متوجه سوالتون نمیشم !!!!!!!!!!!!!!!! مگه چند تا راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدین
متوجه سوالتون نمیشم !!!!!!!!!!!!!!!! مگه چند تا راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدین
من دو تا مشکل با ورد دارم که با توجه به تایپ پایان نامه ام نیاز فوری به کمک شماها دارم .
1- چجوری فاصله شماره صفحه تا پایین صفحه را دقیقا بر روی 1 سانتی متر تنظیم کنم(در حال حاضر از حد مشخصی پایینتر نمی یاد)
2- چجوری فاصله سطر اول پاراگراف را از لبه راست کاغذ مثلا برروی 5 سانت تنظیم کنم .
ممنون
ابتدا روی قسمت شماره صفحه دوبارکلیک کنید، بعد کیلک راست کرده و دستور Lock up اجرا کنید و
paragraph=> spacing
ممكنه چند راهي داشته باشه براي كار شما ولي من فرصت توضيحش رو ندارم
شما ميخواي بك گراند وارد كني من ميپرسم از چه راهي وارد ميكني؟
از راه زیر میرم:
page layout....................page ckground............watermark.................cous tom watermark
میخوام تو همه صفحات به جز دو صفحه اول بک گراند باشه........چه جوری ؟؟؟؟؟؟.........ممنون![]()
آقای وردیست با آموزش هایی که گذاشته بودید این کار رو کردم اما سر صفحات به صورت فرد و زوج قابل ویرایش هستند یعنی می تونی صفحات فرد رو یه چیز بنویسی و صفحات زوج رو یه چیز دیگه در صورتی که من میخوام مثلا از صفحه 1 تا 25 توی هدر صفحه بنویسم ( فصل 1) از صفحه 26 تا 40 ( فصل 2) از صفحه 41تا60( فصل 3) و از ص 61 تا 90(فصل 4)
در ضمن بعضی از صفحات رو هم میخوام هیچی ننویسم که این کار رو هم گزینه Different first page میزنم فقط صفحه اول رو بدون هدر میزنه
من گفتم بااستفاده از دو پست 21 و 22 اون تاپيك
اول هم پست 21 رو گفتم چون راه حل اصلي (ايجاد سكشن هاي مختلف) توي اون هست ولي در قالب يه مثال ديگه
پست 22 براي ياداوري تغييرات زوج و فرد بود فقط كه ميشه استفاده بشه
بيشتر دقت كنيد
وقتی تو سر صفحه ( هدر کلیک میکنم گزینه Break غیر فعال میشه
فكر ميكنم شما باز هم دقت نكرده و به ترتيب عمل نكرديد
من ننوشتم توي سرصفحه كليك كنيد و بعد Break .... !!!
متاسفانه نشد نمی دونم شاید چون اونجا نوشته شماره صفحه و من میخوام متن وارد کنم و بنویسم
برای شماره صفحه هم صفحه اول رو 1 می زنه صفحه دو م رو ب میزنه وقتی میخوام باز صفحه سئوم رو 3 بزنه نمیشه
اگه میشه یه جور دیگه راهنمایی بفرمایید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)