x1 کارکرده تمیز چنده؟؟ کمبوده شتاب سنج معضل نیست؟
کا850 رو چند الان میبرن؟؟
x1 کارکرده تمیز چنده؟؟ کمبوده شتاب سنج معضل نیست؟
کا850 رو چند الان میبرن؟؟
سلام به همه!
یه سری سوال داشتم:
1-وقتی گوشیو روشن میکنم و کد گوشی رو که میزنم بعدش یه صفحه میاد که pin رو وارد کنی،منتها وقتی از چند ثانیه بگذره خودش میره و today رو میاره (در واقع اگه سریعا نزنم میره و وقتی توی comm manager میرم جلوی phone نوشته on در صورتی که سیم کارت فعال نیست)
و اگه بخوام سیم کارتو روشن کنم باید یک بار off کنم و دوباره on کنم تا دوباره پسوردو بزنم!)
راه حلی نداره ؟
یا مثلا تنظیماتش رو بزاری روی اینکه وقتی سیم کارت عوض شد pin بخواد؟
2-ورژن رادیویی گوشیم هم پایین هست و آنتن دهی توی اتاقم بعضی وقتها 0 میشه!
در واقع مشخصات رام و ورژنهای گوشی من دقیق عین A.R.B.N جان هست!
یه عدد هم فرق نداره! دقیقا عین مال ایشونه!
Rom Version: 1.05.931.10
Rom Date: 09/23/04
Radio Version: 1.14.25.55
Protocol Version: 52.65.25.34u
ExtPkg Version: 1.0.11851.61265
3-نکته ی دیگه که خیلی نگرانم کرده ونمیدونم مال من اینجوریه یا کلا به این شکله ،اینه که وقتی روی دکمه ی مثلا ok گوشی وقتی کشو بستس میزنم یه خورده لقی کمی حس میکنم که یخورده آدم بدش میاد با دکمش کار کنه و قسمت ال سی دی یکم پایین میره و زمانی که کشوی گوشی باز هست ال سی دی یکم لقه ولی اینو فکر کنم به خاطر این باشه که حالت باز شدنش انحنا دار هست .
دوستان نظر بدن مال شما هم این طور هست یا نه؟
4-چطور میشه با d-pad نشانگر موس رو توی صفحه ی گوشی حرکت داد؟
اگه برنامه ی خاصی هست ممنون میشم لینک بدین!
5-در ضمن لینک اون برنامه ای که بعد از نشان دادن Delivery خودکار پاکش میکرد رو بیزحمت بزارین!
راستی ویژوال بیسیک برای ppc رو پیدا کردم .اگر بعضی دوستان ندارن بگن که بزارمش!
ممنون!
دوستان این رام R3b داستانش چیه؟؟؟؟
سلام
من در نصب برنامه سی دی همراه x1 دچار مشکل شدم
مدام پیغام میده که فلش روی کامپیوتر شما نصب نیست. در حالی که هست و من نمی دونم مشکل چی است.
به غیر از این نرم افزاری که روی این سی دی است.
از چه راههای دیگری می توان به عکسهای گرفته شده توسط این موبایل و به فایلهلی اون دسترسی داشت
Start ->Settings -> Connections ->USB2PC -> DiskDrive ->OK
اگه قرار بدید واقعا ممنون میشیم.راستی ویژوال بیسیک برای ppc رو پیدا کردم .اگر بعضی دوستان ندارن بگن که بزارمش!
ممنون!
البته اگه کار میکنه و خوبه.
لطفا نكات لازم براي خريد اين گوشي رو ذكر كنيد (آخه ظاهرا اين گوشي دو سري قديمي و جديد داره كه ساخت چين و تايوان و سوييسن...)
ممنون از راهنماييتون...
بفرمایید:
آپلود کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
بارها و بارها تو ابن تاپیک توضیح داده شده یه زحمت بکشید چند تا صفحه از تاپیک رو بخونید به جوابتون میرسید اینجوری تاپیک هم الکی تعداد صفحه هاش بالا نمیره و راحتتر میشه به جواب سوالات رسید.![]()
کلا این گوشی ساخت تایوان هست.
و چینیش هم که میگین طرحش هست که از نظر قیافه هم فرق میکنه و پیداست .قیمتش هم حدود 90 تومن هست!
و سویس اصلا نداره!
این راهنمایی رو قبلا دوستان در همین تاپیک نوشتن که من دو موردی که به نظرم مهم بودن هم بهشون اضافه کردم!
--------------------------------------------مواری که باید در هنگامخریدXperia X1بهآنها دقت کرد
. 1بسته آکبند بگیری و گوشی کار کرده نباشه.
.2روی ال سی دی یک لایه پلاستیک مانند محافظ وجود داره و زیرش هم هیچ حبابی وجود نداره.
. 3وقتی کیبورد گوشی رو باز میکنی پشت گوشی یعنی زیر ال سی دی لایه پلاستیکی تا ته
چسبیده شده و براحتی نمیشه همه اون پلاستیک را کند. در ضمن طوری کیبورد را باز کن تا
اثر انگشت خودت روی اون پلاستیک نیوفته. بعد پلاستیک را بگیر جلوی نور ببین اثر انگشتی
روش وجود داره یا نه.
. 4وقتی گوشی را برای اولین دفعه روشن میکنی دیر بالا میاد و بعد ازتون درخواست تنظیمات
تاچ اسکرین, تاریخ, ساعت و غیره را میپرسه و در ضمن رامش را هم با روشن شدن گوشی
نصب میکنه در صفحه هم نشون میده که داره نصب میکنه.
.5باتری گوشی فکر کنم برای بار اول 30 یا 40 درصدش پره و اگر فول شارژ بود نگیرش.
.6داخل گوشی یک مموری کارت 4 گیگ وجود داره اگر وجود نداشت خورده شده.
7. هفته ساخت گوشی بهتره جدید باشه و ترک دار نباشه!(زیر باتری نوشته!)
8-تست کردن درربین ، صدا ، صدای مکالمه!
.9به نظر من وقتی گوشی رو خریدید چند روزی باهاش کار کنید تا هم با گوشی و هم با
ویندوز مبایل آشنا بشید و تا اطلاعاتتون کامل نشده زیاد به فکر نصب برنامه و آپدیت نباشید.
گوشی
رو آنطوری که هست استفاده کنید. حداقل تا 1 هفته. تا اگر بعد از 1 هفته برنامه ای نصب کردید و
بر روی عملکرد گوشی تاثیر گذاشت فکر نکنید که این مشکل از خود گوشی هست. چون اگر شما
از همان روز اول کلی برنامه روی گوشی نصب کنید فکر نکنم بتونید در صورت بروز مشکلی سرنخ
آنرا پیدا کنید
.
آریان جان شرمنده من پستتون رو ندیده بودم و اینو نوشتم!
اگه صلاح دونستین پاکش کنین!
Last edited by m_pixel; 04-03-2010 at 02:05. دليل: ندیدن پست قبلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)