تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 848 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

قاعدتا باید همون 4مگ بده (500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود)
    عزیزاینم پیدا کردم مثله اینکه فقط 1ماه هاش بردانلودشبانه باز بصرفه هست به نظرتون900کیلوبایت میده 55هزاربر1ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by feranko724; 07-12-2017 at 02:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سوالی که پیش میاد اینه که اون حجم اضافی که میخریم هر گیگابایت 2 هزارتومن ، داخلی حساب میشه و در صورت استفاده بین المللی در اصن نیم گیگ میشه
    یا خارجی حساب میشه و درصورت داخلی استفاده کردن 2 گیگ میشه؟؟؟؟
    حجم اضافه خارجی حساب میشه یعنی 1 گیگ بین الملل یا 2 گیگ داخلی

3. این کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

حجم اضافه خارجی حساب میشه یعنی 1 گیگ بین الملل یا 2 گیگ داخلی
    عزیزشما میدوین چجوری امکانه لغوسرویس هست512برداشتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته پشتیبانی گفت امکان تغییرش وجود داره درضمن این سرویسش چه سرعتی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عزیزشما میدوین چجوری امکانه لغوسرویس هست512برداشتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته پشتیبانی گفت امکان تغییرش وجود داره درضمن این سرویسش چه سرعتی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت های اینترنت را isp ها بر اساس مگابیت در ثانیه ارائه میدند . (با حرف b کوچک نوشته میشود) 8mbps
    برای اینکه تبدیل به بایت کنید باید تقسیم بر 8 کنید تا مگابایت در ثانیه بدست آید (با حرف B بزرگ نوشته میشود) 1MBPS

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام

آقا الان شرکت داره برخلاف مصوبه 266 صفحه 4 قسمت تبصره بند 7 داره به مشترکین ترافیک اضافه میفروشه طبق این مصوبه با تصویب مصوبه 266 جدول و بند های مصوبه قبلی به کل باطل شده ولی شرکت داره برخلاف اون عمل میکنه من تکی دستم به جایی بند نیست لطف کنید یه شکایت شما هم بزنیم بتونیم حقمونو از این دزد بگیریم دمتون گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

عزیزاینم پیدا کردم مثله اینکه فقط 1ماه هاش بردانلودشبانه باز بصرفه هست به نظرتون900کیلوبایت میده 55هزاربر1ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اعلام کردن از سرعت سه مگ و بیش تر سرعت مثل سابق بازگذاشته میشه
    شما همون سه مگ بگیر
    من خودم بارها ازشون پرسیدم و سه مگ تایید کردن!
    حالا میخوای یه زنگ بزن خودتم بپرس که دیگه الکی سه مگ به بالا هزینه نکنی!!!!

9. این کاربر از javidpolitic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مگه پارس آنلاین واسه تخلیه پول میگیره !؟
    برای منم موقع ثبت نام گفتش 15 تومن هزینه نصب اجباریه که بعد از اینکه گفتم از 195 میپرسم گفت صبر کن از رئیسم بپرسم بعد چن لحظه گفت بله اگه خودتون بلدین لازم نیس
    اینم مثل همون یارو گفته بگم شاید داد

یا برای تخلیه شاید چن ساعت هم طول نکشه ولی طرف پیگیر نباشه چند هفته هم طول میدن

یا مثلا جدیدن میگن برای سرعت 3مگ به بالا تا 16 بازه ولی پایینتر از 3 مگ همون سرعت اسمی
    خب اگه مصوبه هس که همه سرویس ها باید اسمی باشه چرا فقط تا 3 مگ اجرا میکنه

کلا حساب کتاب که نداره هر چی به منفعتشون باشه همونه

دوست عزیز باید قبلش تماس میگرفتی و میپرسیدی حداقل زمان تماس و فامیلش رو یادداشت میکردی که بعدا اونجوری نبود میگفتی شما گفتین فلان و ..
    حالا هم تماس بگیر بگو با توجه به کشش خطم کدوم سرویس رو بگیرم و دانلود شبانه چطور هس
    مثلا 3 مگ بگیری و کشش خط مشکلی نباشه تا 16 بازه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

آقا الان شرکت داره برخلاف مصوبه 266 صفحه 4 قسمت تبصره بند 7 داره به مشترکین ترافیک اضافه میفروشه طبق این مصوبه با تصویب مصوبه 266 جدول و بند های مصوبه قبلی به کل باطل شده ولی شرکت داره برخلاف اون عمل میکنه من تکی دستم به جایی بند نیست لطف کنید یه شکایت شما هم بزنیم بتونیم حقمونو از این دزد بگیریم دمتون گرم
    مصوبه 266 صفحه 4 میگه که می توانند شرکت ها ترافیک رو بفرشون به قیمت هر گیگ ترافیک بین الملل حداکثر به قیمت 2000 تومن بفروشن که اگر برای ترافیک داخلی ( که نمی دونم منظورش تمام سایت هایی که هاستش داخل است، دومین داخلی دارد و/یا سایت های منتخب ) حداقل به میزان دو برابر افزایش پیدا می کنه ( به عبارتی اگر یک گیگ ترافیک خارجی بگیری حداقل می تونی دو گیگ مصرف کنی. حالا اگر شرکتی بیشتر بده امتیاز شرکت است).

من مشکل شمارو نفهمیدم که کجاش خلاف است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مصوبه 266 صفحه 4 میگه که می توانند شرکت ها ترافیک رو بفرشون به قیمت هر گیگ ترافیک بین الملل حداکثر به قیمت 2000 تومن بفروشن که اگر برای ترافیک داخلی ( که نمی دونم منظورش تمام سایت هایی که هاستش داخل است، دومین داخلی دارد و/یا سایت های منتخب ) حداقل به میزان دو برابر افزایش پیدا می کنه ( به عبارتی اگر یک گیگ ترافیک خارجی بگیری حداقل می تونی دو گیگ مصرف کنی. حالا اگر شرکتی بیشتر بده امتیاز شرکت است).

الان داره سه تومن میفروشه ، مشکل اینه

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

داره الان 3 تومان میفروشه خیلی خوشگل بعد جالب اینجاست خییییلی محترمانه خیلی اروم گفتم داری خلاف مصوبه میفروشی کامتم حذف کرد بش میگم چرا حذف کردی من دیگه نه بی احترامی کردم نه اسمه شرکتیو بردم میگه هر کامنتی که باعث ضربه زدن به شرکت باشه حذف میشه

خدا شاهد یعنی اگه یه روزی ببینمش چپ و راستش میکنم ادمینه رو

خلاصه یه مردونگی بکنین شما هم شکایت کنین یه 5 مین زمان میبره من تکی نمیتونم کاری کنم ولی اگه چند نفر باشیم حد اقل حالشو میگیریم دیگه انقدر راحت دزدی نکنه

بهش میگیم چرا اینقدر حجم کم تصویب کردین؟!

جواب میده :تمامی تعرفه ها بر اساس تصویب سازمان... است شبیه ربات هی برا من مصوبه میکنه ولی اینو بر خلاف مصوبه انجام دادن
    Last edited by AmirH_7; 07-12-2017 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •