تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 645 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت mbgh26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش مدل لپ تاپ من F113FX که 10 ماه پیش خریدمش
    یه چند تا مشکل برام پبش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید
    1- ویندوزم اورجینال خودشه ولی گجت هاش مشکل داره کار نمیکنه احساس میکنم تیاز به restory داره حالا من که از خوده ویندوز پارتیشن بندی کردم و 3تا الان درایو دارم اگه بخوام Windows restore factory کنم اون یکی درایو هام اطلاعاتش نپره؟؟؟

2- چند وقتیه که این cpu دور فنش بالاست و زباد صدا میده!! میتونه از ویندوز باشه؟؟ اگه از بغل با سشواری چیزی بدون باز کردن گرد گیری کنم مشکلی نداره؟؟ در کل پیشنهادتون واسه کم شدن صداش چیه؟؟؟

3- مرسی از همتون

mamnun az rahnamaeiatun

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام يه سوال داشتم شايد اين سوال كه ميپرسم براي اين بخش نباشه ولي ببخشيد‌.

از نظر مشكلات سخت‌افزاري و خرابي لپ‌تاپ دل بهتره يا سوني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون ميشم كمكم كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی asus n53s خریدم، ولی یه مشکل برخوردم
    وب کمش مدام تصویر رو ثابت نگه میداره
    میخواستم بدونم عادی یا نه؟ راه حل داره یا نه؟

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من ایسر 5741 دارم وقتی درشو میبندم میره تو استندبای به نظرتون این مصرف رو بالا نمیبره و موقع استئبای بازری مصرف نمیکنه ؟
    چجوری باید کاری کرد که بره به هیبرانت تو کنترل پنل هیبرانت ندارشت من ویندوز XP دارم روش؟

ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت tara_o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لب تاپ 1564 دل دارم

نزدیک یه سالیه خریدمش
    اصلا ازش راضی نیستم
    از همون اولی که خریدم همش ایراد داشت تا الان
    یه روز تاچ پدش
    یه روز وب کمش
    یه روز فونش
    حالا چند وقتیه که وبکمش اصلا کار نمیکنه نمیدونم چیکارش کنم
    همش ارور میده
    چراغ وبکمش هی خاموشو روشن میشه
    دلبخواهیه یه روز کار میکنه 20 روز کار نمیکنه
    درضمن از دیوایس منیجر هم 20 دفه من آنستالش کردم ریست که میشه اصولا اینجا دیگه نباید کار کنه و باید یه علامت زردی جلوش باشه ولی بازم اینطوری نیمشه و خود به خود اینستالش میکنه
    خواهشا یکی کمک کنه
    همچنین میکروفونش
    صدا رو واضح به طرف نمیده
    پلیز هلپ میییییییییییییییییی
    تازشم پیش بلوتوثه هی خطا میده اصن من با شرکت دل دیگه قهر میکنم لب تاپ بونجل میده به مردم

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

دوستان من قبلا نت بوک داشتم راحت با برنامه وایرلسی که داشن اسکن میکردم و اکسیس پوینت های وایرلس اطراف نشون میداد.
    حالا این ایسر5742 که دارم داریو همه رو کامل می نصبم اما تو قسمت برنامه ها پیزی برای وایرلسنیست اما برا بلوتوث هست.
    راسی تو ویندوز سون7 از کجا میشه اسکن کرد وایرلس رو؟
    من هر چی دنبالش گشتم پیدا نتکردم.
    راهنمایی کنید .لطفا

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ایسر 5741 دارم وقتی درشو میبندم میره تو استندبای به نظرتون این مصرف رو بالا نمیبره و موقع استئبای بازری مصرف نمیکنه ؟
    چجوری باید کاری کرد که بره به هیبرانت تو کنترل پنل هیبرانت ندارشت من ویندوز XP دارم روش؟

ممنون میشم کمک کنید
    سلام

در حالت استندبای هارد هنوز کار میکند و با توجه به اینکه هارد یه قطعه مکانیکی دارای استهلاک هست توصیه نمیشه که به مدت طولانی بیهوده روشن باشه .
    اول ببینید که آیا hibernate فعال هست یا خیر
    برای تشخیص اینکه آیا فعال هست یا خیر منوی استارت و در قسمت shutdown ببینید آیا گزینه hibernate وجود دارد یا خیر . مثل عکس زیر

اگر گزینه hibernate وجود نداشت پس روی برنامه Command Promp موجود در پوشه Accessories در منوی استارت راست کلیک کنید و Run as Administrator رو بزنین و در برنامه باز شده متن زیر رو عینا copy و past کنین و سپس اینتر رو بزنین تا hibernate فعال بشود .
    powercfg /hibernate on
    خب حالا مثل عکس بالا hibernate فعال خواهد شد.
    برای اینکه در موقع بستن lid ، لپتاپ hibernate شود. power option رو اجرا کنین و در قسمت power button and lid و در قسمت lid close action هم در حالت باطری و هم در حالت برق شهر اونو روی hibernate تنظیم کنین طبق عکس زیر
    Last edited by ata.royalfalcon; 27-05-2011 at 19:30.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تابم بعد از دو سال مشکل داغ کردن پیدا کرده، نه در اون حد که ریستارت یا خاموش بشه ولی خیلی داغ می کنه.
    اولین قدم برا عیب یابی چیه؟
    در ضمن فن هاش رو می دونم سالمه.

داره خودمونی میشه dimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    نميدونم همچين سوالي براتون پيش اومده يا نه...ولي اگه امتحان كرديد يا تجربه اي در اين زمينه داريد.....plz write
    مدل لپ تاپ من Acer 5742g هستش. مشخصات شارژر هم ، خروجیش 19v , 4.74 A , 90w ...حالا.....من یه باتری یو پی اس 12v 35Ah دارم،می خواستم بدونم میشه این باتری رو بجای شارژر وصل کنم.(نمیخوام باهاش باتری لپ تاپ رو شارژ کنم فقط میخوام به عنوان یه باتری یدکی باشه که از طریق محل اتصال شارژر به لپ تاپ وصل شه و لپ تاپ مثل باتري خودش ازش استفاده كنه....

از لحاظ فنی این امکان رو بررسی کردم....در حالت فول شارژ ولتاژ باتری لپ تاپ حدود 12.4 ولت هستش...در حال دشارژ که دیگه لپ تاپ خاموش میشه ولتاژ حدود 10 ولت میشه...یعنی اگه بشه باتری یدکی رو بهش وصل کنم تا وقتی که ولتاژ باتری یدکی به 10 ولت برسه واسم باید کار کنه....اما...
    از اونجایی که میخوام باتری رو به سوکت ورودی شارژر لپتاپ وصل کنم...نمی دونم آیا افت ولتاژ باتری تاثیری رو سیستم شارژ لپ تاپ میزاره یا نه...و حالت های دیگه.....که ممکنه اتفاق بیوفته.

ممنونم.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

در حالت استندبای هارد هنوز کار میکند و با توجه به اینکه هارد یه قطعه مکانیکی دارای استهلاک هست توصیه نمیشه که به مدت طولانی بیهوده روشن باشه .
    اول ببینید که آیا hibernate فعال هست یا خیر
    برای تشخیص اینکه آیا فعال هست یا خیر منوی استارت و در قسمت shutdown ببینید آیا گزینه hibernate وجود دارد یا خیر . مثل عکس زیر

اگر گزینه hibernate وجود نداشت پس روی برنامه Command Promp موجود در پوشه Accessories در منوی استارت راست کلیک کنید و Run as Administrator رو بزنین و در برنامه باز شده متن زیر رو عینا copy و past کنین و سپس اینتر رو بزنین تا hibernate فعال بشود .

خب حالا مثل عکس بالا hibernate فعال خواهد شد.
    برای اینکه در موقع بستن lid ، لپتاپ hibernate شود. power option رو اجرا کنین و در قسمت power button and lid و در قسمت lid close action هم در حالت باطری و هم در حالت برق شهر اونو روی hibernate تنظیم کنین طبق عکس زیر
    ممنونم از شما ولی ویندوز من xp هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •