تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 1667 اولاول ... 8548553557558158258358458558658758858959563568510851585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

با سلاممن وقتی Splinter Cell _Doble Agent رو اجرا میکنم این پیغام رو بهم می ده
    CRASH
    MUST CHECK

Microsoft visual C++ Runtime Librery
    Runtime Eror!
    Program : ... Cell Double agent \ SCDA-Offline\System\Splinter cell 4.exe
    This Applications has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Please contact the applications support team for more informations
    در ضمن حتی ویندوزم رو هم مجددا نصب کردم و دایرکت ایکس 9 آخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد
    مشخصات سیستم من:
    VGA:8600GT
    RAM:3 gig
    CPU: 3.7
    با تشکر در صورت امکان فوری جواب بدید.

داره خودمونی میشه abbasamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر من فصل گلها

پيش فرض

دوستان من بازیPrince of Persia Warrior Within را نصب کردم وتا حدی هم جلو رفتم ولی اونجایی دختره به شاهزاده می خواد شمشیر بده موقعی که که دمویی از ساعت پخش می شه ناگهان وسط دمو بازی قطع می شه
    و می گه فایل readme.txt بخون ! ایا راهی وجود داره که ما این دموها رو نبینیم . تو یه سایتی 4 تا فایل بود که می گفت از پخش فیلم جلوگیری می کنه ولی کار نکرد یا من نتونستم

داره خودمونی میشه abbasamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر من فصل گلها

پيش فرض

با سلاممن وقتی Splinter Cell _Doble Agent رو اجرا میکنم این پیغام رو بهم می ده
    CRASH
    MUST CHECK

Microsoft visual C++ Runtime Librery
    Runtime Eror!
    Program : ... Cell Double agent \ SCDA-Offline\System\Splinter cell 4.exe
    This Applications has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Please contact the applications support team for more informations
    در ضمن حتی ویندوزم رو هم مجددا نصب کردم و دایرکت ایکس 9 آخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد
    مشخصات سیستم من:
    VGA:8600GT
    RAM:3 gig
    CPU: 3.7
    با تشکر در صورت امکان فوری جواب بدید.
    یه اپدیتی از مایکروسافت به نام Visual Basic RunTime 6.0 SP6 وجود داره اون نصب کن شاید مشکلت حل بشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز من یک بازی جدی به نام کانتر استریک 2 نصب کردم یا بهتر بگم کانتراستریک سورس نصب کردم یک مشکل دارم که این چه نوع بازی هست و باید چکار کرد که بدون اینترنت بازی کرد در نسخه های قبلی کانتر استریک این نوع نبود سریع به شروع عملیات می پرداخت می خواهم شما دوستان عزیزی که از این بازی اطلاعات کامل دارید در این تاپیک مظرح کنند که چظوری باید بازی کرد بدون اینترنت من توش گیج شد
    اصلا چطوری می تونم مثل ورژن های قبلی این بازی سریع به شروع بازی برم این بمگزاری مسخره رو نکنه
    اصلا این بمبگذاری چطوری هست میشه توضیح بدید
    سوالات خود رو در تاپيك Counter Strike به این آدرس مطرح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان من بازیPrince of Persia Warrior Within را نصب کردم و تا حدی هم جلو رفتم ولی اونجایی دختره به شاهزاده می خواد شمشیر بده موقعی که که دمویی از ساعت پخش می شه ناگهان وسط دمو بازی قطع می شه
    و می گه فایل readme.txt بخون ! ایا راهی وجود داره که ما این دموها رو نبینیم . تو یه سایتی 4 تا فایل بود که می گفت از پخش فیلم جلوگیری می کنه ولی کار نکرد یا من نتونستم
    این ایراد میتونه از موارد زیر ناشی بشه:
    - فایل کرک بازی ایراد داره.
    - قسمتی از فایلهای مربوط به اجرای بازی صدمه دیده.

اون 4 فایل که شما عنوان میکنید جایگزین فایلهای تصویری اصلی با پسوند bik در پوشه Video میشن و فایلهای تصویری اول بازی رو حذف میکنن:

LOGOCRED.bik
    LOGORP.bik
    UBIMTL.bik
    UBISOFT.bik

شما اگه بخواهید میتونید قبل از کپی, فایلهای اصلی رو تغییر نام بدین که بر روی اونا کپی نشه.

داره خودمونی میشه dalma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پاسخ سئوال من ( River Raider II) فراموش نشه !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آیا راه حلی برای رفع این مشکل هست.
    مدتهاست که امکان اجرای این برنامه در ویندوز نیست. لطفا راهنمایی کنید.
    ...
    ...
    دوستان پاسخ سئوال من ( River Raider II) فراموش نشه !
    دوست عزیز! وقتی سوالتون رو مطرح میکنید منتظر باشید تا به شما پاسخ داده بشه نه اینکه دوباره یادآوری کنید... ممنون از توجهتون!

خوب! این بازی رو این ویندوز ها باید جواب بده: Windows 95 / 98 / 98SE / 2000 / 2003 / Me / XP

مشکل اجرا نشدن بازی از این موراد میتونه باشه:
    - کرک بازی ایراد داره در صورتی که بازی رو کرک کرده باشین. (بهتر بود از راه دادن سریال, بازی رو فعال میکردین)
    - فایلهای اجرایی بازی ایراد داره.

CPU : 2.66 GHz
    Graphic Card : 256 MB GeForce FX 5500
    Ram : 1 GB
    Windows : Microsoft Windows XP Service Pack 2 Version 2002 (این ویندوزی هست که از فروشگاه همین انجمن سفارش دادم (ویندوز ایک پی + 180 نرم افزار))
    همین دیروز ویندوز رو نصب کردم
    ورژن بازی هم Age Of Empires 3 هست
    فقط تو این بازی اینطوری میشه
    سیستمتون برای اجرای بازی مناسبه پس ایرادی به سیستمتون نیست. این مشکل که شما عنوان میکنید به تنظیمات گرافیکی بازی برمیگرده:
    بر روی Help and Tools و سپس Options کلیک کنید.
    بر روی Graphic Options کلیک کنید و تنظیمات قسمت Shader Setings رو طوری کم کنید تا سرعت اجرای بازی مناسب باشه.

اشتباه نکنید! ورژن بازی همان نام بازی نیست ... برای دیدن ورژن بازی باید این مسیر رو طی میکردید (که خوشبختانه مشکل شما به ورژن بازی مربوط نمیشد):
    بر روی Help and Tools و سپس About کلیک کنید.
    در بالای صفحه ورژن بازی ذکر شده. (در صورتی که برای اولین بار اقدام به نصب بازی میکنید باید ورژن بازی 1.0 مشاهده بشه.)

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

یه اپدیتی از مایکروسافت به نام Visual Basic RunTime 6.0 SP6 وجود داره اون نصب کن شاید مشکلت حل بشه
    دوست عزیز من این کارو کردم و نصبش کردم اما حالا یه مشکل دیگه پیش اومده اونم اینه که حالا ادما رو یه جوری نشون میده که اصلا معلوم نیست سرشون کجاست دستشون کجاست و در ضمن تو تنضیمات گرافیکیش رفتم ولی یه گزینه به اسم High texture quality غیر فعال بود و به صورت پیش فرض در حالت OFF بود .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز من این کارو کردم و نصبش کردم اما حالا یه مشکل دیگه پیش اومده اونم اینه که حالا ادما رو یه جوری نشون میده که اصلا معلوم نیست سرشون کجاست دستشون کجاست و در ضمن تو تنضیمات گرافیکیش رفتم ولی یه گزینه به اسم High texture quality غیر فعال بود و به صورت پیش فرض در حالت OFF بود .
    این اشکال میتونه از موارد زیر باشه:

- به روز نبودن کامل ویندوز که ویندوز Vista به همراه SP1 رو توصیه میکنم. بعد از نصب ویندوز اقدام به نصب بقیه آپدیت ها بکنید.
    - به روز نبودن درایور کارت گرافیک که میتونید از آدرس های زیر (ATi یا NVIDIA) دنبالش باشید:
    کد:
    کد:
    - به روز نبودن بازی که میتونید پچ ورژن 1.02 رو از این آدرس دریافت کنید:
    کد:
    (کرک این پچ رو پیدا نکردم ... لطفا در تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها درخواست کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دوبار تاپیک زدم کسی جواب سوالمو بلد نیستش؟

داره خودمونی میشه dalma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز! وقتی سوالتون رو مطرح میکنید منتظر باشید تا به شما پاسخ داده بشه نه اینکه دوباره یادآوری کنید... ممنون از توجهتون!

خوب! این بازی رو این ویندوز ها باید جواب بده: Windows 95 / 98 / 98SE / 2000 / 2003 / Me / XP

مشکل اجرا نشدن بازی از این موراد میتونه باشه:
    - کرک بازی ایراد داره در صورتی که بازی رو کرک کرده باشین. (بهتر بود از راه دادن سریال, بازی رو فعال میکردین)
    - فایلهای اجرایی بازی ایراد داره.

__________________________________________________ ______

بعد از سالها کار با کامپیوتر، ایرادهای اینجوری برای من قابل فهم هست. این بازی قبل از هر گونه کرک و وارد کردن سریال، در اجرای اولیه این اخطار رو میده. ظاهرا که با آپدیت های ویندوز و سرویس پک 2 سازگار نیست.

لینک دانلود بازی:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •