تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 602 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
    از بازار هم یه فایل دانلود کردم، ۲.۳ مگ بود سرعت.
    دریافت سرعت خوب به خیلی پارامترها مربوط هست اول خود روتر باید هم قدرت چیپش خوب باشه مقدار رم بالا سیستم عامل خوب و بروز و هم پورت 1 کیگ به بالا داشته باشه و بعد اگه به وای فای متصل هستید باید کلاس بعد N به بالا باشه و روی 5 گیگا هرتز، خیلی از روترهای فیبر نوری وای فای شون n هست که نهایت میشه 40 مگابیت در نزدیک ترین فاصله و بهترین حالت و باید دستگاه دریافت کننده هم چیپ وای فای پرسرعت داشته باشه، و فاصله روی باند 5 گیگا هرتز خیلی مهمه سریع تر سرعت افت میکنه با طولانی شدن فاصله. و حتی رو PC باز امکان داره نتونید همه سرعت خط رو بگیرید . از همه سخت افزارتون اند تو اند مطمئن شدید بعد مشکل سرعت باید خروجی فیبر نوری باشه باید پیگیر بشید که همه یوزرهایی که داخل محله روی باکسی که شما سرویس می گیرید سرعتشون کمه یا فقط شما ... الان دیگه به همه دانلود حدود 200 مگابیت رو میدن.
    Last edited by blackbird; 24-03-2025 at 20:39.

2. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان کسی امسال متوجه محاسبه غلط در حجم مصرفیش در سامانه مخابرات نشده. من روز 29 اسفند هم بسته خریدم هم ترافیک زمان دار الان حجم مصرفی را خیلی داره کم می کنه. من از روتر با نرم افزار openwrtاستفاده می کنم و برنامه مونیتور مصرف هم روش نصبه در روتر من در24ساعت ده گیگ مصرف کردم در سامانه 55 گیگ. شما متوجه حجم خوری شدید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.

5. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.
    اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
    Last edited by MPS882; 27-03-2025 at 08:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
    یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.
    Last edited by MPS882; 27-03-2025 at 09:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از 195به بازرسی وزارت شکایت کن. از لینک زیر شکایت رنگ قرمز را انتخاب کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

این سیستم حجم خوری رو همه ISP ها دارن نرم افزار های اکانتینگ پر باگ و پر مشکل !!! و کو گوش شنوا اینا درست بشو نیستن و بهانشون هم همیشه اینه که شما هک شدین ... بنظرم با کانکشن PPPOE دستی ی تست کنید ببینید مشکل هنوز هست اگر بود اسکرین شات کنید برای برادرا 195 اینجوری دیگه اون ISP هم حرفی برای گفتن نداره !!!

11. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

13. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من شکایت زدم همین جا که شما لینک دادید و هم 195 .. جالب 195 شکایت رو ارجاع داده به همین بازرسی و هیچی یکی دو ماه هم گذشته. این مدلی نمیشه باید یه جایی باشه معتبر مثل حسابرسی کردن با سیستم دقیق بهشون ثابت کنه که دارید حجم رو زیادی حساب می کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.
    اون نمودار رو خودشون هم قبول ندارن من هم همین مورد که شما میگی رو دیدم و بهشون گفتم ... جواب داد به اون توجه نکنید باید داخل سیستم اونجا که تاریخ دارن گزارش بگیرید و باید روتر هم IP جدید بگیره تا گزارش کامل باشه !!! میگم که پس این مدل گزارش دهی چه کاربردی داره برای کاربر من چه مدلی از مصرفم باخبر بشم . من من میکنن و هیچی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •