دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنه
به فریم ور مربوط نمیشه؟ 2.3 رسمی هست!!!!!
دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنه
با سلام به همه دوستان
از دوستانی که تجربه داشتن این گوشی داشتن لطف کنن معایب گوشی بگن چیه ؟
وضعیت آنتن دهی و شارژ باطریش چجوریه ؟وبالاخره 720P شد دوربینش یا نه ؟ ضعف صدا ی گوشی تو محیط شلوغ ؟؟
انشالله یه دونش میخوام بخرم .
موفق باشید.
یه توصیه به دوستانی که روت کردن. حتما دو برنامه start up manager و memory boost و از black mart نصب کنید خیلی به بیشتر شدن سرعت گوشی کمک می کنه . البته باید برنامه های startup و تنظیم کنید
نه اینکه دستهام هنوز کوچوهن و به کیبورد نمیرسن.تایپ کردن خیلی سخته واسم
اقا من که پیشنهادش نمیکنم.قدیمی شده دیگه.شما که میخواهی پول بدی خوب واسه یه گوشی جدید تر پولت رو خرج کن
بعدشم فکر کنم الان گرون باشه.اگه به اس ای علاقه داری حداقل سراغ آرک برو و نوچه هاش برو!![]()
Last edited by mostafa<>khan; 04-02-2012 at 22:48.
نمیدونم والا.من خودمم رو 2.3 رسمی نصب کردم و شد.بز تست کنید اگه نشد برنامه +volume همون کار رو میکنه حتی بهتر.دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنه
مرسی دوست من .
اگر میخواستم پول گوشی نو بدم 100% آرک اس انتخابش میکردم . بخصوص اینکه که قبلا گالاکسی اس داشتم . ومطمئنم که نمیتونم با این گوشی کنار بیام .
ولی یه گوشی کارکرده قیمت مناسب پا داد و گرفتمش .
گوشی خوبیه به نسبت پولش .و کارامو راه میندازه .
موفق باشید .
سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
نسخه 7 از oodie prime....شاید نسخه ایکس یا همون 10 هم بشه.سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
یعنی عالیه.هرچی بگم کم گفتم.کمک خواستی بگو در خدمتیم![]()
باسلام
چند روزیه به نت که وصل میشم تاریخ و ساعت گوشی کلا بهم می ریزه !
چرا؟
برو به منوی Settings > Date & Time
بعدش تیک Automatic رو بردار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)