قضیه hidden item ها توی patch های قدیمی بوده ... خود من هم خیلی item هایی رو دیده بودم که توی shop ها نبود و از ترکیب چند تا Item بی ربط ساخته میشد ... یکیش یادمه ترکیب quarter staf و guinsoo و blade of alacrity و چند تا چیز دیگه بود
قضیه hidden item ها توی patch های قدیمی بوده ... خود من هم خیلی item هایی رو دیده بودم که توی shop ها نبود و از ترکیب چند تا Item بی ربط ساخته میشد ... یکیش یادمه ترکیب quarter staf و guinsoo و blade of alacrity و چند تا چیز دیگه بود
لطفا اول اسم آیتم رو یاد بگیرید بد نظر بدید اسم این نوع ضرب زدن این آیتم ((( کیلیوین اتک ))) هستش
در ضمن ربطی به لول3 نداره
در صداشونو بخونه جم ببندی میبینه که درسته
بدش هم فکر نکم منطقی باشه کسی که پچ 1.21 استفاده میکنه رو کیک کنی
به علاقمندان به DotA پيشنهاد مي كنم حتما اين خبر رو بخوانند واقعا جالب مخصوصا در رابطه با بازيكن ايران الصل دوتا كه واقعا جز بهترين بازيكن ها دنيا است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله . همینطوره این ایتم ها توی patch ها و map های قدیمی بوده .
من الان پچ بازیم 1.07 هست پچ جدید 1.23 که حجمش 56 مگ بود رو دانلود کردم وقتی اجرا میکنم این ارور رو میده میشه بگین چرا؟
![]()
Last edited by *Ali*; 09-06-2009 at 17:01.
باز یه تازه وارد اومد، شروع کرد به ...
دوست عزیز، که از نامت پیداست جزء یکی از کلن های خوب ایران هستی، من شما رو دوست دارمبنده خودم نام صحیح این آیتم رو میدونم و مطمئا باش اینگلیسی من خیلیییییییی بهتر از فارسیم هست! اما خواستم نام آیتم رو خلاصه کنم...
دوست من
کیلیوین یه حالن شماتیک به سری از هرو ها میده که شکل اتک دادن اونا رو عوض میکنه مثل دووم که پاشو میکوبه به زمین یا ارت که چوبشو میکوبه و... حالا تصادفا این شکل با لول 3 تاید شبیه شده ولی قرار نیست تو تمام اتکاش اون پلاس دمیج رو بده تو همون درصد مقرر اون پلاس رو میده
شاد باشید
شما چند صفه قبل رو بگرد یه پچ گذاشتیم که به صورت کپی پیست هست اون رو دان کن مشکلت حل میشه
اکه بخوای پچت رو با نصب ارتقا بدی باید پچها رو به ترتیب دان کنی و بعد به همون ترتیب نصب کنی
دليل اين موضوع اينه كه يا شما واركرافت رو از ابتدا نصب نكرده ايد يعني كپي بوده و يا اينكه كرك نصب كرديد روش از پچ 1.21 به بعد بليزارد ديگه سي دي را براي اجرا نمي خواهد و در نتيجه ديگه noCD نيازي نيست
براي حل مشكل مي بايست اطلاعات رجيستري واركرافت رو اضافه كنيد كه با اين نرم افزار كم حجم اي كه لينك اش هست اينكار رو مي توانيد انجام بديد اگر مشكل حل نشد يعني كرك داريد روي سيستم اتون آن وقت بگيد تا فايل هاي اوريجينال واركرفت را براتون ارسال كنم
لينك دريافت برنامه Warcraft III Registry Fixer
از سايت replays.net هم مي توانيد دانلود كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين آدرس هم در اين رابطه صحبت هايي شده كه بد نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه 6.60 بالاخره توسط Icefrog منتشر شد:
لينك خبر از سايت gosugamers
لينك خبر از سايت cyberg.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك هاي دريافت آن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدليل تقاضاي زياد سايت رسمي اش در حال حاضر دان شده
و مي توانيد از اين لينك دريافت كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)