اقا تو وبگردی جدیدا هر از گاهی مرورگر ارور میده و صفحات و باز نمیکنه.بعد دوباره باید رفرش کنی چند بار اونو باز کنه..فکر کنم برای دامپینگ مخابراته.شمام همچین مشکلاتی دارید؟
رو مخه لامصب
اقا تو وبگردی جدیدا هر از گاهی مرورگر ارور میده و صفحات و باز نمیکنه.بعد دوباره باید رفرش کنی چند بار اونو باز کنه..فکر کنم برای دامپینگ مخابراته.شمام همچین مشکلاتی دارید؟
رو مخه لامصب
سلام. بله دوست عزیز. برا من هم دقیقا همینطور هست. گاهی اوقات رفرش هم کنی باز نمیشه !
Sent from my E15i using Tapatalk 2
برای من که سرعت باز کردن صفحات خوبه.دانلود هم بد نیست بعضی اوقات یعنی ثابت روی 380 هست ولی الان که دارم دارم دانلود میکنم روی 150 هست.
هیچ ارگانی یا سازمانی درخواست vpnقانونی رو ندادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عليكم
دوستان از خيلي از سرويس دهنده ها كه سرويس اينترنتي با هر سرعتي كه بگيريم شير مي كنن تعرفه ها شونو. مثلا اگه 128 بگيري يا يك مگ بگيريم سرعتش فرقي نداره.
سوال اينه كه در مورد اينترنت مخابرات هم اينطوريه يا هر سرويسي سرعت خاص خودشو داره ؟
مخابرات که 128 تا 2 مگ چه محدود چه نامحدود فرقی باهم ندارن.
شرکت های خصوصی سرویس128 رو 2 مگ میبندن اینطوری نیست که 128 همون سرعت 480 بهت بده.تازه خصوصی این سرعتی که بهت میدن با منت بهت میدن
مخابرات مازندران سرعت همه سرویساش یکیه.
128 نامحدود بگیر سرعتش با 2مگ نامحدود فرقی نداره. و میشه با سرعت 300-350 kB/s هم دانلود کرد.
من که الان 256 دارم(اشتباه کردم 128 نگرفتم)سرعت تو این که الان یه خورده داره خوب میشه350 دانلود میکنم.
دوستم هم 128 داره هم داره با همین قدر دانلود میکنه.
اگر هم بهت کم کم 150 بده باز از شرکتای خصوصی بهتره اونا الان دارن 2 مگ رو همین سرعت رو به مشترک میدن.البته الان رو میگم
ای بابا...
بلا وشونه قیافه ره بنده!!
ایندا ره خار بیمویی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)