سلام از ماست عزیزم
انجام وظیفه می کنم
ما کوچیک شمایم
آقا خدا پدرتو بیامرزه!
این قضیه تعویض مگنت چیه؟همه میگن مگنت رو عوض کنی با همه پودرها خوب جواب میده چون مگنت 85A استارتر ضعیفه!
از کجا میشه این مدل تونر رو پیدا کرد؟اگه قیمت هم بدین که عالی میشه
راستی شما تعویض مگنت و استفاده از پودرهای غیر 85 رو تست کردی؟ عین فابریک پررنگ میزنه؟
Last edited by payma; 05-02-2013 at 00:51.
مگنت کارتریج اصل 85 مخصوص تونر 85 فابریک فرقی نمی کنه که استارتر باشه یا نو از تو جعبه در بیاری
بازاریابی نمی کنم که ادرس بدم
ولی خودت یه سرچ تو گوگل بزن "تونر کرونا"
برات ادرس می اره تو ایرانشهر هم می تونی از مغازه ها بگیری
قیمتش یک کیلو حدود 450000 تا 500000 باید شده باشه
Last edited by h_khozooei; 05-02-2013 at 13:47. دليل: اشتباه تایپی
سلام.لطفا به صورت تصویری قطعات کارتریچ رو توضیح بدین.ممنونم
سلام
این عکس برشی از یه کارتریج و پرینتر هستش یعنی قسمتی از هیتر و قسمتی از چارج رولر دستگاه چاپگر هم نشون می ده.
pcr همون قطعه ای ایرانیا بهش می گن فوم
بقیه هم که مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع دوستان و اساتید محترم ... بالاخره جوهر معطر برای پرینترهای مختلف تولید شد.
هم اکنون میتونید تصاویرتون رو با رایحه هلو چاپ کنید !!!
اگه دوستان نمونه مشابه داخلی و یا خارجی دارند معرفی بکنند....با تشکر
سلام نرم افزار ریست کانتر epson stylus sx130 از کجا گیر بیارم ممنون میشم اگه کسی داره شیر کنه
پرینتر لیزری HP بنده تو هر بار چاپ ارور Used Supply In Use میده در صورتی که کارتریج ارجینال روشه
از پرینتر Supply Status هم نمیتونم بگیرم و نشون نمیده همون پیغام بالا رو میده و سطح پودر رو هم At very Low نشون میده (آخرین پیغام قبل شارژ)
البته مشکلی تو چاپ نیست و چاپ رو انجام میده
زنگ زدم نمایندگی مادیران گفت چیپ اینا پودرشون تموم شه میسوزه و اگه بخوای نشون بده باید چیپو عوض کنی
برای ریست این چیپ راهی هست؟ یا واقعا چیپ میسوزه؟
اگر کارتریجتو مصرف کردی چیپ رفته رفته نشون می ده که کارتریج داه تموم می شه و اخرش نشون می ده که تموم شده
معمولا کارتریج های لیزر مشکی (نه رنگی) بسوزن هم کار می کنن ولی خوب این پیغام رو می دن.
می تونی چیپشو بخری تو بازار زیاد گرون نیست حدود 20000-50000 ریال
معمولا چیپهاش ریست نمی شن
سلام
من یه پرینتر کنن مدل lbp6000b دارم.دادم کارتریجشو شارژ کردن.کم رنگ چاپ میکنه.بهشون هم گفتم دفعه اولشه که شارژ میشه.
با زیاد کردن density هم مشکل حل نمیشه.
درامشو عوض کردم بازم درست نشد.
رفتم پودر برای کارتریج کانن 6000 بگیرم فروشنده بهم پودر hp 1005/1006 داد.گفت فرقی نمیکنه.میخواستم بپرسم آیا راست گفته؟همینو بریزم توش؟
کلاً چی کار کنم؟
می خوام پایان نامه پرینت بگیرم .عجله دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)