فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...
فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي نيمه متمركز دورههاي روزانه ،شبانه،پيام نور، غيرانتفاعي و غيردولتي ،واحدهاي بين المللي علوم پزشكي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي به منظور شركت در مراحل مصاحبه ، معاينه ، آزمون علمي ، عملي و سايرمراحل گزينش در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني و هنر آزمون سراسري سال 1390
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اااااا؟پس شما هم 4شنبه ریاضی 1 دارین؟حتما 8 تا 9.5.
آره.. تو پردیس...با استاد فرجود... بچه های شیمی و شهرسازی هستن تو کلاس... شما هم اونجایید؟؟؟ یا کلاس بعدی؟؟؟
داداش رشتتو دانشگاهت که خیلی خوبه زیاد سخت نگیر ...
دانشگاه شیراز...![]()
الان تو دانشگاه خليجم،با استفاده از بند پ اينجا كارم راه ميفته.اما بايد 2 ترم صبر كنم،ولي امكانات دانشگاه شيراز با اينجا قابل قياس نيست واقعا
تازه فهمیدی قابل مقایسه نیست ؟
اشکال نداره حالا بیا ببینم چیکارم یکنی
نه.استاد ما یکی دیگه هست.
اقا این برنامه ترم یکیه که به من دادن قضیش چیه؟:یعنی این درساش چه جوریاست؟(نخندیدا این رشته ماله سال اولمه به خاطر یه سری مسائل پیش نیاز خوردم!)
تو برنامه نویسی مثلا چی می خوان یاد بدن؟چه زبانی؟
یاد می دن مثل دبیرستان ماشین حساب درست کنیم؟![]()
آره مخصوصا دانشکده هنرو معماری معالی آباد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)