دوستان اگه من دفترچه بیمم رو ببرم که عکسم داره طوریه؟![]()
![]()
![]()
به روباه می گن شاهدت کیه میگه دمم
با تغییر ترکیب جمعیتی ایران به سمت نسل جوان حفظ قدرت برخی تشکیلات فقط با این کارا ممکن میشه
عجب جمله ی تامل برانگیزی بودبا تغییر ترکیب جمعیتی ایران به سمت نسل جوان حفظ قدرت برخی تشکیلات فقط با این کارا ممکن میشه
ولی بهتره دیگه این بحثو ادامه ندین چون برادران عزیز شما رو به سمت trash و aqua و .... راهنمایی میکنن![]()
Last edited by mohsensoft; 27-06-2009 at 21:46.
من با درصدایی که بالاترینش 58 درصده در کنکور زبان نفر اول کنکور ریاضی میشم باور نمیکنین مدرکاش تو وزارت...
تازه وقتی داشتم کنکور میدادم دیدم مراقبه و همه ی بچه ها به زل زده بودن به من نگو که یه....
هر کی تونست آخره داستانو حدس بزنه![]()
محمود اگه اين حرفت به بعضيا برسه دهنت رو آبگوشت ميکنن رتبت ميشه 20 رقميا؛ اسنادش رو هم ميکنن يه جايي (مثلاً وزارت کشور)
دوستان دیگه کنکور تموم شد 100% تعداد زیادی از رتبه های زیر 1000 از بچه های P30WORLD حالا اگه از هر کجا با این دوستان مصاحبه شد(TV، روزنامه ، رادیو و ....) یکی از دلایل موفقیت خودتون P30WORLD معرفی کنید.
هرکی با این پست موافقه تشکر یادش نره![]()
Last edited by rambo_1386; 27-06-2009 at 23:47.
ایول بابا! منو بگو که با خوندن واسه رشته ادبیات و دادن کنکور ریاضی، نفر اول کنکور تجربی میشم از آخر!من با درصدایی که بالاترینش 58 درصده در کنکور زبان نفر اول کنکور ریاضی میشم
همچنان:
![]()
تو کلا عشق پست و تشکر و ستاره و این چیزا داریاهرکی با این پست من موافقه تشکر یادش نره![]()
دیگه چیکار کنم من که اطلاعاتم در حد شما نیست که به خاطر مطالب مفید ازم تشکر کنن![]()
نه بابادیگه چیکار کنم من که اطلاعاتم در حد شما نیست که به خاطر مطالب مفید ازم تشکر کنن
مطلب مفید کجا بود
این تشکر هایی هم که میبینی خودمون با چند تا یوزر دیگه که داریم میذاریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)