نه تو pc
نه تو pc
دوست عزیز شما هم یه جورایی گیر دادی به این باتری بیچارت هان.
مگه تا حالا گوشی نوکیا و سیمبین نداشتی؟
اینا همینن دیگه. اندازه شارژ باتریش دقیق نیست. اگر میخوای بدونی دقیقا چقدر شارژ داری باید گوشی رو خاموش روشن کنی.
اینی که میگی یهو خط کم کرده مال اون جریانه. بعد هم شما همچین کم استفاده نکردی از اون گوشی. 1.5 ساعت آهنگ و بازی و غیره، همچین کم کار نکرده باطریت. در ضمن ممکنه شارژرت هم مشکل داشته باشه.
سلام.
1-برنامه ای برای این گوشی هست که فایلها رو مخفی یا رمز نگاری کنه؟
2- سریال باتری رو کجای سایت نوکیا وارد کنم که بفهمم اصله یا نه؟
سلام .
1. برنامه X-Plore
2. فک نکنم بشه !
ovi sute مشکلم رو حل کرد
هم map uploader هست و هم گوشی و نرم افزار های توش رو اپدیت میکنه و هم همه محتویات اون رو مدریت میکنه
ovi sute version 2.2
2. ممنونم. ولی تا جایی که یادمه یه همچین چیزی بود.
راستی یه لطف می فرمایید بگید برنامه X-Plore رو از کجا دانلود کنم و چطوری Sign کنم؟ (در مورد Sign کردن کوچک ترین اطلاعاتی ندارم!چون گوشی رو تازه خریدم و گوشی قبلیم هم سیستم عامل نداشت.) شرمنده ها....
![]()
یکی کمک کنه لطفا
نه دوست عزیز گیر ندادم
اولین بارم هم نیست که گوشی نوکیا سیمبیان دارم
ولی شما مثل اینکه با دقت پست منو نخوندی ، اگه دقیق میخوندی متوجه میشدی که باتری کاملا غیر طبیعی شارژش میره
در ضمن با یه شارژر دیگه هم تست کردم همین جوری بود
تا جایی که من فهمیدم، برای گوشیم باید یه فایل Cert و Key مخصوص گوشیم تهیه کنم و هر برنامه ای رو که خواستم رو گوشیم نصب کنم، اول باید این دو فایل رو با استفاده از برنامه SignSIS بهش بچسبونم و نصب کنم؛ درسته؟؟؟
برنامه X-Plore رو هم دانلود کردم.
Last edited by mohsen_rkh; 16-05-2010 at 22:50.
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.45 اا
در مورد ساین هم آدرس تاپیکش یادم رفته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)