سلام
singed بخر!
jayce هم اگر بلد بشی باهاش بدک نیست ، خوبه.
سلام
singed بخر!
jayce هم اگر بلد بشی باهاش بدک نیست ، خوبه.
از سایت خودش بازیو دانلود می کردید بهتر بود , مطمئن تر و تضمین شدست .
دوستان armor penetration دقیقا چی کار میکنه؟رو چه champion هایی باید بست؟تو فروم lol خوندم اما دقیق کارش دستم نیومد![]()
من پیشناهاد میکنم که همون اولای بازی سعی کنی sightstone رو بخری و سر فرصت و طبق نیاز اون رو به ruby sightstone تبدیل کنی,اینتوری کلی health هم میگیری و دیگه نگرانی نداری که alistar گرفتی و تانک نیستی
شما 5 تا 10 دقیقه صبر کن,اگه بعد 10 دقیقه هم بازی نیومد این برنامه هارو نصب کن dot.net framework,adobe air,direct x ,این کارو بکن 100% درست میشه اما اگه بازم نشد بهم بگو 1 راه اساسی تر بهت میگم![]()
هر اندازه که Armor Peneteration داشته باشید ، ضربات و ابیلیتی هایی که normal damage میزنندبه همون میزان از Armor دشمن میگذره یا نفوذ میکنه
هر اندازه که magic Peneteration داشته باشید ، ضربات و ابیلیتی هایی که magic damage میزنندبه همون میزان از magic resist دشمن میگذره یا نفوذ میکنه
که خب دیگه خودتون میدونید با توجه به چمپی که در اختیار دارید و میزان Armor و magic resist رقیب ، معمولا ADC ها از Armor Peneteration استفاده میکنند و AP , mage ها از magic Peneteration .
Last edited by hm741; 17-06-2013 at 12:46.
یه پلیر خوب پیدا کن باهاش Duo بروسلام
من موندم چه کار کنم
وقتی top برمی دارم ، ساپورت یا جانگلر معمولا گند میزنن
وقتی sup برمیدارم ، جانگلر یا تاپ گند می زنن!
وقتی jungle بر میدارم ، top یا .. گند می زنند.
موندم والا!
آخه معمولا کمتر کسی میره ساپورت
من مجبورم برم ساپورت ، اما خوب بقیه گند می زنند
وقتی می رم تاپ ، واقعا خوب می رم با singed ، مثلا امروز باsinged ، بازی باخته رو تا دم برد بردم ، دو تا inhibitor شون خراب شد ، اما این ساپورتمون lux برداشته بود همش دنبال kill بود ، آخر کار کم آوردیم ، singed هم که lategame مثل midgame خفننیست ، باختیم.
بازی قبلش باز جانگلرمون trynda بود ، می گفت برای fun اومدم بازی ، میومد هی فید می داد!
موندم والا چه کار کنم ، گند زده شد به rank و elo م
راستی من معمولا ساپورت خوب می رم ، اما warding ام ضعیفه ، یعنی یامی ترسم پول کم بیارم ، وارد مجانی میگذارم 2-3 تا ، یا هم که جا ندارم برای وارد خریدنی.به نظرتون چه طور Warding رو بهتر کنم؟
البته با سوراکا راحت تره ، اما با taric و alistar چون تانکم نمی تونم آیتم نخرم و هی برم ward گذاری.
حداقلش ایه که میدونی با 3 تا نوب مچ میشی بجای 4 تا
امروز یه رنک زدم 5 نفر بودیم به 4 نفر باختیم یعنی دقیق 4 تا نوب بودن یارام
بعدش دوباره رفتم بازی توی چمپ سلکت سینجد پیک کردم یکی لفت داد تیم حریف فهمید چمپ سلکت بعدی زارت سینجد پیک کرد یارو منم رامبل گرفتم اشکشو تاپ دراوردم
درباره ی ساپورتم وارد گیری خیلی مهم ه وقتی هم با تانک میری ساپورت در درجه ی اول ساپورتی بعد تانک پس ...
در ضمن تانک بودن معنیش این نیست فقط هلث داشته![]()
سلام
معمولا زود می خرمش ، اما خوب 3 تا ward جواب نمی دد برای rank معمولا ، باید بیشتر بخرم ، وقتی تانک می شم معمولا جا کم میارم برای وارد ، کلا می ترسم پول کم بیارم برای آیتم هایی مثل aegis
بله پیشنهاد خوبیه ، اما متاسفانه معمولا تو ساعت بازی من(7 تا 9 صبح) کسی آنلاین نیست با هم بریم !
راستی الآن دارم پول جمع می کنم ، موندم چی بگیرم دیگه برای ساپورت
به نظر شما دوستان بهترین ساپورت کدومه؟
تو سایت های خارجی گفته بودند janna اما خوب قدیمی بودند ، در مورد sona و karma هم خوب دیدم ، taric رو هم که دارم ، می گن nami و leona هم خوبن
الآن janna , taric , alistar , soraka , رو دارم
معمولا با soraka خوب نتیجه می گیرم ، اما خوب می گن آخر بازی فقط گوشته ، خیلی ضعیف میشه.
Last edited by lordthunder; 17-06-2013 at 13:09.
به قیمتش می ارزه؟
یعنی اگر به جاش دو سه تا دیگه یا یک هم قیمت دیگه بخرم بهتر نیست؟
نظر شما درمورد sona چیه؟ باهاش بازی کردم خوشم اومد.
بعد ایرانی ها معمولا janna رو قبول ندارند ، نظر شما چیه؟ یک بار بازی کردم cc ها خوبی داشت.اما rank نرفتم باهاش.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)