تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 585 از 2403 اولاول ... 8548553557558158258358458558658758858959563568510851585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

درود
    اقایون. دوستان کمک.من تا 5 روز دیگه شارژ این ماه اندیشه ام تموم میشه چیکار کنم برم شاتل 64 نامحدود بگیرم جلوش نوشته مخصوص خونه برادران مشترک شاتلی الان بیان منو راهنمای کنن سرویسو عوض کنم ارزش داره یا نه؟؟؟
    بدرود
    من با 64نامحدود موافق نیستم. به نظرم eco1 بگیری بهتره. شخصا خودم این سرویسو دارم و راضیم. سرعتشم 64kB هست. فکر نکنم به 64نامحدود سرعت تشویقی بدن، چون بعد همه میان اینو می گیرن دیگه!
    بازم خودت بهتر میتونی ببینی چی می خوای و بهتر تصمیم بگیری. فقط می تونم بگم تا الان نوسانی توی سرویسم ندیدم. خط 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز اگه بری کامنت های قبلی من رو ببینی منم مثل شما از اندیشه دفاع میکردم سرعت شما اگه تو روز 120 بود بره من 150 بود شبم کمتر از 100 نمیشد حتی بین 1 تا 2 اما قضیه اینه که کاهش سرعت اندیشه داره همه گیر میشه الان سه روزه که شامل منم شده دیگه شب و روز نداره تحت هیچ شرایطی بالا 24 نمیره زنگ هم بزنم میگن از سرتم زیادیه. من میگم تا وقتی که این سرویس رو بهت میده خب همون اندیشه بمون هر وقت دیدی سرعتت شد مثله بقیه تو هم بیا بریم شاتل.

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارن
    دوست عزیز مورد شما از اولش هم عجیب بود چون شما نامحدود گرفته بودی هیچ شرکتی بیشتر از همون پهنای باند خریداری شدت بهت نمی ده چون مثلا اگه سرعتت تا 100 کیلو بالا بره که تمام فیلما فایلا و موزیکهای دنیا رو دانلود می کنی مطمین باش از دست اندیشه سرویس شما در رفته بود اخه منطقی هم نیست تو همین تاپیک چند صفحه پیش تعرفه مخابرات زده شده بود 128 ماهی 170 هزار تومان بهد چه جوری یه isp به شما 128 رو به اندازه 1 مگ نامحدود بده کمی محاسبه همه چیزو مشخص می کنه من چند تا دیکه از دوستام که از اندیشه یا تهران از بقیه شرکتها سرویس دارن رو پرسیدم همه دقیقا تو نامحدودها سرعتشون فیکس هستش شما به نظرم سرویستو تغییر بده و حجمیش کن که انلاینم می تونی انجام بدی سرعتت limitesh برداشته می شه موفق و شاد باشی

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز مورد شما از اولش هم عجیب بود چون شما نامحدود گرفته بودی هیچ شرکتی بیشتر از همون پهنای باند خریداری شدت بهت نمی ده چون مثلا اگه سرعتت تا 100 کیلو بالا بره که تمام فیلما فایلا و موزیکهای دنیا رو دانلود می کنی مطمین باش از دست اندیشه سرویس شما در رفته بود اخه منطقی هم نیست تو همین تاپیک چند صفحه پیش تعرفه مخابرات زده شده بود 128 ماهی 170 هزار تومان بهد چه جوری یه isp به شما 128 رو به اندازه 1 مگ نامحدود بده کمی محاسبه همه چیزو مشخص می کنه من چند تا دیکه از دوستام که از اندیشه یا تهران از بقیه شرکتها سرویس دارن رو پرسیدم همه دقیقا تو نامحدودها سرعتشون فیکس هستش شما به نظرم سرویستو تغییر بده و حجمیش کن که انلاینم می تونی انجام بدی سرعتت limitesh برداشته می شه موفق و شاد باشی
    عزیزم من که چشم بسته نرفتم نامحدود بگیرم من قبلا هم گفتم دو تا از دوستام گرفته بودن چون دیدم سرعتشون بالای 100 هست من رفتم گرفتم وگرنه عقلم کم نیست که بعدش من نمیدونم از چه نظر شما میگی نامعقوله فکر نکنم 41200 تومن پول کمی باشه باید با این بیشتر از این هم سرویس بدن ولی خوب اینجا ایران است سرزمین مردم .... تازه چند تا از همین همسایه هامون که محدود هم دارن سرعتشون به شدت افت کرده بالاتر از 50 نمیره حتی تو روز راجع به اون حرفت هم که میگی با اون سرعت کل فایل های اینترنت رو جارو میکنم باید بگم که این رو راست میگی من تو این 3 ماه بالای 500 گیگ دانلود کردم (انصافا خیلی حال داد) ولی الان دیگه ضد حال خوردم

راستی در مورد پارس وی کسی نمیدونه وضعش چه طوره سرویس fp10-4x2 دوره 3 ماهه 6 گیگ یعنی هر ماه 2 گیگ سرعت 1024 کیلو بیت ماهی 19000 تومن به نظرتون خوبه یا نه ؟

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

عزیزم من که چشم بسته نرفتم نامحدود بگیرم من قبلا هم گفتم دو تا از دوستام گرفته بودن چون دیدم سرعتشون بالای 100 هست من رفتم گرفتم وگرنه عقلم کم نیست که بعدش من نمیدونم از چه نظر شما میگی نامعقوله فکر نکنم 41200 تومن پول کمی باشه باید با این بیشتر از این هم سرویس بدن ولی خوب اینجا ایران است سرزمین مردم .... تازه چند تا از همین همسایه هامون که محدود هم دارن سرعتشون به شدت افت کرده بالاتر از 50 نمیره حتی تو روز راجع به اون حرفت هم که میگی با اون سرعت کل فایل های اینترنت رو جارو میکنم باید بگم که این رو راست میگی من تو این 3 ماه بالای 500 گیگ دانلود کردم (انصافا خیلی حال داد) ولی الان دیگه ضد حال خوردم

راستی در مورد پارس وی کسی نمیدونه وضعش چه طوره سرویس fp10-4x2 دوره 3 ماهه 6 گیگ یعنی هر ماه 2 گیگ سرعت 1024 کیلو بیت ماهی 19000 تومن به نظرتون خوبه یا نه ؟
    شما از بس اومدی گفتی نامحدود با سرعت بالا دارم اخر سر شناسایت کردند بالاخره اندیشه یکی از کارمنداشو به عنوان نفوذی وارد این انجمن کرد

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

شما از بس اومدی گفتی نامحدود با سرعت بالا دارم اخر سر شناسایت کردند بالاخره اندیشه یکی از کارمنداشو به عنوان نفوذی وارد این انجمن کرد
    حالا این نفوذی کیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خيلي جالبه!!!

دوستان همه نظرشون تا پايان شهريوره!!

كسايي كه انديشه دارند موافقن 31 شهريور جلو ASK جمع بشيم ؟‌ :دي

منم كه شاتل دارم ، اما ميام :دي

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

هركي موافقه پست منو نقل قول كنه بگه مياد تا ساعتشو با هم هماهنگ كنيم
    من که پایم با هم بریم بهتره.حساب کار دستشون میاد ولی من میگم اینا خیلی شکمشون سیره میریم اونجا میگن چی کار دارین میگیم میخوایم isp رو عوض کنیم میگن اینم یه کاغذ اسماتون رو با شماره تلفن بنویسین برین به سلامت

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

شوخی کردم. نفوذیا جدی نگیرن

اون پست واسه شوخی بود + جمله بالا.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد پارس وی کسی نیست جواب ما رو بده خوبه سرویسش یا نه ؟سرعت تشویقی میده یا نه؟

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

نه بابا از دستش در نرفته، اندیشه بعد از عید سرعت سرویس های نامحدود رو آورد بالا هرکی نامحدود داشت سرعتش رفت بالای 100، تا همین 2روز پیش که یه ضدحال اساسی زد! یکم دیگه مهلت میداد کل اینترنتو دانلود میکردیم!

داره خودمونی میشه raham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من مي خواهم يه سرويس بگيرم واسه مغازه چه سرويسي رو پيشنهاد مي كنين خط من 4 هستش و دانلود هم ندارم به نظر شما دوستان ارزشش رو داره كه يه 128 با 3 گيگ دانلود بگيرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •