تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 626 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

من اين مشكل را از دي 92 و فهميدم و اول به اندازه كافي تحقيق كردم و بعدا تو فروم اعلام كردم
    در ضمن با تمام نرم افزارهاي تست هارد از جمله crystaldiskinfo هم بررسي كردم و دقيقا اون نرم افزار هم به اين آيتم اسمارت (calibration ... ) رنگ زرد داده بود(دقيق يادم نيست چون لپتاپه برادرمه و آخر هفته كه اومد از اون هم عكس ميگيرم) و در بقيه نرم افزارها ها هم اين مشخصه اسمارت كه شماره ID آن 0b hex يا 11 دسيمال هست ok نبود.(خود نرم افزار سيگيت هم هارد را خراب تشخيص داده بود)

ولي من نميدونم چرا يه سري اصرار دارن بگند اين مشكل خاصي نيست و نبايد نگران باشيم و از اين حرفا
    من تا قبل از اينكه اين موضوع را بفهمم به همه اين مدل و z510 را پيشنهاد ميدادم چون نسبت به كانفيگش واقعا تكه ولي وقتي همينطور هنگ ميكنه و تو باز كردن نرم افزارها و بازي ها هم هنگ ميمنه و تو انتقال فايل هاي بزرگ هم يه دفعه هنگ ميكنه پس مشكل از هارده

فقط مطمئن باشيد اين مدل لپ تاپ با اين مشكل تا 1 سال يا 2 سال ديگه كلا هاردش از كار ميفته يا اونقدر سرعتش كم ميشه كه مجبور بشيد بريد يه هارد ديگه روش بندازيد!!!!!!!!!!!!
    کلا با این جمله آخر شما مخالفم.دلیلش هم اینه که دوستانی هستند که الان بیشتر از یک سال هست که این لپ تاپ رو دارن و تا حالا مشکلی در رابطه با هارد نداشتند !

2. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

من اين مشكل را از دي 92 و فهميدم و اول به اندازه كافي تحقيق كردم و بعدا تو فروم اعلام كردم
    در ضمن با تمام نرم افزارهاي تست هارد از جمله crystaldiskinfo هم بررسي كردم و دقيقا اون نرم افزار هم به اين آيتم اسمارت (calibration ... ) رنگ زرد داده بود(دقيق يادم نيست چون لپتاپه برادرمه و آخر هفته كه اومد از اون هم عكس ميگيرم) و در بقيه نرم افزارها ها هم اين مشخصه اسمارت كه شماره ID آن 0b hex يا 11 دسيمال هست ok نبود.(خود نرم افزار سيگيت هم هارد را خراب تشخيص داده بود)

ولي من نميدونم چرا يه سري اصرار دارن بگند اين مشكل خاصي نيست و نبايد نگران باشيم و از اين حرفا
    من تا قبل از اينكه اين موضوع را بفهمم به همه اين مدل و z510 را پيشنهاد ميدادم چون نسبت به كانفيگش واقعا تكه ولي وقتي همينطور هنگ ميكنه و تو باز كردن نرم افزارها و بازي ها هم هنگ ميمنه و تو انتقال فايل هاي بزرگ هم يه دفعه هنگ ميكنه پس مشكل از هارده

فقط مطمئن باشيد اين مدل لپ تاپ با اين مشكل تا 1 سال يا 2 سال ديگه كلا هاردش از كار ميفته يا اونقدر سرعتش كم ميشه كه مجبور بشيد بريد يه هارد ديگه روش بندازيد!!!!!!!!!!!!

کلا لب تاب های سری z آشغال هستن

من سه چهار تا لب تاپ سری z دیدم الکی هنگ میکردن خودم هم بهترین کانفینگ z500 رو دارم نمیتونم چهار تا کد بزنم باهاش واقعا مسخره است در بهترین حالت یه ویندوز 8.1 شصت چهار بیت روش دو هفته بیشتر دوام نمیاره بعد کم کم شروع میکنه به هنگ کردن

4. این کاربر از p9q_30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

من سه چهار تا لب تاپ سری z دیدم الکی هنگ میکردن خودم هم بهترین کانفینگ z500 رو دارم نمیتونم چهار تا کد بزنم باهاش واقعا مسخره است در بهترین حالت یه ویندوز 8.1 شصت چهار بیت روش دو هفته بیشتر دوام نمیاره بعد کم کم شروع میکنه به هنگ کردن
    آفرین
    من هم هارد لپ تاپ برادرم را کامل وایپ کردم و روش وین 8.1 ریختم و فقط دو سه روز خوب بود و یکم که با نرم افزارهای تدوین کار میکرد دوباره هنگ میکرد و بعد دو سه روز هم که بیشتر اوقات هنگام روشن شدن کلی طول میکشید تا ویندوز را بالا بیاره

در ضمن باید بگم که فقط هاردهای ST1000LM1024 که روطی z500 و z510 هستند مشکل داره و روی لپ تاپ n550 ایسوس هم دقیقا همین مدل هارد وجود داره ولی هیچ مشکلی نداشت.
    فکر کنم یه سری از هاردها مشکل داشته و لنوو هم همشا خرید و گذاشته رو لپ تاپ های آشغال z500 و z510 (با این هارد *** از آشغال هم اون طرف تره)

6. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasserDivar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ویندوز من 8 هر چند بسیاری از مواقع هنگ میکنه
    لامصب یه دفه که هنگ کرده بود از دکمه پاور خاموش کردم و بک لایت سوخت

اعصابم رو ریخته بهم چه کنم هنگ نکنه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز خوشحالم که در این ضمینه تحقیق کردین ولی برای کامل کردن تحقیقات شما و اتمام این بحث باید چند نکته رو بگم .

1 - اولا همون طور که گفتم نرم افزار HDTune بسیار تخصصی هست و در بیشتر موارد به حتی 1 خطا هم گیر می ده ( در ارتباط با Cal retry count بالای 2 تا )
    لذا به هیچ عنوان به افراد تازه کار توصیه نمی شود .

2 - خود بایوس سیستم به طور اتوماتیک در هنگام روشن شدن لپ تاپ ها S.M.A.R.T رو چک می کنه و در صورتی که مشکلی باشه هشدار می ده

3 - در مرحله ی بعد نوبت سیستم عامل هست که وضعیت S.M.A.R.T رو چک کنه . البته این امکان در ویندوز از قبل به صورت نرم افزار داخلی ویندوز تعبیه نشده و در لینوکس وجود داره

پس تا اینجا هارد باید از دو قسمت عبور کنه تا سلامتش چک بشه

4 - اگر هم دوستانی هستند که واقعا حساس هستند ، می تونند نرم افزار های لازم رو به شرط دانش کافی در این ضمینه استفاده و تست کنند .

5 - وقتی شما صحبت از بحث در ارتباط با مدل لپ تاپ می کنین ، باید به منابع معتبر تری غیر از خودتون رجوع بدین . چون حرف یک کاربر رو همیشه قبول نمی کنند .

منابع می تونن گزینه های زیر باشند : الف- اخطار شرکت سازنده هارد . ب - اخطار شرکت ساخت لپ تاپ. پ - گزارش های کاربران

الف : با یه جستجوی ساده می شه در ارتباط با این مدل هارد می شه فهمید این مدل مشکل جدی نداشته . چون نه اطلاعیه ای از طرف سی گیت مبنی بر خرابی هارد داده شده نه توی انجمن های مختلف در ارتباط با این مدل هارد بحث شده

ب : در صورتی که مشکل هارد جدی بوده باشه ، تا الان شرکت لنوو می فهمید و حداقل توی Z510 این مشکل رو برطرف می کرد !!!! اما می بینیم Z500 و Z510 با اختلاف 9 ماه عرضه شدند و در این مدت به اندازه کافی Z500 فروخته شده ولی هیچ کدام به مشکل هارد برخورد نکردند و خود لنوو هم از این مدل هارد توی Z510 استفاده کرده . اما توی سایت لنوو چیزی گفته نشده و حتی گزارشی در این ارتباط در فروم های لنوو نمی بینیم !

پ : از هردوی گزینه های بالا گذشته ، با جستجوی بسیار ساده توی اینترنت می شه فهمید تا الان موردی از fail شدن هارد این دو لپ تاپ دیده نشده .
    با جستجوی انجمن های مختلف به این نتیجه می شه رسید چون گزارشی از Fail شدن به صورت گسترده داده نشده ( هر کس شک داره جستجو کنه ! )
    .

و اما سه نکته مهم صحبت هام :

اول : Fail شدن همینجوری یه دفعه اتفاق نمی افته !!!! ابتدا اخطار های بایوس ، سپس خرابی بی دلیل اطلاعات و از کار افتادن بوت در ویندوز .

دوم : اینکه هارد شما Fail شده قرار نیست مال همه ماها هم Fail شده باشه !

سوم : نمی دونم شما چرا که از دی 92 تحقیق کردین ، به پست های 150-200 صفحه اخیر برخورد نکردین !!!!

چون دوستان نگران این موضوع بودند و به دلیل اینکه HDTune هارد رو معیوب نشون می داد ، دوستان همگی تصمیم گرفتند با سایر نرم افزار ها مثل Crystaldiskinfo و HDDLife هم چک کردند هارد سالم بود !!!!!! حتی برخی دوستان هم به صورت دوره ای از این نرم افزار ها عکس گذاشتند بازم سالم بود !!!!! می تونین از دوستان خواهش کنین عکس از هاردشون با Crystaldiskinfo قرار بدند !!!!!!!

150-200 صفحه قبلی رو نخوندین ؟ حدود 40 صفحه پیش چی ؟ دوستان گزارش داده بودند که Z510 ( نه z500 !!!! ) که به هارد هیبرید مجهزه ظاهرا داره ارور Fail می ده . پس از بررسی متوجه شدیم فقط در مقطع خاص زمانی برخی هارد های Z510 هیبریدی این مشکل رو داشتند و سایر هارد ها مشکلی نداشتند !!!!!!

پس در ارتباط با شما دو حالت وجود داره : یا Z510 سری اول که SSD دار بودند رو خریداری کردین ، و یا زدین هاردتونو خراب کردین !!!!

9. 8 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

من ميگم z500 دارم و كلا همه مدل هاي z500 و مدل هايي از z510 كه از هارد ST1000LM1024 استفاده ميكنه مشكل داره و مدل هاي هيبريدي z510 هيچ مشكلي نداره

اگه اين هارد مشكل نداشت چرا تو سري جديد z510 از هارد وسترن استفاده شده ؟!!!!!!

11. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من ميگم z500 دارم و كلا همه مدل هاي z500 و مدل هايي از z510 كه از هارد ST1000LM1024 استفاده ميكنه مشكل داره و مدل هاي هيبريدي z510 هيچ مشكلي نداره

اگه اين هارد مشكل نداشت چرا تو سري جديد z510 از هارد وسترن استفاده شده ؟!!!!!!
    دوست عزیز همون طور که گفتم ما مبنا رو می زاریم بر گزارش های کاربران !

توی انجمن قبلا کاربران گفته بودند Z510 هیبرید دار مشکل داره . ظاهرا مشکل فقط در سری اول بوده
    .

در ارتباط با Z500 : اولین نفر خودم عکس می زارم . Crystaldiskinfo داره هارد بنده رو سالم تشخیص می ده . فکر نکنم هارد هیچ کدومتون حدود 8 ماه و 6 روز کار کرده باشه .

در ضمن اینکه لنوو تصمیم گرفته از هارد های مکستور استفاده کنه هیچ ارتباطی به خرابی سری قبلی نداره !!!!! هم هارد های سامسونگ و هم هارد های مکستور تولید شرکت سی گیت هستند .

در صورتی که با Crystaldiskinfo هم هارد z500 ناسالم تشخیص داده شد -----> خودتون خراب کردین !!!!
    من هم هر چی به عکس های دوستان توی تاپیک Z510 نگاه کردم همشون سامسونگ بودند !!!
    فکر کنم برای دوستان رفع ابهام شده باشه چون تا الان به اندازه کافی به خاطر تحقیق نکردنشون به اندازه کافی همرو نگران کردند

13. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasserDivar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز همون طور که گفتم ما مبنا رو می زاریم بر گزارش های کاربران !

توی انجمن قبلا کاربران گفته بودند Z510 هیبرید دار مشکل داره . ظاهرا مشکل فقط در سری اول بوده
    .

در ارتباط با Z500 : اولین نفر خودم عکس می زارم . Crystaldiskinfo داره هارد بنده رو سالم تشخیص می ده . فکر نکنم هارد هیچ کدومتون حدود 8 ماه و 6 روز کار کرده باشه .

در ضمن اینکه لنوو تصمیم گرفته از هارد های مکستور استفاده کنه هیچ ارتباطی به خرابی سری قبلی نداره !!!!! هم هارد های سامسونگ و هم هارد های مکستور تولید شرکت سی گیت هستند .

در صورتی که با Crystaldiskinfo هم هارد z500 ناسالم تشخیص داده شد -----> خودتون خراب کردین !!!!
    من هم هر چی به عکس های دوستان توی تاپیک Z510 نگاه کردم همشون سامسونگ بودند !!!
    فکر کنم برای دوستان رفع ابهام شده باشه چون تا الان به اندازه کافی به خاطر تحقیق نکردنشون به اندازه کافی همرو نگران کردند
    بله دوست عزیز هارد رو خودمون خراب کردیم
    البته ما هم مقصر نیستیم
    زمانی که لپ تاپ هنگ میکنه ما سیستم رو با دکمه پاور خاموش می کردیم
    و این اتفاف رخ داداه
    از منم همینطور شد

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اینم عکس هاردم.تنها مشکل من با این لپتاپ سرعت پایین هارد است و گرنه به شدت ازش راضی هستم.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

16. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

باشه آقاجون ما تحقيق نكرديم شما هم علامه دهر
    من خودم ميرم گارانتي مركزي سازگار و هارد رو عوض ميكنم شما هم با هارداتون كيف منيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •