درود
بعد از چند سال دوباره اومدم
مخابرات بالاتر از 256 هم ارائه ميده ؟![]()
درود
بعد از چند سال دوباره اومدم
مخابرات بالاتر از 256 هم ارائه ميده ؟![]()
چه اتفاقي داره ميوفته؟!
فيسبوك كه با س ا ك س فيلتره و امروز اومدم مثل هميشه از وايبر استفاده كنم ولي ظاهرا فيلترش كردن!نه ميشه باهاش زنگ زد نه اس ام اس!
بابا به وايبر چي كار دارن آخه؟
چرا نت اينجوري شده چند روزه؟
جمعه هم كه براي چند ساعت فقط يه سري سايتهاي فارسي رو باز ميكرد و بقيه سايتا باز نميشد و يه لحظه فكر كردم اينترنت ملي شده!چه خبره؟!
یا امامزاده بیژن
دایل اپ شده پس بگو اینم بهونشون(با 32 کانکشن هم سرعت نوسان داره)) من یه غلطی کردم یه بازی از تورنت زدم بگیرم به خاطر حجم کمترش تورنت که فنا رفته اونم با سید 2000)
هر وقت جریان کابل برگردون میشه یه دونه مرکزم بگن کل تهران نابوده همیشه همینجور بوده بدترشم اینه که حالا حالا ها وضعیت همینه
من موندم اخه این کابلا تموم نمیشه؟ این چند ساله اگه واقعا قضیه کابل برگردون بود کل تهران رو تا الان سه لایه کشیده بودن از بس که کابل برگردون زدن![]()
من 128 داشتم که امروز اینترنتی درخواست 256 دادم، یک ساعته درست کردند.
مخابرات خیلی داره از پهنای باند میزنه
الان شرکتایی مثل اسیا تک هستند با این که نامحدود دارند اصلا ات سرعت نمیده
این کار مخابرات اصلا درست و رضایت بخش نیست کما اینکه پرت بیشتر سرور های خارج رو هم محدود کرده تا سرعت از اون سرور ها کم بشه
مردم نتونن دانلود کنن!
عملیاتی شدن جدایی اینترانت از اینترنت
جناب Love King سرعت در سرویس چطور تک لینک و ویدئو انلاین یوتیوب ؟
دوستان سرعت شما چطوره ؟
من 512 دارم اما خیلی داغونه . با چی پی ان هم که تعطیله رسما !
اره درسته بیشتر مرکز ها چیز پی ان ها خیلی هاش کند شده برای سرویس های مخابراتی
ساکس هم ضعیف عمل میکنه
من که زبونم مو دراورد با فروشنده های این چیزا و فروم ها
الان سرویس جایگزین هست منتها نمیدونم چه عادت بدیه تا کلا اینو قطع نکنن به خودشون زحمت نمیدن!
روی سرور لینوکس همین الان s.s.h tunneling در دسترسه با قابلیت اکانتینگ و تغییر پورت و پروتکل tcp
باز رو لینوکس میشه open...v..p..n با پورت دلخواه غیر از پورت اصلی 1194
از اونطرف یک راه فوق العاده و همیشگی وجود داره که در صورت مسدود کردنش کل نت قطع میشه اونم s..s..h یا open v..p..n روی پروتکل i..c..m...p هستش این پروتکل اصلی ترین و اولین لایه برقراری اینترنت هست(ping) که در صورت مسدود شدن کل نت قطع خواهد شد که در موردش توی فروم مخصوصش بحث شد ولی در نهایت با مشکل اکانتینگ خوردش یعنی یوزر نتونستن بسازن و فقط شخصی ولی دو روش بالا فعلا میشه ازشون استفاده کرده ولی متاستفانه اکثر فروشنده ها گیر دادن به v....p...n و س..ک..ا...س این چیزا
کسایی که خودشون سرور دارن راحت برای خودشون میتونن انجام بدن
از این نباید بترسیم که اینا رو ببندن بلکه باید خوشحال باشیم که زودتر اینا کلا مسدود و غیر قابل استفاده بشه تا فروشنده ها مجبور بشن از روش های فوق که داری امنیت زیادی هم هستن استفاده کنن
ولی نکته که وجود داره اینه که اون بابایی که اومده بود گفته بود همرو مسدود میکنیم خودش خوب میدونه اگه اینارو مسدود کنه با پروتکل و روش های جدید کارشون سخت تر میشه برا همین یک بوم دو هوا نگه داشتن
درسته الان دانششون در حد v...p..n و س..ا..ک..س که اصلا امنیتی ندارن رسیده ولی راه های جدید میتونه سالیان سال دستشون تو پوست گردو بزاره به علاوه اینکه پروتکل اخری احتمال تقریبا 100 درصد غیر قابل مسدود سازی هست
Last edited by saeid72; 25-02-2013 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)