور از تصور ولی واقعیت داره مثلآ آمپ 1200 دلاری باعث سوختن یک هدفون هم قیمت خودش میشه چرا؟
    چون آمپ های حرفه ای با توانی به مراتب بیشتر از اونچه که هدفون نیاز داره ساخته می شوند و اغلب بدون هیچ گونه مدار محافظ به جهت حفاظت هدفون از آسیب های این چنینی چه خواسته و چه ناخواسته و اتفاقی یا ناشی از ایرادهای سخت افزاری آمپ، هستند ، چرا؟
    چون هر چه اضافه کردن بیشتر و پیچیدگی بیشتر مساوی میشه با افت کیفیت و افزایش شدید نویز ، چرا؟
    چون هر قطعه الکترونیکی مساوی هست با یک منبع نویز و احتمالآ این نویز ممکنه زیاد نباشه اما در عمل چون قطعات با هم سری ( زنجیر مانند) قرار گرفتند خیلی راحت میشه حساب کرد که یک مدار با حداکثر 5 قطعه سری بسیار بهتر از مدار با 10 قطعه کار میکنه (البته برای مثال ساده ما ولی در عمل کمی متفاوته و قرار هم نیست تاپیک طراحی مدار راه اندازی کنیم) حال با حذف کردن یا به حداقل رسوندن تعداد قطعات سعی میشه از بهترین قطعات و با کیفیت ترین اونها استفاده بشه ولی ما به عنوان کاربر خطرات احتمالی رو که اغلب هیچ صحبتی از اونها به میون نمیاد به قیمت نهایتآ هدفون مورد استفاده می خریم

حرفه ای ترین آمپ ها همه به همین سبک طراحی و ساخته می شوند غیر از مدلهای آماتوری که احتمالآ جای سوال داره ولی جوابش خیلی ساده هست و اون اینکه:
    1. اون کاربر آماتور نیست که ندونه توان بیشینه هدفون چه مقداری هست (چون یک کاربر حرفه ای دقیقآ میدونه که هدفون مورد نظرش با فلات آمپ در چه ضریب تقویت و ولومی بهترین کیفیت رو داره نه همه چیز رو بزاره روی حداکثر)
    2. اون کاربر آماتور نیست که آمپ روشن و خاموش براش فرقی نداشته باشه و هدفون رو تعویض کنه (چون یک حرفه ای میدونه که آمپ حرفه ای اون آسیب جدی می بینه و ممکنه این آسیب به هدفون اون هم صدمه بزنه)
    3. اون کاربر آماتور نیست که صدای حداکثر همیشه براش کمه ( چون یک حرفه ای دنبال ترکوندن گوش خودش نسیت تا یه چیزی شنیده باشه تا متوجه بشه چی شنیده)
    4. اون کاربر آماتور نیست که به دنبال حجم صدا باشه (چون یک حرفه ای حجم صدا براش مهم نیست چون کیفیت به نظرش از همه چیز بهتره)
    5. اون کاربر آماتور نیست که آمپش همیشه توی جیب یا کیفیش همراهش هست(چون کسی که حرفه ای گوش میکنه راه نمیره و هر جایی گوش نمی کنه چون برنامه داره و اینطور نیست که هر وقت هوس کرد همه چیز رو آماده گوش کردن کنه چون دوست داره حرفه ای گوش کنه به هر آنچه که به صدا درمیاد نه آنچه که شنیده میشه)
    6. اون کاربر آماتور نیست که . . . (چون قبلآ بوده که . . .)
    اون کاربر آماتور دیروز هست ولی امروز خوب میدونه که آمپ اون در چه درجه ای از توان بهترین کیفیت صدا رو با کدوم هدفونش ارائه میکنه و خوب میدونه که کدوم سورس با کدوم آمپ بهترین کیفیت رو بدست میاره و آمپ به نظر اونیک ابزاره نه یک جعبه سیاه معجزه کننده که هدفون فرضا 1000 دلاری رو تبدیل به 10000 دلاری کنه اون خوب میدونه که با اضافه کردن آمپ به Setup خودش باعث شده که هر آنچه در هدفون پنهان بوده اشکار بشه و از این شفاف شدن جزییات بیشتر لذت خواهد برد

