تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 752 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من بعضی نکته ها رو لازم می دونم، هر چند وقت یکبار تکرار کنم

استفاده از آمپ برای هدفون، به دو دلیل کلی صورت می گیره

1- وقتی که پلیر یا کلاً سورس ما توان راه اندازی به صورت کامله هدفون رو نداشته باشه ( که خود این بازم باید سرش صحبت بشه)

2-وقتی که به دلیل کیفیت پایین آمپ پلیر یا همون آمپ سورسمون، بخواییم وظیفۀ آمپلیفای کردن سیگنال صوتی رو به یک آمپلی فایر باکیفیت بدیم؛ یعنی آمپلی فایر قبلی رو از مدار خارج کنیم و آمپلی فایر جدید رو جایگزین کنیم. ( بازم اینجا باید صحبت بشه که مثلاً چطور قراره آمپلی داخلی از کار بیفته و کیفیت سیگنال لاین اوت چجوریه و ... )

ویرایش:
    3- برای رنگی کردن صدا؛ مثلاً استفاده از base boost و ...
    Last edited by rave-87; 01-05-2012 at 20:32.

2. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

توی بازارچه ی پی تی (پرشین تولز) نماینده ی نامداران یه تاپیک زده و با گارانتی نامداران میفروشه میتونین از اونجا بخرین
    من تهران نیستم, میخوام اینترنتی خرید کنم, یکم دقیقتر آدرس بدید ممنون میشم, آدرس اینترنتی البته!

کلیپس اس4 چند قیمته؟
    نسبت به ‏cx300 ‎‏ کدوم بهتره؟
    Last edited by peaceful1; 01-02-2012 at 09:26.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز دل برادر چرا اینجوری صحبت می کنین ، قضیه داره به شدت شخصی میشه

1-هرکسی میتونه بیاد متناسب کاربردش، نظرش رو دربارۀ یک محصول بگه (این با توصیه کردن به دیگران مقداری متفاوته)؛ شنوندست که باید حواسش باشه و بدونه کجای صحبت مشاوره دهنده بدردش میخوره و کجاش.... و بتونه افراد رو امتیاز دهی بکنه که نظر چه افرادی مهمتر هستش و کامل تر.
    2-ما توی مبحث صدا، یدونه استاندارد نداریم که بگیم، همه چی رو با ترازوی اون میسنجیم و بقیه حق ندارن چیزی بگن. توی اینجور مباحثی که به علوم انسانی وابسته هست، هیچ معیار مطلقی وجود نداره؛ همش قرار داده یا توافق جمعی؛ اگر یک کسی فکر می کنه مانیتور بودن ارزشه یکی فکر کنه فان بودن ارزشه و ... دلیلی بر برتری هیچکدوم بر اونیکی نیست، گرون بودن یکی بر دیگری یا مثلاً اینکه تولید هدفون مانیتور سخت تره به هیچ وجه دلیل برتری نمی تونه باشه
      محتوای مخفی: تکرار 

3-آقای چگوارا منظور بنده و آقا رضا رو مقداری ناجور متوجه شدن و واکنش نسبتاً تندی داشتن،(البته هنوزم واکنششون به نظرم تنده) و به نظرم متوجه این مسئله نبودن که توی سایت های اونور وقتی آدم معتبری ریویو می نویسه، حالت عمومی رو در نظر می گیره، بنده هم که از اون ها نقل قول کردم، برای بقیۀ دوستان خواستم سوتفاهم پیش نیاد که فکر کنن ex1000 کلاً هدفون راحتی هست (چونکه ایشون به صراحت توی پستشون گفته بودن که ex1000 هدفون راحتیه و این قضیه رو به حالت جهان شمول گفته بودن و من متوجه شدم که حتماً باید فرم گوششون به طور اتفاقی همخوانی خوبی با این هدفون داشته باشه، ولی ممکنه بعضی از دوستان متوجه این مطلب نشده باشن و من برای تأکید، نقل قولی از یک سری منابع معتبر کردم)؛ وگرنه وقتی یک نفر میاد میگه من باهاش راحتم، خب راحته دیگه؛ من نمیام بگم که تو دروغ میگی و ناراحتی.
    4-برداشت بنده از پست اولی که شما نوشتی این بود که ایشون رو هم مورد خطاب قرار دادی
    پس الزامی به اسم بردن نیست. کلاً اگر انتقادی یا ایرادی داریم به نظر کسی، یا باید مستقیم گفته بشه یا سکوت اختیار می کنیم در مقابلش
    این سیاست "به در میگیم که دیوار بشنوه"، اصلاً کار جالبی نیست (قضیه فقط این 1 مورد نیست)؛ نه فقط برای فرد انتقاد شونده، بلکه برای انتقاد کننده هم نتایج خوبی نداره؛ چونکه ممکنه انتقاد کننده برداشتی ناشی از عدم درک کامل طرف مقابل داشته باشه و یا عدم پاسخ انتقاد شونده ناشی از این باشه که فکر کنه، مطالب گفته شدۀ قبلی کامل هستن و با دید درست خوانده نشدن و جواب انتقاد کننده در مطالب قبلی هست (نیاز به کمی تلاش داره) و یکسری مطالب دیگه
    Last edited by rave-87; 01-02-2012 at 02:44.

5. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم اگر میتونید به دوستاتون کمی کنید تا جایی که وقت داشتید و توانش رو داشتید راهنمایی کنید اگر هم نه به نظر هم احترام گذاشته و سکوت کنید.

خواستم تذکر بدم که اگه پستی پاک شد کسی ناراحت نشه.

با تشکر
    Peaceful1

7. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به شما

جای خاصی سراغ ندارم که موجود داشته باشند اما می شه از ابری یا همون فوم همراه هدفونهای ارزان قیمت یا هندزفریهای مبایل استفاده کرد البته به خاطر مسائلی معمولآ این سری فوم همراه اغلب هدفونها فقط یک جفت هست در حالیکه چند سال پیش همراه هدفون ممکن بود 5 جفت هم باشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

بعید میدونم اینجا موجود باشه ولی دبی نزدیک ترین جاییه که موجود هست[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
    با تشکر.
    شما چجوری گرفتین؟آشنا داشتین یا خرید اینترنتی کردین؟
    اگه من بخوام بگیرم شما میتونید زحمتشو بکشید؟
    در مقایسه با beats tour چجوره؟

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنده هم که از اون ها نقل قول کردم، برای بقیۀ دوستان خواستم سوتفاهم پیش نیاد که فکر کنن ex1000 کلاً هدفون راحتی هست (چونکه ایشون به صراحت توی پستشون گفته بودن که ex1000 هدفون راحتیه و این قضیه رو به حالت جهان شمول گفته بودن و من متوجه شدم که حتماً باید فرم گوششون به طور اتفاقی همخوانی خوبی با این هدفون داشته باشه، ولی ممکنه بعضی از دوستان متوجه این مطلب نشده باشن و من برای تأکید، نقل قولی از یک سری منابع معتبر کردم)؛ وگرنه وقتی یک نفر میاد میگه من باهاش راحتم، خب راحته دیگه؛ من نمیام بگم که تو دروغ میگی و ناراحتی.
    درود بر شما و خسنه نباشید بابت زحماتی که در این فروم میکشید.
    شما وقتی که جواب دادید و منبع معرفی کرده بودید؛من هنوز نگفته بودم که EX1000 راحت است.بحث کلی راجع به فول سایز و ایرفون بود که من گفتم که با ایرفون راحت تر هسنم.ولی شما و رضا جان کلمه ایرفون را صرفا؛ EX1000 برداشت کردید.
    خلاصه از این بچه بازیها بگذریم.
    رضا جان در پاسخ به بحث آمپ,نظرات کلی داده بودند و من خواهان اشاره دقیق به برند و مدل بودم.اگه ممکنه چند آمپ خوب زیر 500 را به ترتیب اولویت خودتان دلار معرفی کنید .اگر این معرفی در هر یک از دسته های نام برده به طور جداگانه صورت بگیرد, بسیار ممنون میشوم.
    دوستان نظرشان را راجع به استفاده از آمپ های استریو برای هدفون بیان نکرده اند.با توجه به اینکه این آمپ ها در ایران موجود است و با قیمت مناسبتری نسبت به خرید آمپ تخصصی هدفون از خارج,قابل تهیه است؛مبحث مهمی خواهد بود.
    با سپاس.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر.
    شما چجوری گرفتین؟آشنا داشتین یا خرید اینترنتی کردین؟
    اگه من بخوام بگیرم شما میتونید زحمتشو بکشید؟
    در مقایسه با beats tour چجوره؟
    خواهش میکنم

متاسفانه مدل مورد نظر شما رو ندارم
    معمولآ برای خریدهای خارج از آشنایان نزدیک خواهش میکنم

Shure Se315 به هیچ عنوان قابل مقایسه با تمامی محصولات بیتس نیست که دلایلش مفصله اما اگه امکان تست برای شما وجود داشته باشه بهترین انتخاب می تونه همون بیتس باشه چون این شما هستید که باید از صدای هدفون خوشتون بیاد نه دیگران چه بسا 315 برای تمام کاربرها غیر از شما بهترین دنیا باشه

در آخر برای خرید می تونید حضوری یه سر به نمایندگی فوروش Shure در دبی بزنید چون مدیر اونجا (متاسفانه اسم ایشون رو فراموش کردم) طی تماسی که با ایشون داشتم غیر از خرید حضوری هیچ نوع امکان ارسال و دریافت دیگه ای ندارند و تنها راه حل ایشون این بود که از طریق صرافی مبلغ رو برای شرکت ارسال کنیم ولی ایشون بعد از پیگیری دو روزه اعلام کردند که امکان ارسال بسته پستی به ایران ندارند ولی یکی دو شرکت پستی ناشناس رو معرفی کردند که چون اعتمادی به اون شرکتها نداشتم از سفارش دادن منصرف شدم چون به هیچ عنوان دوست ندارم چشم انتظار بسته ای باشم که هیچ وقت به دستم نخواهد رسید نه نگران هزینه از دست رفته

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رضا جان در پاسخ به بحث آمپ,نظرات کلی داده بودند و من خواهان اشاره دقیق به برند و مدل بودم.اگه ممکنه چند آمپ خوب زیر 500 را به ترتیب اولویت خودتان دلار معرفی کنید .اگر این معرفی در هر یک از دسته های نام برده به طور جداگانه صورت بگیرد, بسیار ممنون میشوم.
    دوستان نظرشان را راجع به استفاده از آمپ های استریو برای هدفون بیان نکرده اند.با توجه به اینکه این آمپ ها در ایران موجود است و با قیمت مناسبتری نسبت به خرید آمپ تخصصی هدفون از خارج,قابل تهیه است؛مبحث مهمی خواهد بود.
    با سپاس.
    به نظرم باز هم اون پست آقا رضا رو بخون
    نحوۀ استفادتون رو نگفتین اینکه توی خونه می خواین یا پرتابل
    متأسفانه من منبع خوبی برای شما نیستم. بنده به دلیل کاربرد شخصیم، که فقط سیستم های پرتابل هست، میتونم چند برند معتبر در این زمینه رو معرفی کنم و یکسری راهکارهایی رو بگم که بازده سیستم پرتابلتون بیشتر بشه؛ ولی در مورد سیستم های دسکتاپ به طور هدفمند چیزی رو نخوندم و صرفاً چند تا برند معتبر رو تا اونجا که یادمه نام می برم (اونهایی که احتمالاً محصولی در رنج قیمتی مورد نظر شما دارن): ( اشتباهات املائی من رو ببخشین دیگه، چونکه هرچی یادمه مینویسم)

RSA یا همون ray samuel audio
    meier audio
    woo audio
    nuforce
    schiit
    ibasso
    beyer dynamic
    hifiman
    ....

head-fi.org/f/5/headphone-amps-full-size

تا اونجا که یادمه، آمپ هایی که به طور جدی برای وسایلی غیر هدفون تولید شدن، مدار آمپ هدفونشون از مدار آمپ قسمت های دیگشون جداست (اگر اشتباه نکنم این مطلب رو آقا رضا هم قبل تر ها اشاره کرده بودن) برای همین، یک آمپ هرچند حرفه ایی که برای اسپیکر یا ... ساخته میشه، برای هدفون نمیتونه آمپ خوبی باشه.

بعد اگر استفادتون توی خونه، یا جایی هست که مثلاً نشستین؛ از آمپ های دسکتاپ استفاده کنین نه پرتابل؛ چونکه به نظرم دسکتاپ ها کیفیت بهتری رو ارائه میدن.
    اگر پرتابل مد نظرتون بود، بگید تا چند تایی رو که میشناسم، باهاتون به اشتراک بزارم.
    توجه کنین که با چه سیستمی می خوایین از آمپتون استفاده کنین؛ کیفیت نهایی یک ستاپ صوتی، به اندازۀ کیفیته بی کیفیت ترین قسمت ستاپتون هستش.

اینکه چقدر ارزش خرج کردن داره، بستگی به این داره که با چه سیستمی می خوایین استفاده کنین؛ و گرنه برای آمپ هدفون تا بالای 8 هزار تا هم بعضی ها خرج می کنن.
    Last edited by rave-87; 01-02-2012 at 21:29.

13. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خواهش میکنم

متاسفانه مدل مورد نظر شما رو ندارم
    معمولآ برای خریدهای خارج از آشنایان نزدیک خواهش میکنم

Shure Se315 به هیچ عنوان قابل مقایسه با تمامی محصولات بیتس نیست که دلایلش مفصله اما اگه امکان تست برای شما وجود داشته باشه بهترین انتخاب می تونه همون بیتس باشه چون این شما هستید که باید از صدای هدفون خوشتون بیاد نه دیگران چه بسا 315 برای تمام کاربرها غیر از شما بهترین دنیا باشه

در آخر برای خرید می تونید حضوری یه سر به نمایندگی فوروش Shure در دبی بزنید چون مدیر اونجا (متاسفانه اسم ایشون رو فراموش کردم) طی تماسی که با ایشون داشتم غیر از خرید حضوری هیچ نوع امکان ارسال و دریافت دیگه ای ندارند و تنها راه حل ایشون این بود که از طریق صرافی مبلغ رو برای شرکت ارسال کنیم ولی ایشون بعد از پیگیری دو روزه اعلام کردند که امکان ارسال بسته پستی به ایران ندارند ولی یکی دو شرکت پستی ناشناس رو معرفی کردند که چون اعتمادی به اون شرکتها نداشتم از سفارش دادن منصرف شدم چون به هیچ عنوان دوست ندارم چشم انتظار بسته ای باشم که هیچ وقت به دستم نخواهد رسید نه نگران هزینه از دست رفته

شما هم موفق باشید.
    با تشکر از شما
    اینکه گفتین shure با بیتس قابل مقایسه نیست به چه معنیه؟یعنی کدوم بهتره تو عملکرد؟
    و اینکه متاسفانه من آشنایی ندارم که بگم برام بخره از اونور.
    شما که خریدن نیازتونو ارضا کرده؟
    ریویوی اگه دارین بزارید.
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از شما
    اینکه گفتین shure با بیتس قابل مقایسه نیست به چه معنیه؟یعنی کدوم بهتره تو عملکرد؟
    و اینکه متاسفانه من آشنایی ندارم که بگم برام بخره از اونور.
    شما که خریدن نیازتونو ارضا کرده؟
    ریویوی اگه دارین بزارید.
    با تشکر فراوان

تا اونجا که ممکنه از برند بیتس دوری کنید؛
    به نظره من یک نفر فقط وقتی باید اونرو تهیه کنه که قبلاً چندتا مدل از برندهای معتبر رو تست کردید و بعد که اومدین بیتس رو هم امتحان کردید، و به طور اتفاقی خوشتون اومد ازش، به فکر تهیش باشید

برند شور کاملاً معتبر هست، در صورتیکه برند بیتس کاملاً تجاری
    اگر سبکی که گوش میدین حتی الکترونیک بود و شما خورۀ بیس فراوان بودید، بازم من یکی بیتس رو توصیه نمی کردم.

16. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •