بله بهم میخورن
حالا شما بپرس شاید یکی پیدا شد
ضرری که نداره![]()
من آیپادم قدیمیه نسله 2 تقریبا هر برنامه ایی که دانلود کردمو میخوام بریزم نمیشه چون فکنم قدیمی شده آیپادم؟!!! اگه میشه چند تا سایت بهم معرفی کنین برا دانلود. مثلا انگیری بردزو خواستم بریزم اما نشد. بعد فیلترش... برای ایپاد چی هست که بریزم؟!
سلام پلیر ipod یکی از دوستانم (و البته مال خودم!) خراب شده قصد داره بفرسته دبی برای تعمییر...کسی از دوستان ادرس نمایندگیهای دبی رو داره برام بفرسته؟
دوستان کسی فرق ipod shuffle 2012 با نسخه قدیمیش را میدونه؟
توی پاساژ پارسیان ولی عصر قیمتش 175000 تومان بود اما سایت هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدعی شده که قیمتش 250000 تومان هست و چون نسل جدیده گرونه.
به نظرتون چطور میشه تفاوت این دو مدل را تشخیص داد؟
چون ظاهرشون انگار یکیه
ممنون از حرفه ای هایی که کمک می کنند
خوب گویا دبی نمایندگی نداره.. بهترین راه برای برای تعمییر این پلیرها چیه؟ به کجا باید ارسالشون کرد؟
اینا مگه نمایندگی های اپل تو دبی نیستن؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریمیوم ها تعمیرم می کنن دیگه!
اپل استور نداره، نمایندگی رسمی که خیلی داره.
اره منظورم همون اپل استور بود که نداره....پس اینطور ک میگین پرمیوم ها تعمییر میکنن؟ میشه ادرس چند تا شونو برام ارسال کنید...من هرچی توی اون لینکی ک دادید منتظر موندم چیزی لود نشد....![]()
دوست عزیز داخل کشور هم تعمیر کار ماهر هست
اگر قطعه ای هم بخواد براتون از همون دبی وارد میکنن.
محصولات اپل هم مانند بقیه ی محصولات الکتریکی میتونن توسط فرد متخصص به راحتی تعمیر بشن
فقط کافیه یه کم تحقیق کنید.
معما طرح میکنید؟! چند نمره داره این تحقیق؟!
دوست عزیز شما اگر کمکی از دستت بر میاد چرا در اختیار بقیه نمیزاری؟ تحقیق کنم؟ ممنون خیلی کمک کننده بود...تا الان نشسته بودم ک شما بگی بعد تحقیق کنم!
{sahand} جان ممنون با سیستم دوستم امتحان کردم صفحه کامل لود شد...لطف بزرگی کردی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)