منم فارغ التحصیلم روزی 9 تا 10 درس می خونم
روزای آزمون وقتی که برگردم تا فرداش درس نمی خونم
شاید یکبار در هفته از 11 شب به بعد دیگه نخونم و یه فیلم زیرنویس نگاه کنم
منم فارغ التحصیلم روزی 9 تا 10 درس می خونم
روزای آزمون وقتی که برگردم تا فرداش درس نمی خونم
شاید یکبار در هفته از 11 شب به بعد دیگه نخونم و یه فیلم زیرنویس نگاه کنم
بابا انقدر استرس نده !!!ديگه نميخوان از مريخ سوال بدن كه !!! مفاهيم فيزيك رو خوب بايد ياد گرفت اصلاً گور پدر كنكور ! متاسفانه اغلب داوطلبان ميخوان كلي تست و آزمون و اينا كار كنن بلكه شبيه اون توي كنكور بياد ! بابا ول كنين سنجش يا قلمچي چه فرقي داره ؟؟؟ مهم اينه كه درسو خوب خونده باشي درصدو خوب ميزني! مني كه نخوندم چه سنجش چه قلمچي (چه سوال آسون چه سخت9 نبايد انتظار داشته باشم بالا بزنم !!!
موفق باشيد!
من چند روزيه شديدا دپرس شدم ... ميتونم تو اين سه ماه و نيم دروس عمومي رو جبران كنم ؟؟ براي ادبيات و عربي چطوري درس بخونم ؟؟
اينم كارنامه آزمون قبلم.![]()
دوست عزیز این مقایسه رو بهروز فمی تفرشی انجام داده یکی از بهترین مشاوران ایران! که وصف حال شماست:من چند روزيه شديدا دپرس شدم ... ميتونم تو اين سه ماه و نيم دروس عمومي رو جبران كنم ؟؟ براي ادبيات و عربي چطوري درس بخونم ؟؟
اينم كارنامه آزمون قبلم.
کسب رتبه از دروس اختصاصی یا عمومی؟
کسب رتبه خوب در کنکورهای آزمایشی الزاما نشان دهنده برتری علمی نیست.اگر رتبه شما در دوروس اختصاصی بهتر از رتبه دروس عمومی باشد،امکان موفقیت و برتری شما در کنکور بیشتر خواهد بود.. به کانامه آزمون جامع آزمایشی دو داوطلب رشته ریاضی توجه کنید:
داوطلب 1 : رتبه کل اختصاصی 780 رتبه کل عمومی 530 رتبه کل 600
داوطلب 2 : رتبه کل اختصاصی 540رتبه کل عمومی 850 رتبه کل 680
در نگاه اول داوطلب (1) نسبت به داوطلب (2)وضعیت مطلوب تری دارد ولی با نگاه دقیق تر می توان پیش بینی کرد که آینده بهتری در انتظار داوطلب (2)است
مگه میشه؟
بله داوطلب (1) رتبه خود را از دروس عمومی و داوطلب (2)رتبه خود را از دروس اختصاصی بدست آورده است. دانش آموز (1) با وجود اینکه رتبه کل بهتری از در کنکور آزمایشی دارد ولی در کنکور سراسری در موقعیت پایین تری نسبت به دانش آموزش دوم قرار دارد.داوطلب(2)می تواند دروس عمومی را تا زمان برگزاری کنکور به سرعت جمع و جور کند و رتبه خود را ارتقاء دهد ولی جمع کردن و بالا بردن دروس اختصاصی دشوارتر است و نیاز به فرصت بیشتری دارد و به همین خاطر داوطلب (1) امکان چندانی برای ارتقاء رتبه خود ندارد. نتیجه نهایی این دو داوطلب در کنکور سراسری هم موید این موضوع می باشد.
رتبه کنکور سراسری داوطلب (1) 930
رتبه کنکور سراسری داوطلب (2) 720
نقل قول مستقیم از کتاب کنکورت را قورت بده انتشارات خیلی سبز صفحه 107![]()
این مسئله طبیعیه که بهش سیکلوتیمی یا عقلگرد می گن.برای همه هم پیش میاد.
چون دارید به خودتون زیاد فشار میارید.
این روش و امتحان کنید:
20 دقیقه درس 10 دقیقه استراحت.
بابا حالا حالا ها باید صبر کنی....هنوز 4 روز گذشته.خیلی بخوان زود بدن 5 شنبه تازه درصدات میاد...زیاد خودتو نگران نکن.
بچه ها برنامه آزمون هاي قلمچي ( پيش دانشگاهي ) رو از كجا ميشه گيرآورد /
سایتش فکر کنم داره
میتونی بری نمایندگی شهرتون
اونجا بهت میدن!!!
امسال فیزیک بخونید که خفن سوالاتی میاد توووپ.خوب شد ما فرار کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)