جایی هست که بشه هندزفری اورجینال (اورجینال واقعی) سامسونگ را خرید؟
جایی هست که بشه هندزفری اورجینال (اورجینال واقعی) سامسونگ را خرید؟
سلام
قصد خرید یک هدفون وایرلس با اولویت تماشای فیلم که صدای سوراند هم ساپورت کنه دارم. غیر از تماشای فیلم، قصد گوش کردن موزیک های ایرانی رو دارم. از نظر بودجه تا 1500 مشکلی نیست.
همچنین یک کارت صدای اکسترنال با خروجی اپتیکال هم احتیاج دارم. قیمت کارت زیر 500 باشه.
سلام .دنبال یه هدفون تو گوشی واسه موبایل می گردم.
منبعم آیپاد تاچ و نکسوز 5 هست که گوشیم خیلی خروجی قدرتمندی نداره و خیلی هدفونا صدا رو ضعیف پخش می کنه.
بودجه مد نظرم حداکثر 150 هست.
سبکی که گوش میدم هم بیشتر راک - متال - الترناتیو هست. تفکیک صدا بسیار اسم اهمیت داره و بیس چندان مهم نیس.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
یه هدفونی هدستی چیزی تا 100 تومن میخوام بگیرم خوردم به این مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره؟؟
از دوستان کسی استفاده کرده ؟
باسلام و تبریک سال نو
قبلا چند هدفون قبلی رو که خریدم از مشاوره دوستان اینجا استفاده کردم و واقعا ممنونم بدون چشمداشت کمک میکنید مخصوصا .rave-87
میخواستم یک هدفون تو گوشی معرفی کنید که صدای خواننده و همچنین فرکانس های بالا واضح باشه. الان سنهایسر hd 202 دارم که از این جهت خیلی خوبه ولی باسش دیگه خیلی کمه. باسش یکم از hd 202 بیشتر باشه کافیه. قیمت هم بین 50 تا 100 نمیخوام زیاد هزینه کنم. ببخشید زیاد حرفه ای نیستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس![]()
اینجا رو ببنید دوستان
همه سوال میپرسن دیگه کسی راهنمایی نمیکنه
اقاي rave عزيز كه هميشه كمك كرديد به بنده ايرفون Xiaomi Piston3 در مقايسه با ep630 در چه حديه ؟؟؟ بهتره يا برابر
براي سبك پاپ ايراني
بيس زياد و شفافيت و جزيات بالا ميپسندم
بي نهايت سپاس
سلام دوستان یک هدفون 7.1 کاناله برای فیلم و بازی با ps4 میخوام تو رنج 300-400 چیز خوب چی هست؟
نظرتون در باره هدفون گلد سونی و یا این مدل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون presonus HD7 رو پیشنهاد می کنم 150 تومن قیمتشه و نسبت به قیمتش کیفیت صدای فوق العاده ای داره به طوری که از لحاظ کیفیت صدا براحتی می تونه با هدفونی مثل (قیمت 700تومن) M50x رقابت کنه.
از معایب این هدفون اینه که نشتی صدا داره، ظاهر چندان زیبایی نداره و با توجه به نشتی صدا و سایز بزرگ برای استفاده بیرون از منزل اصلا مناسب نیست.
Last edited by Nima4tech; 15-05-2016 at 10:17.
دوستان من 2 ماه میشه sennheiser hd 439 خریدم و چند تا سئوال داشتم خدمت شما
وقتی گوشیه هدفون رو برعکس میزارم گوشم و موزیک گوش میدم به وضوح مشخص میشه صداهای گوشی ها فرق داره(میدونم که راه درستی واسه بررسی هدفون نیست)
واقعیتش من قبلا از هدفون های متفرقه زیر 50 استفاده میکردم ولی هیچ فرق زیادی با این هدفون جدیدم نداره
از کجا باید بدونم این واقعا صدای اصل خودش رو میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)