تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 1081 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595635685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled
    نسخه مخصوص ویندوز 7 کاسبر هنوز منتشر نشده و برای این نسخه ها چنین مشکلاتی به وجود میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نسخه 2010 کاسپر روی ویندوز 7 بدون مشکل کار میکنه.ترجیحا از این نسخه استفاده کنید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نسخه 2010 کاسپر روی ویندوز 7 بدون مشکل کار میکنه.ترجیحا از این نسخه استفاده کنید.
    خود كمپاني كاسپر هم اعلام كرده كه نسخه 2010 فعلا براي ويندوز7 مناسب نيست و بعد از انتشار رسمي ويندوز7 نسخه متناسب با اين ويندوز را منتشر خواهد كرد.البته اين بدين معني نيست كه كمپاني كاسپر در اين زمينه هنوز كاري نكرده.شايد هم منتظر انتشار رسمي ويندوز 7 هستند تا آنها هم محصول سازگار با اين ويندوز را منتشر كنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من ورژن2010 رو نتونستم آپدیت کنم البته اکتیو شد ولی موقع آپدیت ارور داد که این کار امکان پذیر نیست .من قبلا از 2009استفاده می کردم که اون این مشکل رو نداشت.دوباره اونو نصب کردم دیدم اینم مثل قبل آپدیت نمیشه وهمون ارور 2010 رو میده .البته قبل از اینکه 2010 رو نصب کنم ویندوز عوض کردم.می خواستم اینو بپرسم ممکنه موقع نصب ویندوز جایی اشتباه کرده باشم که مانع آپدیت شدن آنتی ویروس شده باشه.
    بگیند که دقیقا چه اروری میده و یا تصویرش رو قرار بدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چه جوري آپديت هاي كاسپر اسكاي اينترنت سكرتي 2010 رو كپي كنم و دوباره استفاده كنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چه جوري آپديت هاي كاسپر اسكاي اينترنت سكرتي 2010 رو كپي كنم و دوباره استفاده كنم ؟
    settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا گزینه copy updates to folder رو تیک دار کرده، مسیر دلخواهی رو برای ایجاد پوشه پشتیبان تعیین کنید و بعد پنجره رو ok کنید. حالا در اولین نوبت که اقدام به آپدیت کاسپر کنید پوشه پشتیبان در محلی که تعیین کرده بودید ایجاد میشه و در آپدیت های بعدی نیز، همزمان با آپدیت کاسپر این پوشه هم به روز میشه.

بعد از نصب دوباره کاسپر و برای استفاده از پوشه پشتیبان باز هم settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا در بخش my update source گزینه settings رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه تیک قسمت kaspersky labs update servers رو بردارید و با گزینه add ادرس پوشه پشتیبان رو وارد کنید و تیک دارش کنید و پنجره ها رو ok کرده ببندید. حالا به قسمت آپدیت کاسپراسکای رفته start update رو بزنید تا آپدیت از روی پوشه پشتیبان انجام بشه.

برای اینکه دوباره آپدیت رو از طریق اینترنت انجام بدید در قسمت اشاره شده، تیک پوشه پشتیبان رو بردارید و مجددا گزینه قبلی رو تیک دار کنید.

Last edited by omid-p30; 15-02-2010 at 19:40.

8. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون !!!!!!!!
    ولي پوشه اي درست نشدا؟؟؟
    Last edited by p30pro; 07-10-2009 at 15:18.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون !!!!!!!!
    ولي پوشه اي درست نشدا؟؟؟
    پوشه زا خود شما بايد درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse آن فولدر را به عنوان مسير ذخيره سازي آپديتهاي كاسپر معرفي كنيد.مثل تصوير زير كه البته براي نسخه 2009 ميباشه ولي مكانيسم عمل مشابه ميباشه.در تصوير زير پوشه اي كه دور آن خط كشيده ام توسط كاربر براي ذخيره سازي آپديتها در درايو H ايجاد شده:

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض انتی هکر

دوستان سلام من راهنمایی در مورد انتی هکر کسپرسکی میخواستم چجور برنامه ایه با فایروال اینترنت سکیوریتی کسپر چه فرقی داره اگه میشه لینک دانلودش رو با کرک برام بزارید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •