تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 1783 اولاول ... 8548553557558158258358458558658758858959563568510851585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بییان بگین دارین چه قلطی میکنید پینگ با داخل شده 35 ولی با خارج از کشور زیره 300 ندارم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

چه عجب صبانت دستی رو سر و روی سیستم کشید!! دیروز دیدم اینترنتم تموم شدم برای بجای سایت باز کردن صفحه ی صبانت رو آورد که میشد همونجا اینترنتی شارژ کرد!
    بابا این رو که الان همه دارن
    باز جای شکرش باقیه که اینم به روز کرد

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز من فقط یکی از محاسنش رو نسبت به صبا گفتم
    من دوستم شاتل داره میگه افت سرعت نداره،وضعیت پینگش خوبه،ساعت رایگانش 1شب تا 8 صبح و البته این که برترین اپراتوره........
    من هم با توجه به تحقیق هایی که کردم و دوست و اشنایانی که از شاتل سرویس گرفتن متوجه شدم که شاتل به مراتب از صبا سرتره البته صبا قبلا خیلی خوب بود ولی اخیرا خصوصا از یک سال گذشته واقعا افتضاح شده شاید بخاطر مدیریت جدیدش باشه به شخصه من دانلود شبانه برام خیلی اهمیت داره که با توجه ساعات شاتل که سه ساعت از صبا بیشتره وسرعت مناسبش (که اگر هم سرعت صبا و شاتل به فرض یکی باشن باز هم توی شبانه اش تقریبا دو برابر صبا میشه دانلود داشت) توی روزانه هم معمولا با کمبود حجم مواجه میشم که اگه شاتل سرویس بگیرم اول اینکه سه ماهه رو صبا 5 گیگ حجم میده و شاتل 6 گیگ و درثانی با اهدای حجمهای رایگانی که به مناسباتای مختلف به کاربراش میده هم کمبود برطرف میشه هم اینکه به کاربراش احترام گذاشته که مثلا روز تولد یک گیگ حجم میده ولی صبا چیزی که براش از همه بی اهمیت تره همین قضیه است
    به نظر من شاتل فعلااااااا که از صبا خیلی سرتره به احتمال 95 درصد این دفعه از شاتل سرویس بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

چه عجب صبانت دستی رو سر و روی سیستم کشید!! دیروز دیدم اینترنتم تموم شدم برای بجای سایت باز کردن صفحه ی صبانت رو آورد که میشد همونجا اینترنتی شارژ کرد!
    قبلا ها که اینجوری نبود اون آخرایی که داشت حجم تموم میشد و آخرین باری که به اینترنت وصل میشدی تا وقتی که خودت دیسکانکت نمیکردی قطع نمیشد میتونستی هر چقدری که میخای دانلود کنی.... اینقدر حال میداد... !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان 1 گیگ رو 1000 مگ حساب میکنند یا 1024 مگ ؟

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان 1 گیگ رو 1000 مگ حساب میکنند یا 1024 مگ ؟
    جدیدا 1024. قبلا 1000 حساب می کردن نامردا اما الان درستش کردن

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا برای من در لیست گزارش ریز مصرف، فقط از 31 اردیبهشت به بعد رو نشون میده، روز های قبل رو نشون نمیده، چرا ؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام

دوستان یه چند صفحه ی اخر رو خوندم دیدم خیلی اینجا از شاتل تعریف شده!

تا حالا کسی بهتون نگفته که اگر شبها با شاتل زیاد دانلود کنید محدود میشید به 3-6 کیلوبایت
    کسی بهتون گفته که ممکنه یک ماه شبهاش عالی دانلود کنید و ماه بعد سماق بمکید

میتونید اینجا در مورد شاتل تحقیق کنید (البته بعضی تبلیغات چیای شاتل هم ممکنه اونجا باشند پس گول نخورید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن حالا اینم میگم فکر بد نکنید هیچ شرکتی رو پیشنهاد نمیدم چون اکثرا یه مشکلاتی دارند
    ولی اگر دانلودر هستید با شاتل احتمالا پشیمون میشید (در حال حاظر که اینطوریه ولی ممکنه فردا ، یه هفته دیگه ، یه ماه دیگه ، سال دیگه ، اینطوری نباشه!)
    یه تعریف هم ازش بکنم که سرعت روزهاش خوبه و قطعیش کم ولی شبانش..... همون بالا گفتم یه بار.
    Last edited by jackson2010; 23-05-2012 at 04:20.

10. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام

دوستان یه چند صفحه ی اخر رو خوندم دیدم خیلی اینجا از شاتل تعریف شده!

تا حالا کسی بهتون نگفته که اگر شبها با شاتل زیاد دانلود کنید محدود میشید به 3-6 کیلوبایت
    کسی بهتون گفته که ممکنه یک ماه شبهاش عالی دانلود کنید و ماه بعد سماق بمکید

میتونید اینجا در مورد شاتل تحقیق کنید (البته بعضی تبلیغات چیای شاتل هم ممکنه اونجا باشند پس گول نخورید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن حالا اینم میگم فکر بد نکنید هیچ شرکتی رو پیشنهاد نمیدم چون اکثرا یه مشکلاتی دارند
    ولی اگر دانلودر هستید با شاتل احتمالا پشیمون میشید (در حال حاظر که اینطوریه ولی ممکنه فردا ، یه هفته دیگه ، یه ماه دیگه ، سال دیگه ، اینطوری نباشه!)
    یه تعریف هم ازش بکنم که سرعت روزهاش خوبه و قطعیش کم ولی شبانش..... همون بالا گفتم یه بار.
    شما از سرویس شاتل استفاده میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •