استفاده از ip و port چه جوریه؟
استفاده از ip و port چه جوریه؟
با سلام خدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم
دوستان عزیز یکی به من گفت من یه برنامه دارم که باهاش میتونم فونتهای بازیو تغییر بدم و فارسی کردم منم عکساشو دیدم ولی برنامشو به من نداد میخواستم ببینم شما ها یا کسی این برنامه را نداره
با درودخدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم
این بازی برای دوستم یه مشکلی داره که میخواد مثلا دوستانه بازی کنه مشکلی نیستت ولی وقتی میخواد مسترلیگ بازی کنه میاد بیرون مشکل چیه؟
اقا تو رو خدا یکی بگه چه جوری از سایت ://uploading.com دانلود کنم
با فی لترشکن دانلود کن
قبلا هم عرض کردم........
سایت uploading.com به ایران خدمات نمیده (تحریم)......شما باید یه جوری دورش بزنی .......
حالا یا با نرم افزار فیلت.. شکن یا با ip و port .................باید دورش بزنی گرفتی چی شد !!!؟
![]()
توی تنظیمات مرورگرت قسمت برای وارد کردن آی پی و پورت هستش.
شما می تونید از GamingAccess دانلود کنید. اکثراً لینک مستقیم ندارن!
شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.
با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
اقا دستت درد نکنه ولی این پچ رو از کجا بگیرم میشه برام بزارین؟شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)