سلام دوستان. میخوام یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا سقف قیمت 2.000.000 تومان و حتما Vaio باشه. قراره واسم یکی از آشناها از کانادا بیاره باید بهش یه لپ تاپ معرفی کنم که همونو واسم بگیره. ممنون.
سلام دوستان. میخوام یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا سقف قیمت 2.000.000 تومان و حتما Vaio باشه. قراره واسم یکی از آشناها از کانادا بیاره باید بهش یه لپ تاپ معرفی کنم که همونو واسم بگیره. ممنون.
نه CPU این 750NC که کار منو راه می ندازه ... فقط یه چیزی ... اینو به من گفتن که کارت گرافیکش 840 مگ اینطورا حافظه اشه ... بعد هر کی به من یه چیزی گفت ... یکی گفت از این 840 تا 64 تاش dedicate ... یکی دیگه گفت 128 تاش dedicate ... هر کی یه چیزی میگه ... داستانش چیه ؟؟
تازه میگن تو پکش یه ویندوز XP pro هم داره که اورجیناله ...
یه چیز دیگه هم گفتند که این مدل dis continue شده ... یعنی دیگه تولید نمیشه ... این ایراد براش محسوب نمیشه ؟؟ ولی خدایی دستگاه خوبیه ... نه ؟؟
فکر کنم 128 مگابایت باشه ... می تونید توی سایت خود سونی نگاه کنید مقدار dedicate اون چقدر هست
ویندوز XP هم خبر ندارم ! احتمالا خود نمایندگی میزنه به عنوان یک امتیاز ... اما تا دو ویندوزه نباشه مثل سری SZ ، اصلی نیست
اگر سری SZ هست ، علاوه بر ویندوز ویستا ، XP professional هم داره
بله ایراده !!! یعنی بزودی قطعات و خدماتش هم قطع میشه ... گفتم بهت ... دستگاه های SZ بزودی مثل FZ حذف میشوند ... خز میشه نخر![]()
خوب اگه اینه که من اگر سری FW هم بخرم بعد از سه تا شش ماه دیگه تولید نمیشه و به قول تو خز میشه ؟؟
به من گفتن روش ویستا نصبه و یه XP pro هم تو پکش هست ... اگه 128 باشه که عالیه ... البته براش یه رم دو گیگ دیگه هم می خوام بگیرم ... فردا می رم بخرم ...![]()
فعلا که سری جایگزین fw نیموده و شاید تا 2 سال دیگه هم تولید بشه ... باید دیدی کی جایگزین میاد ... مثلا سری fz جایگزین fw از دو سال پیش اومد ولی تا چند ماه دیگه حذف میشه ... داستان اینه
مزیت پردازنده intel به AMD تو چیه؟ ( و بالعکس) (با فرض 2ghz
بین hp dv2600 و hp G60 خرید کدوم دستگاه رو پیشنهاد می کنین؟
اگه امکانش هست قیمتشون رو هم لطف کنید.
با تشکر
توصیه میکنم اصلا vostro نگیرید
البته اگر هم شما مثل من می خواهید لپتاپتون را چند روز متوالی کار بکشید و طی این مدت یک برنامه شبیه سازی مهندسی فعال باشه و بخواد مثلا فعالیت یک سیستم مهندسی را پیشبینی یا شبیه سازی کنه
سونی زیاد مناسب کار من نیستش ... البته هر برندی نقاط قوت و ضعف هایی داره ...
ولی شما که خوشکل پسندید قیاه vostro 1510 دیدید حالم از قیافه اش بهم میخره یقره یکم
پولش قراره دانشگاه بده بنابراین زیاد برام مهم نیستش
در مورد cpu خوب مسلمه 2.5ghz 6m cache
سلام.یکی به من اگه لطف کنه یک راهنمایی کنه.من یک لبتاپ می خوام حداکثر تا 2 میلیون.خیلی هم تو سایت ها گشتم ولی نمیدونم چه چیزی خوبه.اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنونت میشم.گرافیک و رم و cpu قدرتمندی داشته باشه.ممنون از شما.ترجیها dell یا hp باشه.مرسی.
دیگه کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟ بعضی سوالام بی جواب مونده.....
قیمتش زیاد از یه میلیون تجاوز نکنه(200هزارتا زیاده)
بازم مرسی
.
خوب من همین امروز یکی گرفتم
شد یک میلیون و 30 هزار تومن ....
دل 1510 که کانفیگ های مختلفی داره ...
اینی که من گرفتم :
سی پی یو 2.5
کش :6
رم :2
هارد 320
سیستم کار راه اندازی به نظر میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)