تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 628 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم این cashe مربوط به چه بخشی از لپ تاپ میشه؟ حافظه؟ لطفا بیشتر توضیح میدید؟ و برای رشنه من(معماری) نرم افزار های معماری چه cashi لازم هست؟
    Cache یه نوع حافظه بسیار سریع هست مربوط به پردازنده اصلی ( CPU )
    انتخاب کردنش هم دست شما نیست و از پیش تعیین شده بصورت Level2 یا Level3 در داخل پردازنده هست .
    مدلهای رده میانی خانواده Core i اکثرا 3 مگابایت و مدلهای رده بالای Core i اکثرا 6 مگابایت و بیشتر حافظه کش دارن .
    برای شما یک لپ تاپ با پردازنده Core i5 کفایت میکنه .

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستانم قصد خرید لپ تاب داره. ازم پرسید که چه بخره. من خودم چند روز یه لپ تاب Dell مدل Inspiron دستم بود. CPU Core i5 و 4 گیگ رم داشت. فکر کنم 16 اینچ بود. 5110 فکر کنم. این مدل با هارد 500 حدوداً چه قیمتی داره. بعدش الان تو صفحات قبلی اون نمودار خرابی برند های مختلف رو دیدم. تو رنج قیمت بین 70 تا 900 تومن Asus و sony چی پیشنهاد میدید.

دستتون درد نکنه فقط اگه امکان داره سریع تر پاسخ بدید که فوری هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SGLX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستانم قصد خرید لپ تاب داره. ازم پرسید که چه بخره. من خودم چند روز یه لپ تاب Dell مدل Inspiron دستم بود. CPU Core i5 و 4 گیگ رم داشت. فکر کنم 16 اینچ بود. 5110 فکر کنم. این مدل با هارد 500 حدوداً چه قیمتی داره. بعدش الان تو صفحات قبلی اون نمودار خرابی برند های مختلف رو دیدم. تو رنج قیمت بین 70 تا 900 تومن Asus و sony چی پیشنهاد میدید.

دستتون درد نکنه فقط اگه امکان داره سریع تر پاسخ بدید که فوری هست.
    اینم سریع
    از نظر من سونی بهتره ولی خوب قیمتش بالا تر تو این رنج سونی EA21FXB پیشنهاد میدم دو رو 970 و ایسوس هم k42jz مدلEE 23 FX/B-W هم تو سونی هست تو این رنج حدود 800 تومنه دقیق نمیدونم
    Last edited by SGLX; 17-05-2011 at 17:34.

4. 2 کاربر از SGLX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کی خواست جیبه این بنده خدا را خالی کنه مگه میخواد بیاد از من بخره الکی که حرف نمیزنم تا الان بیش از 2 الی 3 مورد خرابی دل دیدم که اینو میگم دل دیگه مثل قدیم که نیست که بعدم خودتون داری میگی سونی کیفیت داره خوب مسلما هر چیزی که کیفیت داشته باشه قیمتش هم بالا تره

این آمار اشتباهه.لنوو جاش اینجا نیست.لنوو اگه بهترین کیفیت رو نداشته باشه جز 3 تای برتر هست.توشیبا هم جاش اونجا نیست.فوجیتسو ساخت آلمان هم معلوم نیست کجاست با اینکه جز بهترین هاست.
    البته الان اکثر شرکت ها خوبن و بستگی به مدل داره مثل فلان مدل از یک شرکت خیلی خوبه وممکنه یه مدل دیگه بد باشه.
    اما لب تابی مثل 5010 یا 4520 یا جی 62 امتحان خودش رو پس داده.
    من خودم لنوو خواهرم توشیبا دوستم اچ پی و پدرم قبلا کامپک و الان دل داره بماند که خیلی های دیگه دیدم که دل داشتند اما هچکدام مشکل داشتند.
    ----
    سونی قیمتش خیلی بالاست و نسبت به اون کیفیت قیمتش بالاتره.الان ما عادت کردیم میگم سونی قیمتش بالاست چون کیفیت داره اما این کیفیت چقد بیشتره؟300 تومان بیشتره؟سونی -لنوو-ایسوز-فوجیتسو از بهترین کیفیت ها رو داره و تفاوت زیادی بین این مارک ها نیست.میتونم بگم اصلا تفاوتی نیست.دل هم اگه بد بود توی این مدت کل بازار رو اشغال نمیکرد.
    من لب تابی گرفتم حدود 600 و دوست من تقریبا با همینا کانفیگ حدود 950 تومان خرید.الان میخواهیم بفروشیم مال من رو 300 مال اون رو 340 میخرن.
    اگه خیلی پولدار باشی و اصلا 300 تومان اختلاف قیمت براتون مهم نیست سونی بگیرید.
    اکثر مغازه ها بریم میگن لنوو بهترین کیفیته اما ظاهرش خوب نیست و کمی قیمتش بالاست البته به گرونی سونی نیست.من مشکلم خرید سونی نیست .بحث من سر این موضوع است که شما می فرمایید بقیه کیفیت ندارند و سونی کیفیت داره در صورتی که اصلا اینطور نیست.
    توی این آمار ایسر و اچ پی و لنوو اوضاعش جالب نیست.بهتره از کسانی که این لب تاب ها رو دارند بپرسید آیا مشکلی براشون پیش اومده.
    کلوپ 5738 ایسر که موجوده کلی هم کاربر داره از اول تا آخرش همه از خریدشون راضی هستن.
    برای من مارک اصلا مهم نیست.چون تو کار خرید و فروش نیستم.من مثلا اگه 700 پول داشته باشم سعی میکنم توی اون رنج اقتصادی ترین لب تاب روبخر حالا چه میخاد از چ پ باشه یا ایسر یا دل یا ...
    این امار کاملا اشتباهه اگه اینجور باشه تقریبا میانگن 20 درصد لب تاب ها خراب میشه بین تمام لب تابها. آیا واقعا از هر پنج نفر یک نفر لبتابش خراب میشه؟این خرابی در چه حده؟این هم مهمه.
    اما چیزی که مشخصه کسی که انقدر پول داره یعنی آدم مایه داری هستش و بعد از دو یا سه سال لب تابش رو عوض میکنه..مخصوصا اگر کسی اهل بازی باشه و بعد از دو سال حتما عوض میکنه.
    دو سال قبل اچ پی 1105 که دوستم خرید گرافیکش تاپ بود و همه ی بازیها رو بدون مشکل اجرا میکرد اما الان بعد از دو سال گرافیکش جز رده ی متوسط به پایین هست.
    Last edited by zimka_14162; 18-05-2011 at 10:25.

6. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب این مسلما هر کی که یک مدل لپ تاپ داشته باشه از اون دفاع کنه اما این آمار را من هم تو سایت خارجیش دیدم هم تو سایت ایرانیش و همچنین تجربه ای دارم خرابی دل را حداقل با چشم خودم دیدم اون نه یکی نه دوتا اون سری g هم که میگد یک سری خاصه و مطمئنا با کیفیت بهتری نسبت به بقیه مدل ها داره چون سری گیمنگه و اگر نداشته باشه که اصلا بدرد نمیخوره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این آمار اشتباهه.لنوو جاش اینجا نیست.لنوو اگه بهترین کیفیت رو نداشته باشه جز 3 تای برتر هست.توشیبا هم جاش اونجا نیست.فوجیتسو ساخت آلمان هم معلوم نیست کجاست با اینکه جز بهترین هاست.
    البته الان اکثر شرکت ها خوبن و بستگی به مدل داره مثل فلان مدل از یک شرکت خیلی خوبه وممکنه یه مدل دیگه بد باشه.
    من خودم لنوو خواهرم توشیبا دوستم اچ پی و پدرم قبلا کامپک و الان دل داره بماند که خیلی های دیگه دیدم که دل داشتند اما هچکدام مشکل داشتند.
    ----
    سونی قیمتش خیلی بالاست و نسبت به اون کیفیت قیمتش بالاتره.الان ما عادت کردیم میگم سونی قیمتش بالاست چون کیفیت داره اما این کیفیت چقد بیشتره؟300 تومان بیشتره؟سونی -لنوو-ایسوز-فوجیتسو از بهترین کیفیت ها رو داره و تفاوت زیادی بین این مارک ها نیست.میتونم بگم اصلا تفاوتی نیست.دل هم اگه بد بود توی این مدت کل بازار رو اشغال نمیکرد.
    من لب تابی گرفتم حدود 600 و دوست من تقریبا با همینا کانفیگ حدود 950 تومان خرید.الان میخواهیم بفروشیم مال من رو 300 مال اون رو 340 میخرن.
    اکثر مغازه ها بریم میگن لنوو بهترین کیفیته اما ظاهرش خوب نیست و کمی قیمتش بالاست البته به گرونی سونی نیست.من مشکلم خرید سونی نیست .بحث من سر این موضوع است که شما می فرمایید بقیه کیفیت ندارند و سونی کیفیت داره در صورتی که اصلا اینطور نیست.
    توی این آمار ایسر و اچ پی و لنوو اوضاعش جالب نیست.بهتره از کسانی که این لب تاب ها رو دارند بپرسید آیا مشکلی براشون پیش اومده.
    کلوپ 5738 ایسر که موجوده کلی هم کاربر داره از اول تا آخرش همه از خریدشون راضی هستن.
    برای من مارک اصلا مهم نیست.چون تو کار خرید و فروش نیستم.من مثلا اگه 700 پول داشته باشم سعی میکنم توی اون رنج اقتصادی ترین لب تاب روبخر حالا چه میخاد از چ پ باشه یا ایسر یا دل یا ...
    این امار کاملا اشتباهه اگه اینجور باشه تقریبا میانگن 20 درصد لب تاب ها خراب میشه بین تمام لب تابها. آیا واقعا از هر پنج نفر یک نفر لبتابش خراب میشه؟این خرابی در چه حده؟این هم مهمه.
    اما چیزی که مشخصه کسی که انقدر پول داره یعنی آدم مایه داری هستش و بعد از دو یا سه سال لب تابش رو عوض میکنه..مخصوصا اگر کسی اهل بازی باشه و بعد از دو سال حتما عوض میکنه.
    دو سال قبل اچ پی 1105 که دوستم خرید گرافیکش تاپ بود و همه ی بازیها رو بدون مشکل اجرا میکرد اما الان بعد از دو سال گرافیکش جز رده ی متوسط به پایین هست.
    خوب من هم از کسانی پرسیدم که وصعیت اچ پی و ایسر چه جوری خودمم هم دیدم که طرف باطریش خراب شده اونم چی لپ تاپ نو ایسر یا مثلا دی وی دی رایتر دل بعد از 3-4 ماه کار کردن به قار قار بیفتده یا مثلا مادربوردش خراب بشه به طوری که باید کل مادربوردش را عوض کنی مخصوصا این مورد آخر را دو سه مورد بیشتر دیدم و اما درمورد بوجه کم شما خودتون داری میگی ایسوس خوبه خوب منم اینو قبول دارم آیا نمیشه با همون 700 تومنی که شما میگید یک لپ تاپ خوب از تو ایسوس بر داشت بعدشم شرکتایی مثل اچ پی گارانتی خوبی تو ایران دارن یک شرکت معتبر که بیاد اچ پی را گارانتی طوری که هر مشکلی پیش اومد ببری پیشش و اذیت نکنه شما بین اکثر شرکتا میاد لپ تاپ ها را یک سال گارانتی میکنن اما ایران رهجو راببین میاد سونی را سه سال گارانتی میکنه چون اعطمینان داره بعد سال سه سال لپ تاپ چیزیش نمیشه ماها عادت داریم بریم دل یا ایسر یا حالا یک مارک دیگه بخریم بعد که خراب شد اونوقت بریم سراغ ایسوس یا سونی یا دیگر مارک ها که خوبن یک چیز دیگه یک سری تو همین قسمت مشکلات لپ تاپ ها بزنید ببینید چند نفرشون مشکل تو لپ تاپ های دل و ایسر و اچ پی دارن شما مگه نمیگی از اونایی که دارن بپرس خوب این تاپیک خودش جوابگو هست
    Last edited by SGLX; 18-05-2011 at 11:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

----
    بله ‏این آمار اشتباه هست چون قدیمیه
    اما واقعا قبول ندارم که سونی رو با دل مقایسه کنید
    این کجا او کجا
    شما میخوای بدونی کدوم بهتره برو یه سونی و ایسوز بگیر با مشخصات مشابه لپ تاپ خود بذار کنار هم
    بعد ببین کدوم بهتره
    دل که هم زشته و هم من که مقایسه کردم صفحه نمایشش افتضاحه
    کیفیت ساخت هم که تو دستت میگیری مشخصه اصلا!

10. این کاربر از moeinset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آمار زیاد هم قدیمی نیست ماله پارساله

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

لپتاپ ایسر 5742 من دارم همه چیزش خوبه اما دی وی دی رایترش بعد 2 3 ماه خراب شد حتی 1 رایت هم نزده بودم جمعا 7 تا دیسکم نخوند برام.اما زیر 700 دل و ایسر و اچ پی خوبه اما بالای 800 900 سونی ایسوس لنوو...

13. 3 کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کسی منکر کیفیت بالای سونی نمیشه اما این اختلاف ایا 200-300 تومانه.حالا ایسر جدیده دل هم لب تاب های خوبی داره.اما چون توی بازار زیاده بعضی ها دوست ندارند هم رنگ جماعت بشن.
    من یه لنوو ان500 دارم دو ساله که خریدم.مثل چی ازش کار میکشم .لب تابم روزانه 3-4 الی 7-8 ساعت خاموشه .و همیشه در حال استفاده هست.اما یک صدا ازش در نمیاد.
    در کیفیت لبتاب های لنوو هیچ شکی نیست.
    در مورد اینکه زیر 700 چی خوبه و چی بده.نباید به برند کار داشته باشیم مهم مدل هستش.ممکنه توی 700 فلان مدل اچ پی از دل بهتر باشه و توی 800 تومان مدل ایکس دل از مدل ایکس اچ پی بهتر باشه.
    من لب تابم رو 580 خریدم توی اون زمان چیزی که اقتصادی تر باشه کمتر بود اما فقط به خاطر کیفیت دل گرفتم.اما اگه میخواستم همین رو از سونی بخرم حدود 900 باید خرج میکردم.ایا واقعا کیفیت لنوو با سونی خیلی فرق داره؟
    لنوو از باکیفیت ترین مارک ها هستش و فقط مشکلش ظاهرشه که جدیدا خوب کار کرده.
    -----
    در ضمن سری تینک پد لنوو گارانتی 3 ساله یا 2.5 ساله داره.حتی باتری هم شامل گارانتی نمیشه.
    در کل زیر 1 میلیون تومان برای کسی که مثلا برای بازی لب تاب میخواد سونی گزینه ی مناسبی نیست.سونی بالای 1یا 1.200 تومان خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •