مبارکت باشد خیلی دستگاه عالی است![]()
مبارکت باشد خیلی دستگاه عالی است![]()
دوستان ميخوام يه تي وي بگيرم و با سينما خانگي
و حدود 3 ميل بودجه دارم به نظرتون چه قدر واسه سينما بزارم كنار؟400 تا خوبه؟
چه مدل هايي خوبه واسه اين مقدار بودجه ؟
قربون آقا.سلامت باشید![]()
بستگی به انتظار شما داره.بهرحال 300 الی 400 تومن حداقل بودجه ای هست که میشه برای اینکار در نظر گرفت.
دوست گرامی با عرض پوزش شما با 400 نهایت یک سینمای خانگی معمولی میتوانی بخری والآن سیستمهای پخش حتی تو ----- دارند به سمتHDو3D میروند به نظر من این مدل دستگاه پول دور ریختنه بجاش یک DVD Plater برای راه اندازی کارت بخر .انشاالله بعد از خرید یک تلویزیون خوب وبه نظر من 3D خودت را یک کم جمجور کن یک سینمای خانگی3D بخر لااقل تا مدتی با دنیا همراه هستی
ضمنا فقط جهت راهنمایی خدمتت میگم تو خرید تلویزیون حتما شارپ کواترن 3D را از لحاظ کیفیت تصویر با سایر برندها مقایسه ایی انجام بده
Last edited by hakr; 25-02-2012 at 22:33.
بستگی به این داره صدا و تصویر چقدر براتون مهمه؟
به هر حال اگه 400 برای سینما کنار بگذارید 2600 برای تلویزیون می مونه که می تونید که یه تلویزیون خوب تهیه کنید ولی وسیله ای ندارید که از تصویر تلویزیونتون لذت ببرید.
به نظر شخصی من با توجه به بودجه کلی تون حداقل 1000 برای سیستم صوتی کنار بگذارید بالانس بهتری دارین.
RS77 با آمپ 520 اکولایزر دستی نداره
سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم:
اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
این دو موضوع HDTV-3D در مورد کیفیت و نوع پخش اند نه فرکانس ارسال. IPTV هم که مقوله ای مستقل است.موضوع محتوا هم که علیحده است و به ایجاد و توزیع سخت افزار پخش و دریافت ربطی ندارد.راستش رو بگم من یکی که به این سیستم دیجیتال اعتقاد خاصی ندارم. یعنی واسم جای سواله با وجود اینکه فن آوری روز دنیا به سمت سه بعدی و HD رفته چرا ما تازه رفتیم سراغ فن آوری ایی که سالهاست استفاه میشه و از یک مرحله جلوتر وارد این عرصه نشدیم ؟ حالا میگن تلویزیون ها باید این قابلیت رو داشته باشن جای خود ولی این کار( استفاده از ست تاپ باکس و ... ) هم نمی تونه پیشرفت چشم گیری محسوب بشه .
ببینید اگر سیستم تلویزیون کابلی در ایران ایجاد میشد شما حق داشتید که چرا ما بسوی فن آوری مرده میانی میرویم،
چون در جهان رو به افول است، اما در مقابل پخش دیجیتال فن آوری روز دنیاست که در تمام کشورها در حال استفاده است و در ضمن برای عملی شدن توسعه سخت افزاری عمومی تلویزیون نمیتوان از ایده های کانسپت در مقیاس وسیع استفاده کرد.
اگر اشتباه نکنم پخش آنالوگ تلویزیون در ایالات متحده همین دو سه سال پیش پس از طی سیر تدریجی بطور کامل لغو و کل فرکانس کاریش برای استفاده و فروش به wimax و دیگر شبکه های بی سیم عرضه و مقرر شد تمام کانال های تلویزیونی از فرکانس های دیجیتال استفاده کنند.
بنظرم سيستمي كه اكولايزر دستي نداره! محدوديت زيادي براي كاربر اينجا ميكند!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)