سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled
سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled
نسخه مخصوص ویندوز 7 کاسبر هنوز منتشر نشده و برای این نسخه ها چنین مشکلاتی به وجود میاد.
نسخه 2010 کاسپر روی ویندوز 7 بدون مشکل کار میکنه.ترجیحا از این نسخه استفاده کنید.
خود كمپاني كاسپر هم اعلام كرده كه نسخه 2010 فعلا براي ويندوز7 مناسب نيست و بعد از انتشار رسمي ويندوز7 نسخه متناسب با اين ويندوز را منتشر خواهد كرد.البته اين بدين معني نيست كه كمپاني كاسپر در اين زمينه هنوز كاري نكرده.شايد هم منتظر انتشار رسمي ويندوز 7 هستند تا آنها هم محصول سازگار با اين ويندوز را منتشر كنند.
بگیند که دقیقا چه اروری میده و یا تصویرش رو قرار بدید.من ورژن2010 رو نتونستم آپدیت کنم البته اکتیو شد ولی موقع آپدیت ارور داد که این کار امکان پذیر نیست .من قبلا از 2009استفاده می کردم که اون این مشکل رو نداشت.دوباره اونو نصب کردم دیدم اینم مثل قبل آپدیت نمیشه وهمون ارور 2010 رو میده .البته قبل از اینکه 2010 رو نصب کنم ویندوز عوض کردم.می خواستم اینو بپرسم ممکنه موقع نصب ویندوز جایی اشتباه کرده باشم که مانع آپدیت شدن آنتی ویروس شده باشه.
چه جوري آپديت هاي كاسپر اسكاي اينترنت سكرتي 2010 رو كپي كنم و دوباره استفاده كنم ؟
settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا گزینه copy updates to folder رو تیک دار کرده، مسیر دلخواهی رو برای ایجاد پوشه پشتیبان تعیین کنید و بعد پنجره رو ok کنید. حالا در اولین نوبت که اقدام به آپدیت کاسپر کنید پوشه پشتیبان در محلی که تعیین کرده بودید ایجاد میشه و در آپدیت های بعدی نیز، همزمان با آپدیت کاسپر این پوشه هم به روز میشه.
بعد از نصب دوباره کاسپر و برای استفاده از پوشه پشتیبان باز هم settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا در بخش my update source گزینه settings رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه تیک قسمت kaspersky labs update servers رو بردارید و با گزینه add ادرس پوشه پشتیبان رو وارد کنید و تیک دارش کنید و پنجره ها رو ok کرده ببندید. حالا به قسمت آپدیت کاسپراسکای رفته start update رو بزنید تا آپدیت از روی پوشه پشتیبان انجام بشه.
برای اینکه دوباره آپدیت رو از طریق اینترنت انجام بدید در قسمت اشاره شده، تیک پوشه پشتیبان رو بردارید و مجددا گزینه قبلی رو تیک دار کنید.
![]()
Last edited by omid-p30; 15-02-2010 at 19:40.
ممنون !!!!!!!!
ولي پوشه اي درست نشدا؟؟؟
Last edited by p30pro; 07-10-2009 at 15:18.
پوشه زا خود شما بايد درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse آن فولدر را به عنوان مسير ذخيره سازي آپديتهاي كاسپر معرفي كنيد.مثل تصوير زير كه البته براي نسخه 2009 ميباشه ولي مكانيسم عمل مشابه ميباشه.در تصوير زير پوشه اي كه دور آن خط كشيده ام توسط كاربر براي ذخيره سازي آپديتها در درايو H ايجاد شده:
![]()
دوستان سلام من راهنمایی در مورد انتی هکر کسپرسکی میخواستم چجور برنامه ایه با فایروال اینترنت سکیوریتی کسپر چه فرقی داره اگه میشه لینک دانلودش رو با کرک برام بزارید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)