سلام
بدون شک J7 - 2016
محصولات شیائومی از لحاظ سخت افزاری و قیمت عالی هستند منتها اگر خراب شدن یا لوازم جانبی خواستید و درنهایت بخواید بفروشید مشکل جدی خواهید داشت...
سلام
بدون شک J7 - 2016
محصولات شیائومی از لحاظ سخت افزاری و قیمت عالی هستند منتها اگر خراب شدن یا لوازم جانبی خواستید و درنهایت بخواید بفروشید مشکل جدی خواهید داشت...
درود. شاید جاش نباشه ولی میخواستم بدونم میشه برای آپدیت اندرویید گوشی، فایل آپدیت با pc دانلود و ریخت روی گوشی و نصب کرد با حتمن باید با خود گوشی دانلود و نصب کرد؟
بله میشه کافیه رام رو دانلود کنید و طبق روشی که برای هر برند کمی فرق میکنه فلش بزنید
سلام دوستان .یک راهنمایی می خواستم من بین خریدگوشی سامسونگ جی 7 پرایم و هواوی میت 7 تردید دارم ،بنظر شما بطور کلی کدام یکی ارزشمند تره .در ضمن من برام دوربین گوشی اهمیت داره با تشکر
سلام دوستان به نظر شما الان که 5 ام بهمن ماه هستیم گوشی اندروییدی چی بخرم که واقعا از هر لحاظ عالی باشه و نسبت به هزینه ای که میکنم ارزشش رو داشته باشه ؟ سریع تر میخوام بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
چقدر قصد هزینه کردن دارید؟
سلام
دوستان من سه تا گوشی که از نظر دوربین خوب باشن رو پیدا کردم ولی موندم کدوم از بقیه بهتره
هواوی p9
سامسونگ s7
lg g5
تا حدود 1700 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم
اولویت دوربینه ولی کارایشم برام بی اهمیت نیست
خیلیم از گوشی سر درنمیارم
ممنون
سلام. به نظرم دور گوشی های هاوی رو خط بکش. من خودم ازش استفاده نکردم ولی اطرافیانم ک دارن هیچکدوم راضی نیستن. همش هنگه. ریست میکنه. البته تا یه سال اول خوبه. بعدش به خاطر کیفیت پایین قطعات اذیت میکنه. مگه اینکه بعد یکی دو سال بخواید گوشی عوض کنید.
بین سامسونگ و الجی . سخت افزار الجی بهتره. همه میدونن که سی پی یو اسنپ دراگون و گرافیک (GPU) آدرنو جز بهترین مارک های تولید کننده هستن و کیفیت بسیار بالایی دارن.
ولی تفاوت چندانی بین این 2 برند نیست
صفحه نمایش الجی کمی بزرگتر ولی نسبت به سامسونگ بی کیفیت تر
دوربین بهتر الجی
قابلیت مادون قرمز برا الجی که میتونی باهاش به جای کنترل، لوازم کنترلی رو کنترل کنی
باطری قوی تر سامسونگ
و یه سری سنسور اضافه سامسونگ مثل ضربان قلب و ...
در کل تفات چندانی نیس. تصمیم نهایی با خودتونه که بسته به ظاهر و الویت بندی کاربرد گوشی باید انتخاب کنید.
هزینش واسم مهم نیستش فقط کلا میخوام گوشی توی دستم واقعا روون کار کنه و هنگ نکنه حداقل چند سال بتونم با آرامش استفاده کنم ازش امکانات جانبی گوشی واسم جالب و حتی کاربردی میتونه باشه ولی اولویتم با کبفبت ساخت بالا و دوربین قوی و ایناست بعدش امکانات دیگش واسم مهمه
iPhone 7 Plus 256G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)