در آخر پیشنهاد میکنم برای شروع سری به برندهای کپی بزنید مثل Matrix چینی این برند نمونه های خوبی داره و با قیمت مناسب و جالبه که در بعضی از موارد حتی بهتر از مدل مرجع کپی کرده و با کیفیت تر و با قیمت بسیار ارزان مثلآ چقدر جالبه برای شما که یک آمپ حدود 1500 دلاری رو شما بتونید حدود 250 دلار تهیه کنید اما قبل از خرید به نظرم کاربرد و کیفیت Setup فعلی خودتون رو خوب در نظر داشته باشید چون آمپ معجزه ای در Setup شما نخواهد کرد مگر اینکه شما خود جادوگر باشید

در آخر آخر
    هیچکدام از دستگاههای صوتی خانگی (تلویزیون و استریو و آمپ و رادیو و سینمای خانواده و . . . ) که جک هدفون برای خروجی داشته باشند کیفیت مناسب کاربرد ما رو ندارند چون حساسیت در هدفون بسیار بالاتر از اسپیکر هست و از نظر جنس صدا و مدار آمپ به طور کلی با هم متفاوت هستند
    معمولآ آمپ های استریو خانگی از همون خروجی با استفاده از یک مدار بسیار ساده یک انشعاب گرفته شده و به سمت جک هدفون انتقال داده میشه و نتیجه اون ممکنه با یک هدفون 100 تومنی خوب باشه ولی با هدفونهای با کیفیت تر و سریعتر اینطور نخواهد بود و در بهترین شرایط پیش میاد که یک مدار بسیار ساده برای آمپ هدفون استفاده که قیمت تمام شده اون کمتر از چند دلار هست و اگه بتونید دستگاه رو باز کنید کاملآ جدا بودنش از بقیه سیستم حتی توسط یک آماتور مشخصه حالا از یک همچین مداری چه انتظاری باید داشت آیا باید انتظار داشت با آمپ چند صدا دلاری نه هم چند هزار دلاری از نظر کیفیت در یک سطح باشند یا آیا برند سازنده این دستگاه باید تمام تلاش خودش رو معطوف این می کرده که آمپ هدفون رو درست کنه در حالیکه کاربرد یا هدف تولید این دستگاه خروجی با کیفیت هدفون نبوده
    پیشنهاد میکنم تا جای امکان از ابزارهای تخصصی برای هر کاربردی استفاده ای غیر نکنید یعنی آمپ استریو خانگی صرفآ برای سیستم خانگی نه هدفون

شما هم موفق باشید

5. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اقا رضا يه سوال داشتم خدمتتون .he90 بدون امپ خودش با امپ ديگه اي درايو ميشه؟يكي از فاميل ها تو انگليس برام پيدا كرده كه واقعا مناسب قيمتش ولي امپ نداره.فروشنده بهش گفته امپدانسش 10000 اهم هست ولي ميشه براش امپ پيدا كرد يا سفارش بديم درست كنن.تو بازار امپي پيدا ميشه كه اين 10000 اهم رو درايو كنه؟
    و سوال ديگه كه خيلي ذهنم رو مشغول كرده بنظرتون ارزش داره اين هدفون با اين قيمت هاي بالا يا اينكه چون ديگه توليد نميشه و انتيك شده اينقدر گرون شده؟و اينكه ممكنه بزودي هدفوني بسازن كه بتونه از اين بهتر باشه و ارزونتر؟كه در اين صورت واقعا ناراحتي و پشيموني داره.
    مي خواستم پيغام خصوصي بدم ولي چون ترجيح ميدين تو فوروم سوال بپرسيم اينجا مطرح كردم.
    لطفا نظرتون رو درباره اين هدفون بهم بگين تا بتونم تصميم بگيرم فاميلمون منتظر جواب من هستن
    با تشكر
    سلام به شما

بله با آمپ های الکترواستاتیک میشه اون رو راه اندازی کرد ولی تا جایی که اطلاع دارم آمپ برای این نوع هدفونها پارامتری به نام امپدانس مهم نیست بلکه ولتاژ داریو هست که مهتره و نوع اتصال اونها که چند سیم هستند

فکر میکنم احتمالآ شما دنبال این هستید:
    WooAudio GES

ساختن آمپ برای هدفونهای الکترواستاتیک کار راحتی نیست چون نوع عملکرد اونها بسیار متفاوته با سایر انواع درایور

