تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 1137 اولاول ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

دوستان یه نظری درباره این کتابهای فیزیک غلامعلی محمودزاده بدین (مبتکران) :

1. فیزیک 3 : پارسال انرژی اتمی رو خونده بودم ولی پر از اشکال بود و خیلی خشک و بی روح واسه همین ترجیح میدم امسال یه کتاب دیگه بخونم ! این فیزیک 3 مبتکران چطوره ؟ (میخوام خیلی مفهومی و دقیق و موشکافانه باشه در حد فیزیک فار)

2. فیزیک پیش 2 : برای این درس کتاب کلاس رمزینه داشتم ولی مثل اینکه اومده کتاب درسی رو کپی کرده ! حالا این پیش 2 مبتکران چطوره ؟

سلام.
    1.برای فیزیک 3 یه فیزیک رمزینه بگیر فوق العاده است.منو از 10 درصد به 80 درصد تو قلم چی رسوند .اینو بگم که معلم فیزیک 3 ما کلا تعطیل بود.کلا فقط خودم خوندم تا یاد گرفتم و 7-8 تا کتاب مختلف و دیدم از همین مبتکران و otn ,...که بهترنش برای آموزش رمزینه است. اگه یه کتاب تست خیلی سبز بگیری راحت می تونی از پس 80-90 درصد سوالات بربیای.من خودم تو کنکور 89 بیشتر سوالاهای فیزیک 3 رو درست زدم.این کتابهای محمود زاده درسته که مفهومیه ولی به درد نهایی میخوره نه کنکور هم حجمش زیاده هم تست خیلی کم داره.
    من فیزیک 2 داشتم خیلی حجیم است و زیاد گویی کرده رفتم یه رمزینه فیزیک 2 گرفتم عالیه کلا کتابهای رمزینه فیزک برای آموزش کنکور عالین هم قسمت های مفهومی داره هم نکات تستی.

2.برای پیش من خودم کتاب نداشتم چون کتاب خودش کامله فقط گاج سفید داشتم.
    تمام کتابه همینه به طور کامل از متن کتاب می نویسند که کامل باشه رمزینه هم از این قاعده مثتثنی نیست.
    تنها تفاوت کتابهای فیزیک پیش 2 تو تعداد مسئله است.و حتما باید کتاب درسی رو خوب خوند.
    Last edited by METACORTEX; 03-10-2010 at 14:40.

2. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    1.برای فیزیک 3 یه فیزیک رمزینه بگیر فوق العاده است.منو از 10 درصد به 80 درصد تو قلم چی رسوند .اینو بگم که معلم فیزیک 3 ما کلا تعطیل بود.کلا فقط خودم خوندم تا یاد گرفتم و 7-8 تا کتاب مختلف و دیدم از همین مبتکران و otn ,...که بهترنش برای آموزش رمزینه است. اگه یه کتاب تست خیلی سبز بگیری راحت می تونی از پس 80-90 درصد سوالات بربیای.من خودم تو کنکور 89 بیشتر سوالاهای فیزیک 3 رو درست زدم.این کتابهای محمود زاده درسته که مفهومیه ولی به درد نهایی میخوره نه کنکور هم حجمش زیاده هم تست خیلی کم داره.
    من فیزیک 2 داشتم خیلی حجیم است و زیاد گویی کرده رفتم یه رمزینه فیزیک 2 گرفتم عالیه کلا کتابهای رمزینه فیزک برای آموزش کنکور عالین هم قسمت های مفهومی داره هم نکات تستی.

2.برای پیش من خودم کتاب نداشتم چون کتاب خودش کامله فقط گاج سفید داشتم.
    تمام کتابه همینه به طور کامل از متن کتاب می نویسند که کامل باشه رمزینه هم از این قاعده مثتثنی نیست.
    تنها تفاوت کتابهای فیزیک پیش 2 تو تعداد مسئله است.و حتما باید کتاب درسی رو خوب خوند.
    هر کسی یه نظری داره ! ولی من به این دلیل فیزیک 2 و 3 رمزینه رو نمی گیرم که فیزیک پیش 2 اش رو دیدم فقط کپی کتاب بود بجز چند تا مورد وبیشتر روی فرمول تاکید داشت تا روی مفهوم ! حالا نمیدونم این 2 تا چطوری هستن ؟ مگه مولفشون همون محمدرضا ونکاله نیست ؟

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا!یکی مارو روشن کنه!
    8000 تست زیست شناسی گاج یا زیست خیلی سبز؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از عربی ایادفیلی بیشترن از نظر حجمی ؟ ولی کتاب خوب واسه آموزش فیزیک تو بازار نیست ! البته کتاب درسی خوبه ها ولی کامل نیست . انرژی اتمی هم که دیگه
    شما این کتابارو چند مرتبه بخونی متوجه میشی ایادفیلی اصلا حجمی ندارهانرژی اتمیم داشتم کاملا با شما موافقم ولی شما چرا میخواین وقت بذارین برای کتاب آموزشی؟فیزیک و ریاضی مهمترین راه یادگیریش حل تست و تمرین زیاده من بنظرم شما از روی کتاب درسی بخون بعد برو سراغ تست. شک نکن هم وقتت رو بهتر مدیریت میکنی هم بهتر به نتیجه میرسی. کتاب تست فیزیک هم خداروشکر زیاده مثلا الان خیلی سبز با مولف جدیدش (مصلایی) کتابای تست فوق العاده ای داره میده بیرون الان فیزیک 3 توی بازاره شما با این روشی که گفتم عمل کن نتیجه نگرفتی بیا بزن زیر گوشم فقط بررسی پاسخنامه یادت نره
    پس اول خوندن کتاب درسی+تمرینات کتاب (کامل حل کن نه اینکه ذهنی بگی از این فرمول حل میشه و بری سراغ تمرین بعد. تا به جواب نهایی نرسیدی و مطمئن نشدی که درست حل کردی نرو سراغ تمرین بعدی)
    بعد برو تست بزن+ بررسی پاسخنامه
    شک نکن میای میگی خدارو شکر که محمود زاده نگرفتم 90 درصد وقتم صرف خوندن کتابش تلف شه

6. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من که فیزیک کتاب های اندیشه سازان قدیم خیلی بهترن . در کنار کتاب درسی .

فیزیک پیش به جز پیش 1 واقعا چیزی نداره که نیاز به کتاب کمک اموزشی آنچنانی داشته باشه .

فیزیک خیلی سبز نمی دونم ولی شاید چون مولفش مصلائی هست خوب باشه . تجربه ش نکردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تستای کنکور فصل 1 فیزیک پیش 1 رو از رو گاج سفید زدم. حالا میخوام یه کتاب بگیرم که تست تالیفی بزنم. ولی نمیدونم بین این کتابا کدوم رو بگیرم!؟
    2- خیلی سبز (چاپ جدیدش که قراره آخر مهر بیاد ( البته اگه مولفش احمد مصلایی باشه!))ولی تا اون موقع نمیتونم صبر کنم!
    3- انرژی اتمی (معلم مدرسه مون گیر داده بگیرید!) به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟ (البته الان وقت دارم واسه تست! تستاش توپه؟؟؟)
    4- فرید شهریاری چطوره؟ (استاد فیزیکمون گفته اینو بگیرید خوبه!!)

الان موندم چیکار کنم!
    خواهشا کمک کنید

راستی من کتاب آرایه های ادبی الگو رو دارم و بخش اولش رو خوندم. واقعا عالیه! همه ی دوستام وقتی دیدن حمله کردن کل کتابای آرایه ی کتاب فروشی رو خریدن!!!

راستی یه سوال دیگه؟؟ این کتاب زبان پیش 1 جلدی مبتکران(شهاب اناری) اینجا (قزوین) هنوز نیاوردن!! اگه بخوام اینترنتی بخرم DVDش هم میدن؟ کی تحویل میدن؟ قضیه چند جلد کتاب زبان رو باهم میدن چیه؟

یه چیز دیگه؟ واسه لغت تیک 8 یا واژگان خیلی سبز ؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض پیشنهاد کتاب و توصیه ای مهم !

من تستای کنکور فصل 1 فیزیک پیش 1 رو از رو گاج سفید زدم. حالا میخوام یه کتاب بگیرم که تست تالیفی بزنم. ولی نمیدونم بین این کتابا کدوم رو بگیرم!؟
    2- خیلی سبز (چاپ جدیدش که قراره آخر مهر بیاد ( البته اگه مولفش احمد مصلایی باشه!))ولی تا اون موقع نمیتونم صبر کنم!
    3- انرژی اتمی (معلم مدرسه مون گیر داده بگیرید!) به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟ (البته الان وقت دارم واسه تست! تستاش توپه؟؟؟)
    4- فرید شهریاری چطوره؟ (استاد فیزیکمون گفته اینو بگیرید خوبه!!)

الان موندم چیکار کنم!
    خواهشا کمک کنید

راستی من کتاب آرایه های ادبی الگو رو دارم و بخش اولش رو خوندم. واقعا عالیه! همه ی دوستام وقتی دیدن حمله کردن کل کتابای آرایه ی کتاب فروشی رو خریدن!!!

راستی یه سوال دیگه؟؟ این کتاب زبان پیش 1 جلدی مبتکران(شهاب اناری) اینجا (قزوین) هنوز نیاوردن!! اگه بخوام اینترنتی بخرم DVDش هم میدن؟ کی تحویل میدن؟ قضیه چند جلد کتاب زبان رو باهم میدن چیه؟

یه چیز دیگه؟ واسه لغت تیک 8 یا واژگان خیلی سبز ؟

واسه لغت فقط و فقط توصیه ی من اینه که "واژه نامه جامع زبان انتشارات همگامان (کانون فرهنگی آموزش)" رو تهیه کنی ! چون به کار بردن لغت توی جمله و مترادف و متضاد و مثال های متنوع رو شامل میشه ! هر 4 سال زبان رو داره !

اما فیزیک پیش 1 : گاج تست های تالیفی هم اون آخرش یه سری داره ! به نظرم الان لازم نیست بگیری تست تالیفی ! توصیه می کنم زیاد دور برتو شلوغ نکنی از کتاب ! کاری که من کردم وچوبش رو هم خوردم ! بهتره که روی کتاب وسواس نباشی ! اگه همون تست های گاج رو چند بار مرور کنی بهتره تا اینکه تست های چند کتاب مختلف رو یه بار کار کنی ! توصیه ی اکثر مشاورها همینه ! سعی کن روی یه کتاب تست زوم کنی و هر دفعه تست های اونو مرور کنی و اشکالات رو برطرف کنی !

راستی گیر دادی به DVD اصلاً وقت نمیشه DVD نگاه کرد ! DVD اش فنون درک مطلب فکر کنم باشه که همون کتابش هم هست !

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

شما این کتابارو چند مرتبه بخونی متوجه میشی ایادفیلی اصلا حجمی نداره
    آره ایاد فیلی فقط فونتش بزرگه ولی آدم از دور نگاه میکنه می ترسه !
    بابا!یکی مارو روشن کنه!
    تست تسته فرقی نداره به نظر من پاسخ تشریحی مهمه که هر دوی این کتابها فکر کنم خوب باشن ! خیلی سبز که دیگه خبره ی زیست شناسی هست !

10. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید محترم من تازه بااین تاپیک آشناشدم چندصفحه اول تاپیک روهم نگاه کردم نتونستم جواب سوالم روپیداکنم حالا بااجازتون اینجامطرح میکنم اگرهم تکراری باشه دیگه ببخشید.
    بهترین کتابهابرای کنکورکارشناسی ارشد عمران کدام کتابهاهستند؟(کتابهایی که واقعامثل اندیشه سازان تشریحی باشند)
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه دبيرتون اونقدر وقت ميزاره و اونقدر مطالب بهتون ميگه كه سطح علمي جزوتون به كتاب هايي مثل نشر الگو و مبتكران ميرسه و شما فقط نونه سوال ميخواي بهتره دوسالانه خاكستري رنگ قلمچي رو برداري كه نمونه سوالاتش سخت تر هستن و مال مدارس تيزهوشان
    ولي مطمعن هستم كه با 6 ساعت تدريس در هفته نميشه براي دانش آموزان جزوه اي مثل كتاب عباس اميدوار مبتكران يا كتاب نشرالگو ايجاد كرد . بهتره از اين كتاب ها هم غافل نشي
    آره خداییش سعی میکنه سطح جزوه بالایی بده واسه همین هم تست کنکور همه مدلی میزنه ...
    دبیر خوبیه ... کتاب فوق العاده آشغاله ! همراه با تمرین حل کردن معلم باید درس هم بده ! البت دبیرمون از خودش جزوه میده و کاری به کتاب نداره ولی به گفته خودش میخواد برای نهایی امادمون کنه ...
    گفته نمونه سوال زیاد حل کنید تا خوب یاد بگیرید ...
    گاج یا پیک گل واژه ! ؟!

13. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا!یکی مارو روشن کنه!

من 5 تا جلد 8000 تا تست رو دارم. سوالای تالیفی درجه c و d ـش رو اگه نگاه کنی می فهمی که چقدر مولفش (دکتر نصیری) تواناست ! درسنامه های کاملی هم داره و واسه تفهیم مطالب کتاب (یعنی اول باید کتاب رو دقیق بخونی ) به درد میخوره ! خیلی سبز رو دیدم و زیاد خوشم نیومد. البته به اندازه ژنتیک گربه خاله زنک بازی درنیاورده بود !

15. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •