.
این Subject distance یعنی چی؟
مگه فاصله سوژه با دوربین نیستش؟ پس چرا این قدر اعداد غیر طبیعی میزنه
مثلا برای این عکس 1585 متر زده!!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
محتوای مخفی: .
یا این عکس زده منفی 1000 میلی متر !!
.
.
کلا جریان چیه؟
آقا کارت خیلی درسته
میتونم رزولیشن بالاش رو داشته باشم؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
کلا جریان پل چوبی بعد از باز شدن سده![]()
سه تا عکسه - کله حجم :590 کیلو بایت.
تو این عکس یه مقدار مجبور شدم sharpening رو زیاد کنم ،اینقدر که سیستم حذف نویزه پردازشگر BIONZ به خاطر سنسور نویزی Exmor R زیاده و جزئیات عکس تو ذله آفتاب شدید از بین می ره.کادر رو هم به خاطره پر جنب و جوش بودن این موش ها (تعدادشون زیاد بود،حدوده د0 تایی بودن ،تو زمین 40 تا سوراخ کنده بودن هی می رفتن تو می آمدن بیرون) نتونستم درست ببندم.
تو این عکس هم فاصله زیاد بود شاید خیلی جالب نشد ولی دلم نمیاد آپلود نکنم.داشت ماهی می گرفت!
Last edited by mhdashtdar; 15-11-2011 at 00:10.
ممنون محمد جان ...
والا من با قرار دادن سایز بالاتر مشکلی ندارم ولی باور کنید این عکس رو به صورت Raw گرفتم و ادیت شده اون رو که در سایز بزرگ تر سیو کردم گم شد . و فقط همین سایز رو دارم . در فتو بلاگم هم همین سایز رو قرار دادم .
لطف دارین شما دوست عزیز![]()
در کوه های جلویی بله به علت ریکاوری نقاط تیره مقداری نویز هست و ترجیح دادم که با نویز ریداکشن اون رو سافت نکنم ... البته بافت کوه هم باعث شده تا نویز بیشتر از اونی که هست به بیننده القا بشه . در واقع اون دون دون ها مقداریش بافت خود کوه هست ...
اینم یک کار دیگه تقدیم به دوستان :
Last edited by mehr film; 15-11-2011 at 02:01.
عجب ادیت قشنگی![]()
این سبزا زرد بودن درسته؟
پشتشم سیاه سفید کردید تقریبا
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
عکسها رو که در فتوشاپ کاهش رزولوشن دادید با دکمه های ctrl+alt+shift+s سیو کنید![]()
ممنون ... نه سبز بودن فقط ویبرانس و خلوص رنگ ها اصلاح شده . بک هم به خاطر یک مه آبی که ایجاد شده بود تقریبا بدون رنگ شده
ببخشید امکان ادیت نبود
دوربین400D
لنز canon EF 75-300/f3.5-5.6 USM
فاصله کانونی 300mm
حساسیت: 100
سرعت شاتر: 1/400
دیافراگم: 7.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)