تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 1126 اولاول ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بوقی که میزنه دقیقا به چه صورت است

بله partion tablee رو هم پاک میکنه میتونید بگین فقط پارتیشن ها پاک بشه ولی بهتره partion table هم پاک بشه
    والا چی بگم بوقهاش فرق میکنه یه موقع هایی ممتد میزنه تا دو ثانیه حتی , یه موقع هایی دو سه تا ممتد میزنه بعد یه وقفه و دوباره یه ممتد دیگه
    الان هم که ویندوز بالا نیومد و ویندوز دیگه نه روی اونیکی هاردم نصب میشه نه رو هارد سالم
    تا زمان نصب میره ولی بعد ارور میده با این عنوان : unable to create a new system partition

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

والا چی بگم بوقهاش فرق میکنه یه موقع هایی ممتد میزنه تا دو ثانیه حتی , یه موقع هایی دو سه تا ممتد میزنه بعد یه وقفه و دوباره یه ممتد دیگه
    الان هم که ویندوز بالا نیومد و ویندوز دیگه نه روی اونیکی هاردم نصب میشه نه رو هارد سالم
    تا زمان نصب میره ولی بعد ارور میده با این عنوان : unable to create a new system partition
    باید برای هارد اول partion table درست کنید
    بوق رم همیشه پشت سرهمه و قطع نمیشه بوق گرافیک دو بوق کوتاه یک بلند یا یک دونه یا 3تا بوق کوتاه و یک بلند است و دیگه تموم میشه

بوق های دیگه یا از مین میتونه باشه یا خالی شدن بایوس
    Last edited by EXTREME; 18-12-2012 at 09:53.

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من بلافاصله بعد روشن کردن لپتاپم با اين error مواجه می شدم که تويه صفحه سياه قبل از بالا اومدن ويندوز:
    sMART Failure predicted on hard disk 0: TOSHIBA...
    wARNING: immediately back-up your data and replace your hard disk drive .A failure may be imminent
    press f1 to continue

اومدم

ويندوز به حالت اوليه در آوردم بدون هيچ پارتيشن

بعد مجددا شروع به پارتيشن بندي و نصب ويندوز 7کردم

ويندوز بالا اومد و تمام درايورها رو نصب کردم

بعدش برنامه
    HDD Regenerator
    رو نصب کردم
    و شروع کردم به گرفتن بدسکتور که ديدم خيلي دير درصد ها ميره کنسل کردم و لپ تاپمو خاموش کردم

دوباره که خواستم روشن کنم اصلا ويندوز بالا نمیاد
    safe mode نمياد
    سيدي هايرن ميذارم نمياد
    فقط يه صفحه مياد که ميگه
    setup press f2
    change device boot press f12
    اونارم که ميزنم هيچي نميشه

لطفا بگيد چي کار کنم
    مرسي
    Last edited by hedye222222; 18-12-2012 at 08:44.

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله با برنامه پاراگون درایو پارتیشن بک اپ گرفتن
    اما چون گزینه ریستور تو نسخه پرتابل برنامه نبود با برنامه پاراگون بکاپ عملیات ریستور ارور میده میگه اون فایل بخصوص رو نمیشناسه
    اون فایل هم خالیه اطلاعاتی نداره
    اقا هیچ راهی نداره؟نمیشه یه فایل راهنما براش تعریف کرد تا این ارور رو نده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام از متخصصین امر سوالی دارم من پاورم 580 گرین هستش و چند وقت پیش سیستمم روشن میشد تصویر نمیداد تو نگو ماله کارت گرافیک بود منم زود رفتم پاورو در اوردم فرستادم گارانتی گفتم امپراژ کم میده ولی پاور کار میکنه اونام دستشون درد نکنه پاورو درست کردن فرستادن حالا که پاور رو وصل میکنم هارد دیسک بشدت داغ میکنه و تا 55 درجه با برنامه دیدم میرسه و دستو میسوزونه چند ساعت باش کار کردم اینجوری بود و داغ میکرد ولی با پاورای دیگه نه دوستان این پاور رو که سالمه و گارانتیشم ازم کلی پول گرفتن و اینجوری شده رو چجوری امپراژش رو کم کنم درست بشه راهنمایی میخام

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام از متخصصین امر سوالی دارم من پاورم 580 گرین هستش و چند وقت پیش سیستمم روشن میشد تصویر نمیداد تو نگو ماله کارت گرافیک بود منم زود رفتم پاورو در اوردم فرستادم گارانتی گفتم امپراژ کم میده ولی پاور کار میکنه اونام دستشون درد نکنه پاورو درست کردن فرستادن حالا که پاور رو وصل میکنم هارد دیسک بشدت داغ میکنه و تا 55 درجه با برنامه دیدم میرسه و دستو میسوزونه چند ساعت باش کار کردم اینجوری بود و داغ میکرد ولی با پاورای دیگه نه دوستان این پاور رو که سالمه و گارانتیشم ازم کلی پول گرفتن و اینجوری شده رو چجوری امپراژش رو کم کنم درست بشه راهنمایی میخام
    یعنی با یک پاور دیگه دمای هارد کم میشه ؟ بدون اینکه مکان هارد رو تغییر بدین ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید برای هارد اول partion table درست کنید
    بوق رم همیشه پشت سرهمه و قطع میشه بوق گرافیک دو بوق کوتاه یک بلند یا یک دونه یا 3تا بوق کوتاه و یک بلند است و دیگه تموم میشه

بوق های دیگه یا از مین میتونه باشه یا خالی شدن بایوس
    این پارتیشن تیبل چه جوری درست میشه؟
    دیشب تونستم رو این هارد خرابم ویندوز نصب کنم ولی ادامه داستان رو بخونید:
    فکر میکنم گند زدم به بک آپم
    تو یکی از فرومها برای این ارور نوشته بود باید زمان نصب ویندوز اون پارتیشن رو دیلیت کنید و بعد از اون دوباره همونجا بسازید
    منم این کار رو کردم و اون درایو اضافه شد به درایو بک آپ , بعد از اون درایو یه پارتیشن ساختم ولی باز همون ارور رو داشتم
    دیوونگی کردم روی دکمه اکستندد کلیک کردم , هر دو درایو یکی شد(اون درایو بک آپ و اون درایوی که ساخته بودم برای نصب ویندوز) که نوع پارتیشن تغییر کرد و اکستندد شد
    اصلن فکر نمیکردم که خود به خود Apply کنه همه چیزارو و تغییرات رو اعمال کنه
    الان که اومدم میبینم یه درایو ساخته شده و باید فرمت کنمش تا بتونم برم توش
    این عکس :

همه اطلاعات این چند ساله با تمام آرشیوهام رو این درایو بود , ریکاوری هم که اطلاعات رو ناقص برمیگردونه :(
    راهی برای آندو کردن این عملیات وجود داره؟؟؟
    اینم بگم که هنوز اون درایو رو فرمت نکردم
    Last edited by David.Jn; 16-12-2012 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این پارتیشن تیبل چه جوری درست میشه؟
    دیشب تونستم رو این هارد خرابم ویندوز نصب کنم ولی ادامه داستان رو بخونید:
    فکر میکنم گند زدم به بک آپم
    تو یکی از فرومها برای این ارور نوشته بود باید زمان نصب ویندوز اون پارتیشن رو دیلیت کنید و بعد از اون دوباره همونجا بسازید
    منم این کار رو کردم و اون درایو اضافه شد به درایو بک آپ , بعد از اون درایو یه پارتیشن ساختم ولی باز همون ارور رو داشتم
    دیوونگی کردم روی دکمه اکستندد کلیک کردم , هر دو درایو یکی شد(اون درایو بک آپ و اون درایوی که ساخته بودم برای نصب ویندوز) که نوع پارتیشن تغییر کرد و اکستندد شد
    اصلن فکر نمیکردم که خود به خود Apply کنه همه چیزارو و تغییرات رو اعمال کنه
    الان که اومدم میبینم یه درایو ساخته شده و باید فرمت کنمش تا بتونم برم توش
    این عکس :

همه اطلاعات این چند ساله با تمام آرشیوهام رو این درایو بود , ریکاوری هم که اطلاعات رو ناقص برمیگردونه :(
    چیکار کردین شما ؟ هارد اولی که 200 گیگش unlocated شده باید پارتیشن بندی بشه اگه اطلاعات توش داشتین باید با نرم افزار acronis ریکاوریش کنید
    هارد 2 ترا هم درایو e به حالت raw رفته باید با نرم افزار easus data recovery اطلاعات اون پارتیشن رو ریکاوری کنید بعد پارتیشن رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید بعد فرمت
    برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین
    قبلش ببینید با نرم افزار test disk میتونید fix کنید یا نه برای کار با این نرم افزار این تاپیک رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چیکار کردین شما ؟ هارد اولی که 200 گیگش unlocated شده باید پارتیشن بندی بشه اگه اطلاعات توش داشتین باید با نرم افزار acronis ریکاوریش کنید
    هارد 2 ترا هم درایو e به حالت raw رفته باید با نرم افزار easus data recovery اطلاعات اون پارتیشن رو ریکاوری کنید بعد پارتیشن رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید بعد فرمت
    برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین
    قبلش ببینید با نرم افزار test disk میتونید fix کنید یا نه برای کار با این نرم افزار این تاپیک رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر نمیکردم که تغییرات apply بشه , پیش خودم گفتم اینم شاید شبیه به کاری کنه که acronis و یا paragon میکنه باشه و تا خودم اجازه ندم apply نکنه ولی مثه چی زد همه چی رو داغون کرد
    هارد اول رو که فقط یه پارتیشن ساختم که ویندوز روش نصب کنم و با بقیه کاری نداشتم
    حالا برم سراغ این دو تا چیزی که شما گفتید ببینم میشه کاری کرد

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا منم راهنمایی کنید

بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •