گذاشتمش رو G.dmt وضعیت بهتر شد... ولی 3-4 بار قطع شد![]()
گذاشتمش رو G.dmt وضعیت بهتر شد... ولی 3-4 بار قطع شد![]()
امشب ساعات رایگان عالی بود.همچنان سرعت بالا:
خوب راستش يكم سخته. با يه سري نرم افزار خاص ميشه با دستوراتي سخت افزار مودم رو دستكاري كرد مثلا سطح سيگنال رو %50 افزايش داد! مثلا حاشيه نويز رو از 7 به 32 آوردولي براي مدتي (اين كار براي تست كردن خطوط و پايداري اون هست)خيلي چيزايي كه اينجا بچه ها ميگن علمي نيست شانسيه مثلا به قول خودت يكي تيك يه جايي رو ميزنه سرعت دانلودش زياد ميشه در حالي كه به اون تيك ربطي نداره.من خودم سخت افزار ميخونم.تمام حرفايي كه ميزنن اكثرا علمي نيست مثلا چند پست قبل يكي داشت به بقيه ميگفت نويز تو خوبه نويز يكي ديگه بده .... بنده هاي خدارو بي خودي نا اميد يا اميدوار ميكرد.اطلاعات مودم همش درباره حاشيه نويزه نه نويز (قبلا انتقال داده پاس كردم
) وقتي حاشيه نويز بالاست خوبه چون اجازه ميده سطح سيگنال از سطح نويز بالاتر باشه و همينوطور اجازه ميده سطح نويز به اندازه سطح سيگنال افزايش پيدا كنه
كه اين بده ! ولي به طور كلي هر چي حاشيه نويز بيشتر باشه اجازه ميده نويز هم بيشتر بشه ولي سطح سيگنال رو خراب نكنه(اگر نفهميديد چند بار بخونيد
).بعضي وقت ها اينقدر وضع خرابه مثل خطوط اكثر ماها نويز اونقدر قوي هست كه از حاشيه نويز بيشتر ميشه و سطح سيگنال رو خراب ميكنه نتيجش ميشه خرابي يا بدترش قطعي كانال و انتقال داده.راستي يه چيز رو يادم رفت بگم تو پست بعدي ميگم
سيگنال و به دنبالش نويز بر اساس توابع لوگاريتمي محاسبه ميشن .. قوانين نايكوئيست و .....
اگر علاقه داريد بريد اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream Upstream
SNR Margin
:
40.9 29.3 db
Line Attenuation
:
26.0 19.0 db
Data Rate
:
1024 1021 kbps
Max Rate
:
22052 2554 kbps
الان وضعیت من چطوریه؟
آقا راسته ميگن اگه مودم داشته باشي از قبل, زودتر ميان وصل ميكنن ؟
اينترنتي ثبت نام كنم زودتر ميان وصل كنن يا حضوري برم كيانپارس خيابان توحيد ؟
امشب سه بار لينكم پريد و نت قطع شد. يكي ساعت 5 صبح دوبار پياپي هم 6 و 30 دقيقه صبح.
فقط همين قطع شدن رو كم داشتيم
عکس میگرفتی بهتر بود
کیفیت خطت خوبه نویزت پایینه خطت رو 1مگ بسته شده
داداش یه عکس بگیر بزار اینجا چون الان نمیدونم کدوم قسمت برای
هست
Downstream
و کدوم قسمت برای
Upstream
دقیقا دوستان همین الان متوجه شدم اشتباه جای نویز نوشتم پینگ
===================================
ایمان من فکر میکنم اگر سرعتت شبا همینطور بمونه دیگه نمیری سمت اینترنت 512 نامحدود !
نظر خودت چیه ؟
با این سرعت 270 توی این 4 ساعت رایگان چقدر میشه کشید ؟
بچه ها چجوری فکس بفرستم به 2020 بعد داخلی 3؟
2020,,,,,,,,,3
برعکس شد که ،اینجوری؟
میخوام با کامپیوتر فکس بفرستم![]()
Last edited by 4rooos; 01-08-2013 at 09:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)