هر روز 10 کیلوبیت...از ديروز زحمت كشيدن 10 كيلوبيت زياد كردن:
سرعت دانلودم هم از 17 با idm رفته 18
با این حساب تا 3 روز دیگه درست میشه
راسی چرا اونجا زنگ زدی باید زنگ میزدی پشتیبانی(داخلی 620 مربوط به گروه فروش میشه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هر روز 10 کیلوبیت...از ديروز زحمت كشيدن 10 كيلوبيت زياد كردن:
سرعت دانلودم هم از 17 با idm رفته 18
با این حساب تا 3 روز دیگه درست میشه
راسی چرا اونجا زنگ زدی باید زنگ میزدی پشتیبانی(داخلی 620 مربوط به گروه فروش میشه)
پشتيباني (23089) زنگ زدم ميگن درسته ديگه سرعت 128 بايد 16 باشه پشتيباني آنلاين هم گفتم در جريان نبود گفتم بزنم اينجا شايد بدونه...
دقیقا همینطوره ، هر چی به پشتیبانی میگم بابا طی 2.5سال گذشته من از art1 سرویس 196میگرفتم حالا برگشته به 163، آیا طبیعیه ، هی تکرار می کنه طبق قراردادتون شما باید 128kبگبری حالا هم داری زیاد می گیری ، اشکالی نداره!!!!![]()
شاتل امروز برای اولین بار تو طول این 4 ماهی که ازش سرویس دارم 30 دقیقه ای قطعی داشت البته امروز برای بار سوم بود ولی دفعات قبل 5 دقیقه و10 دقیقه طول کشیدند این دفعه نیم ساعت کم کم داره قطعی های مکرر پیدا میکنه طی این یک هفته شاید دفعه 20 هست که قطع شده
سایتی که مدتی که adsl ام وصل شده دارم ازش فیلم دانلود می کنم . دیروز که رفتم واردش بشم می نویسه دسترسی به این سایت ممکن نیست
این را شاتل مسدود کرده یا مخابرات ؟
حدود 60 تا 64
دیشب هم 1130.96 مگ دانود داشتم.(البته همه لینک ها از ADrive بود.)
دوست عزیز نه تنها شاتل بلکه هیچ سرویس دهندهای اجازه نداره خودسرانه سایتی رو لیفتر کنه...همه اینها به دستور مخابرات انجام میشه
برای منم طی این 5 ماه که از شاتل adsl دارم دفعه دوم بود قطعی داشتم یکیش دیشب بود
یکیشم امروز بود که کانکت نمیشد منم رفتم دنبال کارم. دوباره که اومدم درست شده بود
سرعت منم 50-65 میچرخه ولی اکثرا بین 55-60 هست![]()
من کلا در هر ماه حداقل یک قطعی رو دارم(ینی چراغ مودم خاموش میشه به طور کامل)
منظورم چراغ ppp هستش.
اکثر قطعی ها هم بین 30 دقیقه تا 2 ساعت طول میکشه
البته خوشبختانه بیشتر این قطعیهام زمانیه که مثلا من خوابم از خواب که بیدار میشم میخوام برم سر کامپیوتر میبنیم قطعه اینترت زنگ میزنم میگن 2 ساعته که قطع شده...
چند دقیقه بعد اتصال برقرار میشه
سلام . آقا سرعت دانلود شبانه ي من به طرز ناجوري پايين اومده .گاهي 15 دقيقه هم ميشه كه رو 0 وايساده . بعد ميره رو 12 مثلا
سرويسم 512 هستش ! چكار كنم ؟
هم اکنون 220 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 220 مهمان)