متاسفانه قیمت پیشنهادی رو فراموش کردید عنوان کنید تا بشه دقیق تر قضاوت کرد اما برای کسی که حرفه ای صدا رو دنبال میکنه هزینه اولویت نداره بلکه کاربرد و کیفیت مهم تره و اینکه یک کالای از رده خارج صرفا نمی تونه یه کالای آنتیک با قیمت بالا باشه مگر اینکه در وجود اون کالا چیزی باشه که ارزش اون رو نگه داشته و یا حتی چند برابر کرده

همیشه هدفون با مدل بالاتر ساخته خواهد شد و ما باید از این بابت خوشحال هم باشیم نه اینکه چون به نظر بهترین رو صاحب شدیم پس آرزو کنیم که برندها دیگه بهتر از اون رو تولید نکنند و این به نظرم جای ناراحتی و پشیمونی نداره

از شما خیلی تشکر میکنم که اینجا مطرح کردید چون پیغام خصوصی برای اینجور مسائل نیست چون اینجا احتمال هست که از پست های ما دیگران هم چیزی یاد بگیرند یا از تجربه خودشون برداشت اشتباه ما رو تصحیح کنند

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود و سپاس فراوان از شما بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات ارزشمندتان و زحماتی که در این تاپیک میکشید.
    این چه حرفی است رضا جان.مسلما همه مسایلی که در اینجا اتفاق میافتد فقط و فقط سوءتفاهم است وگرنه اینجا کسی با کسی پدر کشتکی ندارد.شما هم بابت برخورد نه چندان صحیح من , من را ببخشید.مطمئن باشید که این هم سوءتفاهم بوده و این جریانات اگر با خوبی تمام شود ,رابطه ها در اینجا دوستانه تر میشود که در این مورد شخصا خیلی مشتاقم که اینگونه تمام شود.
    رضا جان لطف کنید در بحث آمپ پروتابل و مخصوصا دسکتاپ شرکت کنید و نظرات ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید.
    مخصوصا در این بحث اگر فقط کلی صحبت نشود و اشاره دقیق به مدل و برند کنید,بسیار ممنون میشوم.
    با سپاس مجدد
    بدرود.
    درود بر شما و مرسی از نظر مثبت شما

من تجربه زیادی در فرومها ندارم و یک آماتور هستم و به دلیل کم تجربگی گاهی مسائلی رو به شکلی عنوان میکنم که دقیقآ برداشت مخالف منظور اصلی که توضیح یا سوال بدون قصد و نیت سوء بوده ، میشه و چاره ای جزء معذرت خواهی کوچولو از دستم برنمیاد

خوشحال تر میشم که به جای عنوان کردن این مسائل حاشیه ای که با یک معذرت خواهی میشه تمومش کرد همه با هم بیش از پیش پست هایی به این تاپیک اضافه کنیم که نه تنها خودمون از تجربه دیگران استفاده کنیم بلکه باعث این بشیم که دیگران هم از تجربه ما استفاده کنند
    ===========
    یه نگاهی به Matrix M-Stage بکنید چون دقیقآ کپی (بعضی ها میگن نیست و بعضی ها میگن هست و حتی بهتر) BCL هست که آمپ حرفه ای هست

دلیل اینکه کلی پست میدم اینه که تازه آمپ داره به عنوان یک ابزار اینجا مطرح میشه و نمیشه یکباره مدل داد اینطوری کسی چیزی یاد نمیگیره چون هدف یاد دادن البته یاد دادنی که خواننده اون فردا روز باز برنگرده بیاد مدل جدیدتر درخواست بکنه چون اگه درست یادگرفته باشه خودش می تونه درست انتخاب کنه

به هر حال اگر اسرار به خرید دارید و پیشنهاد از طرف ما رو دارید لطفآ کاربردتون رو مشخص کنید و چند تا سوالی که قبلا عنوان شده بود جوابشون رو پیدا کنید تا اینکه مدل دقیق بشه داد

در آخر فکر میکنم بحث آمپ با عنوان این تاپیک همخونی نداره و باید تاپیک جدید ایجاد کرد که اینکار رو انجام میدم ولی نمیدونم مورد موافقت قرار میگیره یا نه

شما هم موفق باشید.

9. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با درود.
    و ممنون از کمک و راهنماییتون.
    هم آمپ دسکتاپ میخوام بخرم و هم آمپ پروتابل.
    راستی زیر 500 $ منظورم بود نه زیر 500 تومان.
    واسه پروتابل FiiO E17 + FiiO E6 رو در دو اندازه متفاوت انتخاب کردم.البته نه با قاطعیت.اگر آمپ در سایز کوچک مثل E6 که کیفیت و ارزش کیقیت به قیمت مناسب تری نسبت به E6 داشته باشه,معرفی کنید ممنون میشم.مثلا آیا HiFiMan - HM-101 ارزش خرید بیشتری نسبت به E6 دارد یا نه؟
    آمپ در سایز بزرگ پروتابل هم که مثل گزینه قبلی؛ کیفیت و ارزش کیفیت به قیمت بهتری نسبت به E17 داشته باشه رو اگه پیشنهاد بدین باز هم یک دنیا ممنون میشوم.مثلا NuForce Icon-2 ارزش خرید بالاتری ندارد؟یا آمپ های گرانتر تا 500 $.
    در خصوص آمپ دسکتاپ بدترین وضعیت را دارم.اصلا هیچ ایده ای ندارم که کدام را با چه قیمتی انتخاب کنم.واسه همین به رضا جان گفتم که مدل و بزند را پیشنهاد دهد.
    رضا جان و بقیه عزیزان لطف کنند در این بحث شرکت کنند.بسیار سپاسگزار میشوم.
    هنوز راجع به آمپ های استریوی موجود در ایران(مثل دنون و پایونییر) و استفاده از خروجی هدفون آنها بجای آمپ دسکتاپ,توجیه نشده ام.لطفا اگر کسی نظری دارد بیان کند.
    با سپاس فراوان.
    اول یک مطلبی رو مثل اینکه باید بگم، شما باید بدونی برای چه هدفونی می خوایی آمپ تهیه کنی، یعضی آمپ ها مخصوص iem ها و بعضی مخصوص فول سایزها و بعضی میانه هستن

مطلب دوم اینه که، منظور از پرتابل بودن چیه؟ اینکه توی جیبت جا بشه؟ یا اینکه صرفاً حملش با کیف عذاب آور نباشه؟

مطلب سوم اینه که، تا اونجا که می تونی، از آمپ های پرتابل(اونایی که توی جیب جا میشه) دوری کن ( من خودم یکی از طرفداراشونم ها ) چونکه اکثراً برای iem ها ساخته میشن و خیلی از iem ها، بدون آمپ هم صدای خوبی میدن، یا بهتر بگم اون مقدار بهبود کیفیتی که از طریق استفاده از آمپ حاصل میشه، اونقدر نیست که حمل آمپ رو برای خیلی ها توجیح کنه.

در مورد مطالبی که نوشتی؛ مثل اینکه قراره با لپ تاپ استفاده کنید، hm101 دک (dac) هستش، من در مورد کیفیتش چیزی نخوندم، ولی اگر بخوایی از موزیک لذت ببری و مشکل مادی دقیقاً نداری، هم دک خوب نیاز داری هم آمپ خوب ، هم هدفون خوب هم سورس آهنگ خوب هم کابل خوب ( به ترتیب اولویت ننوشتما)
    آهنگ هات کیفیتشون بالا هست؟ هدفون به جزء ex1000 دیگه با چی می خوایی استفاده کنی؟

میتونی برای دک از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا از این

ولی آمپلی قضیش خیلی پیچ و قلوچ داره و باید دقت زیادی بکنی، باید حواست باشه آمپ برای امپدانس بالاها می خوایی یا iem های حساس؟
    مثلاً این مدل خیلی خوبه

توی سایت هدفونیا، این مدل رو با rsa 71B مقایسه کرده که 650$ قیمتشه و گفته از هر دوتاشون به 1 اندازه خوشش اومده. ولی این مدل به درد فول سایز ها می خوره مثل hd650 , ....

(من اصلاً قبلاً در مورد آمپ های هدفون های فول سایز، به طور پیوسته مطالعه نداشتم.)
    نکتۀ مهم اینه که، حالا که می خوایی وسواس به خرج بدی، واجبه که خودت شروع کنی به خوندن مقالات
    اینکار فوق العاده کمکت میکنه
    اینجا رو حتماً بخون تا یکسری کلیات دستت بیاد

بعد برو توی
    و دنبال اطلاعات در مورد بعضی برندها و مدل های انتخابیت بگرد. مطمئناً چیزهای زیادی پیدا می کنی.
    کلاً زحمت داره دیگه. ولی وقتی بخوایی توی این دنیا اینجوری گام برداری، قضیه فقط خرج کردن نیست، باید بخونی تا بتونی استفاده کنی و بعداً براساس ذائقۀ خودت مسیرت رو بتونی تأیین کنی. چونکه بهترین کسی که میتونه تو رو بفهمه، فقط خودتی

11. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

د یا هدف تولید این دستگاه خروجی با کیفیت هدفون نبوده
    پیشنهاد میکنم تا جای امکان از ابزارهای تخصصی برای هر کاربردی استفاده ای غیر نکنید یعنی آمپ استریو خانگی صرفآ برای سیستم خانگی نه هدفون

شما هم موفق باشید
    منم یکسری کلیات اضافه کنم
    من قبل تر اشاره کردم که در زمینۀ آمپ های در این سایز، تجربۀ خوندن مقالات رو ندارم و برای همین فقط یکسری برند معرفی کردم، اگر روزی تصمیم بگیرم آمپ رومیزی نیاز دارم، مطمئناً با جدیت دنبال خواهم کرد و مدل های زیادی رو بررسی می کنم، چند تا ریویو پیدا کردم از مدل مطرح شده توسط شما (که فکر کنم کسی که بخواد آمپ بخره ، باید بخونه این ریویو و خیلی های دیگه، در مورد مدل های دیگه)

اینم سایت فروش از آمازون

در کل من تقریباً با همۀ صحبت های شما موافقم ولی بعضی مطالب هست که باید عنوان بشه ( فکر کنم قبل تر ها هم دین مورد صحبت کرده بودیم.)
    1- فقط قضیه کاربریه
    من اگر قرار باشه بین دو تا سیستمی که یکی از 10 ، 9 میگیره و اونیکی از 10 ، 5 میگیره یکی رو انتخاب کنم، و ببینم که اونی که 5 میگیره رو میتونم روزی حداقل 3 ساعت استفاده کنم و اونی که 9 می گیره رو روزی 30 دقیقه، من همونی رو انتخاب می کنم که امتیازش 5 هستش. (ایکاش همۀ ایده آل ها قابل دسترسی و عملی بود؛ من خودم از طرفدارهای آرمان گرایی هستم ولی عملیاتی بودن اونچیزیه که آخر سر دیده میشه )
    2- مبحث هزینۀ تمام شده خیلی مهمه، فکر نکنم هیچ آمپ دسکتاپ زیر 500$ داشته باشیم که با آمپهای پرتابل( از اونهایی که در حد 1 دسکتاپ جا میگیرن ولی بهشون میگن پرتابل ) توی این رده، بتونن رقابت کنن
    3-من تا حالا کمتر کسی رو اونور دیدم که بیاد سر مباحث تجهیزات صوتی شخصی اینقدر هزینه بکنه و اطلاعات کلی در مورد این مباحث نداشته باشه؛ 4 تا ریویو از همزبون هاش رو بخونه، خیلی چیزها دستگیرش میشه؛ اینکه چه تکنولوژی هایی هست چه مضراتی میتونه آمپ برای بعضی هدفون ها داشته باشه، چه فاکتورهایی لازمه تا بفهمیم آیا یک هدفون به آمپ نیاز داره یا نه و ...
    پس اگر یک نفر توی میهن خودمون هم، همین مسیر رو طی کنه، به نظرم ریسکش تا حد زیادی پایین میاد.
    Last edited by rave-87; 02-02-2012 at 02:04.

13. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به شما

بله با آمپ های الکترواستاتیک میشه اون رو راه اندازی کرد ولی تا جایی که اطلاع دارم آمپ برای این نوع هدفونها پارامتری به نام امپدانس مهم نیست بلکه ولتاژ داریو هست که مهتره و نوع اتصال اونها که چند سیم هستند

فکر میکنم احتمالآ شما دنبال این هستید:
    WooAudio GES

ساختن آمپ برای هدفونهای الکترواستاتیک کار راحتی نیست چون نوع عملکرد اونها بسیار متفاوته با سایر انواع درایور

متاسفانه قیمت پیشنهادی رو فراموش کردید عنوان کنید تا بشه دقیق تر قضاوت کرد اما برای کسی که حرفه ای صدا رو دنبال میکنه هزینه اولویت نداره بلکه کاربرد و کیفیت مهم تره و اینکه یک کالای از رده خارج صرفا نمی تونه یه کالای آنتیک با قیمت بالا باشه مگر اینکه در وجود اون کالا چیزی باشه که ارزش اون رو نگه داشته و یا حتی چند برابر کرده

همیشه هدفون با مدل بالاتر ساخته خواهد شد و ما باید از این بابت خوشحال هم باشیم نه اینکه چون به نظر بهترین رو صاحب شدیم پس آرزو کنیم که برندها دیگه بهتر از اون رو تولید نکنند و این به نظرم جای ناراحتی و پشیمونی نداره

از شما خیلی تشکر میکنم که اینجا مطرح کردید چون پیغام خصوصی برای اینجور مسائل نیست چون اینجا احتمال هست که از پست های ما دیگران هم چیزی یاد بگیرند یا از تجربه خودشون برداشت اشتباه ما رو تصحیح کنند

شما هم موفق باشید.
    با تشکر اقا رضا
    واقعا همین WooAudio GES هست.ولی قیمتش همین 1450 میشه گیر اورد؟فکر نمیکردم این حدودا بشه براش امپ پیدا کرد.
    قیمت هدفون 3000 پوند گفته شده البته نمیدونم تخفیف هم داره یا نه.ولی نصبت به قبلی که قیمت 18000 پوند گفته بودن البته با امپ بود خیلی مناسب تره.حالا 1450 دلار هم امپ واسش تهیه کنیم بازم حدود یک سوم قیمت قبلی میشه.بنظر خودم که منطقی نمی یاد حالا نظر شما خیلی مهم هست.یعنی ممکنه ایرادی داشته باشه؟یا اینکه واقعا امپ hev90 مکمل هدفون هست که قیمتش رو بالا میبره.
    و اینکه در حالت کلی بنظر شما از نظر صدایی he 90 صداش نزدیک به کدوم هدفونها هست؟البته یه چند تا رویو ازش خوندم ولی متاسفانه با هیچ هدفون دیگه ای مقایسش نکردن که حدودی بشه از نوع سبک صدای این هدفون اگاه شد.
    و اینکه قبلا گفته بودین میزان کیفیت و برتری صدای هدفونهای بالای 5 هزار دلار فقط دو سه درصد از هم دیگه هست حالا با توجه به این گفتتون چقدر برای من اماتور صدای hd800 و he 90 فرق خواهد داشت.
    البته یه سوال های دیگه ای هم هست که قبل خرید باید بپرسم الانم چند تا رویو مجددا بخونم تا تصمیم قطعی رو در بارش بگیرم.
    با تشکر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان تا 2 هفته ی دیگه ، یک هدفون حرفه ای (یا Shure 535 یا Westone 4) به دست من میرسه (تقریبا میشه گفت هدیه هست )...
    من تا الان ، اصلا هدفون حتی بالای 50 تومن هم نداشتم ، یعنی قوی ترین هدفونی که داشتم یه Creative EP-830 بوده... صرفا هم موسیقی رو گوش میکنم و هیچگونه فعالیت دیگه ای مثل نوازندگی و ساخت موسیقی و ... ندارم... و حس میکنم این هدفون های بالا ، یه مقدار برای مصرف من زیادی هستند...
    سوالی که دارم اینه ، به نظر شما من این هدفون رو نگه دارم یا بفروشم؟؟؟
    اینطور که آقا رضا به من گفتند ، نظرشون بیشتر روی این بود که نگه دارم هدفون رو...
    خود من هم همین تصمیم رو داشتم تا اینکه دیشب تصمیم گرفتم که یه ساعت بگیرم
    سوالی که دارم اینه که به نظر شما من هدفون رو بفروشم و یه هدفون ارزون قیمت تر بگیرم و باقی پول رو هم نگه دارم ، یا اینکه این هدفون ، ارزشش رو داره و برای مصرف من هم مناسبه و نگهش دارم؟؟؟
    خیلی ممنون

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •