تو قسمت جست و جوی وسایل الکترونیک سایت pricegrabber ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بگردید چیزای خوبی پیدا میشه،
تو قسمت جست و جوی وسایل الکترونیک سایت pricegrabber ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بگردید چیزای خوبی پیدا میشه،
Last edited by parham511; 31-12-2012 at 18:45.
ممنون دوست عزیز بابت سایت...
ولی کلا اینجا کشوریه که حتی اگر یه شامپو بخوای بخری 1000 تا قیمت مختلف براش هست..یعنی هیچ وقت نمیشه گفت یه فروشگاه خاص همه چیزاش ارزونه..... ممکنه همون جنس تو یه فروشگاه گرون فروش ارزون تر فروخته بشه و بر عکسش ...دلیلش هم فقط رقابته....
خرید کردن تو ایران به راحت تره)
Last edited by d.b23; 31-12-2012 at 19:33.
999 دلار st50
1050 دلار gt50
تو آمریکا، هر دو 50 اینچ.
قیمت بازارهای آسیایی و همسایگان در اولویت است چرا که بدلیل حجم فروش بالاتر در اروپا و آمریکا قیمتها پایین تر است.
با سلام
اینجا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک فروم انگلیسی است ظاهرا در این قسمتش بهترین پیشنهادها رو از سایتهای مختلف میاره برای انگلستان . قیمتهای جالبی هم داره.
منکه امروز رفتم یدونه استابیلایزر فاراتل خریدم خیال خودم رو راحت کردم![]()
استابیلایزر فاراتل رو چطور باید استفاده کرد؟
آخه انگار دوشاخه نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش یه تاپیکی با عنوان محافظت از وسایل برقی در برابر تغییرات جریان برق بزنید و قیمت مدلی که خریدید یا مدلهای مشابه رو بزارید، بقیشو من وقت آزاد دارم درست میکنم.
به درد همه میخوره.
این آمپر پایین هاش محل دو شاخه پشت دستگاه هست ( مثل خیلی از محافظ ها). با آمپرهای 25 و 38 آمپرش هم هست که اونرو معمولا یا میگذارند زیر کنتور برق کل خونه یا قبل از فیوز اصلی خونه ( جعبه فیوز داخل منزل) که از برق کل خونه محافظت کنه.
دو تا جای دوشاخه پشتش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)