یعنی هیچ راهی نداره
دستام مو در اورد بسکه اینو نوشتم ....شما میبایست علاوه بر سیو پوشه windows live رو هم کپی میگرفتی .واسه همین اجرا نمیشه
گرفتم.
بارنی زحمت میکشه و بهتون پر سرعت ترین ماشین بازی رو میده !شما میری اونجا توی کوچه یه ماشین توپ هستش . سوارش شو ببرش Save کن . چون دیگه خبری ازش نیست !
البته میتونی دو تاش کنی :
در بازی یک باگ داره که وقتی سوار یه نوع ماشین میشی حداقل چند تا از اون نوع ماشین توی خیابونا پارک شده .
شما سوار ماشین شو . یه دور بزن و بعد برو توی پارکینگ خونه الگوئن (همونی که رومن میده)
بعدش یکم برو عقب تر دم ایستگاه مترو . قطعا باید یک نوع از این ماشین باشه . اگه نبود دوباره اون ورا رو بگرد یکی پیدا میکنی !
کلا این باگ خلی بدرد بخوره !
هورا !
بالاخره جای Inferus رو توی یه جایی توی داکس پیدا کردم !
البته از روی نقشه .
من الان کامل ترین نقشه Gta IV دارم
لیست :
ماشین ها - قایق ها - ماموریت ها -موتور ها - هلی کپتر ها - کافی نت ها - لباس فروشیا - کارواش ها - مکانای دیدنی - امپریور ها - کامیون ها - اسلحه ها - محل پاکت های جون - نارنجک و خلاصه هر چی که هست !
لذت ببرید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این windows live آدرسش کجا ویندوز هست
عزیزم مثل اینکه حالت خوب نیست ، نکنه فکر کردی منظورم Dark Voidه ؟![]()
Last edited by hosseincode2008; 20-01-2009 at 16:07.
لطفا یه نفر سیو دو مرحله آخر رو با این ویندوز لایو واسم بذاره
این هم یه دونه ترینر توپ برای این بازی به تاریخ امروز:2009/01/20
این ترینر هم روی ویستا و هم روی اکس پی به خوبی کار می کنه.خودم شخصا دارم با این ترینر روی ویستا بازی می کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ترینر مراحلش هیچ مزه ای نمیده .
نه خیر . من از اون دسته افرادی نیستم که به جی تی آ چهار بگم جی تی آ 6 ! من موقعی که اعداد یونانی رو حفظ بودم شما کجا بودی !!! من خودم سواد دارم میدونم که این عدد چهار هستش ! من تفکر مردم رو بهت گفتم ! گفتم که مردم ایران به nfs mw میگن nfs 11 !!!!!! هربازی هم که میاد یه شماره بهش اضافه میکنن ! من حتی از مغازه دار هم پرسیدم جی تی آ جدید رو داری بهم گفت آی وی رو میگی !!!!!!! تو دلم گفتم کی میاد به این حالی کنه که این جی تی آ چهار هستش !samsung_d600 :
چیزی رو که نمیدونی نگو . یکم فکر کن .
Gta I
Gta II
Gta III
Gta Vice City
Gta San Andreas
Gta Vice City Stories
Gta Liberty City Stories
Gta IV
Gta IV Lost And Diamond
آخریه به زودی میاد .
در هر صورت Gta I و II هم یه بازیه . فکر کنم شما هم جزو اون دسته ی توی امضام هستی که به Gta IV (Gta 4) میگی Gta 6 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)