باید شانس داشته باشید ...مثل من......من اوایل تیر ماه 5 تا سیم کارت اعتباری ایرانسل از این 29 تومانی ها خریدم ...4 تا شو فروختم به دوستام..
.یکیش موند واسه خودم..حالا این چند هفته است که فهمیدم ماله من GPRS پول کم نمیکنه...بخدا 20 تا تم...10 تا بازی..کلی آهنگ..و کلیپ...دانلود کردم حتی یه ریال هم کم نکرد...فقط Sms با مکالمه پول کم میکنه...تازه هر روز سه ساعت توی سایتها و فروم ها ول میگردم ...نمیدونم چشه.. .
..2 تا از دوستام هم که بهشون فروختم گفتن ماله ما اینطوریه...حالا میخوام برم باقیشون رو از اون 2 تای دیگه بخرم...دوستام که رفتن برنامه نصب کردن روی موبایلاشون هر چند دقیقه میلشون رو چک کنن..
.سرعتش هم خیلی خوبه 5 کیلوبایت سرعت دانلود داره...تازه ما خونمون 50 متر کمتر با آنتن فاصله داره...من هر روز ظهرا میرم وبگردی تا موقعی که شارژ موبایل تموم نشه ول نمیکنم ..
.خیلی حال میده..ولی چند روز پیش یکی از بچه ها یکی گرفت ولی کم میکرد..جایزه هاشون رو هم که دیدم حالم گرفت ...چند تا سایت رفتم 100 تومان کم شد..
.یه طلایی هم دارم ..ولی اونم کم میکنه.
..من که خودم اهل خوزستان(شوش) هستم ولی سیم کارت ها رو از اصفهان خریدم...حالا میخوام برم اون مغازه بینم از اینا نداره..
راستی کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟؟