تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 860 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام
    تو سال پنجم یک دمدیی دیدم که نمیدونم به چه دردی میخوره
    شب ساعت 8 سال پنجم در ماه تابستان دیدم Ann و rick به داور مسابقه آشپزی جلوی در آهنگری غذا میدادن که داورم خیلی خوشش اومد.
    نمدونم تو اون فصل داور اونجا چیکار میکرده.
    کسی در این مورد نظری داره؟

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من که شک دارم شما چنین چیزی دیده باشین
    حالا اگه واقعا چنین دموی هست می تونین عکس بذارین

3. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

ایمان جان بازم ممنون به خاطر جوابت
    ولی اوایل عضویتم دوس دارم سوال بپرسم فقط
    ایمان جان راستی نظرت راجع به 16 تا غذای باقیمونده چیه؟
    اونجور که من تو لوحه خونه خوندم اون غذاها با برنج !!! درست میشن.حالا این برنج از کجا بدست میاد عین اون گل ( گاو و جوجه ) یه راز هست!البته مطالب لوحه خانه اگه نگیم در بعضی موارد شایعه است باید بگیم در موردشون تردید هست!
    یکی ام اینکه فک کنم تو فلوت سحر آمیز و بدست آوردی اگه اشتباه نکنم با گیم شارک،نه؟
    بازم تو لوحه خانه میگه که وقتی توت فرنگی قدرتی از Kappa تو دریاچه گرفتی باید بری کلبه کوتوله ها و ازشون فلوت و بگیری!!
    نظر تو در این مورد چیه؟
    مسابقه موزیکم واسه برنده شدن باید
    یه ساز داشته باشیم که همون Ocarina باید باشه که بتونیم برنده بشیم البته اگه این مسابقه برنده داشته باشه!! که برنده شدن تو مسابقه موزیکم واسه گرفتن اون عروسک جادویی (در صورت وجود!!) لازمه!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درباره 16 تا غذا
    من حدسی ندارم...ولی بچه های بازی میگن شرکت بازی اون 16 تارو تعریف نکرده...میگن وجود نداره
    برنجم تا اونجای که باز با همین بچه ها به توافق رسیدم وجود خارجی نداره
    اره ... من فلوت رو با گیم شارک بدست اوردم تا ازش عکس بگیرم بذارم تو سایت
    من می گم فلوت وجود داره ...ولی بعضی از بچه ها میگن اینم وجود نداره

اخرم اضافه می کنم که لوحه خانه شایعه های زیادی داره...مثلا همین عروسک جادویی از این جور چیزا
    مولفای لوح خانه که این بازی رو انجام ندادن...فقط از چندتا سایت متن انگلیسی به فارسی بر گردوندند که بعضی جاهاشم درست ترجمه نکردن
    اون متنای انگلیسیم که لوحه خانه ترجمشون کرده مورد دارن

6. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ایمان جان
    یه کد گیم شارک هست که من تو این تاپیک دیدم!که با استفاده از اون یه کتاب آشپزی میاد که توش طرز درست کردن 200 غذارو توضیح داده!!!!امتحان کردی؟؟
    شاید این حرفم خنده دار باشه ،ولی اگه وجود خارجی داره این کتاب پس میشه ازش لااقل 16 تا غذارو یاد بگیریم و اون 2 % باقیمونده رو بدست بیاریم دیگه!!شایدم جوره اون 10 % باقیمونده رم این کتاب بکشه!!! نظر تو چیه ایمان؟
    اگه اون 16 غذاها تعریف نشده باشه که یعنی بازی ناقصه!!!:(
    ولی چه دلیلی هست که بازی ناقص بیاد بیرون اونم توسط یه شرکت خارجی!!!اعتبارش زیر سوال میره!
    یه نقص دیگه اینکه شهر نمیشه رفت
    !!
    ولی این دلیل قانع کننده نیست که چون کسی مثلا نتونسته اون گلارو پیدا کنه پس نتیجه بگیریم وجود نداره!
    یا چون کسی شهر نرفته پس شهری نیست!
    اگه قراره اون چیزا نباشه پس تو این بازی 88 % مساوی با 100 % هست،که 12 % ناقص میمونه!!که هیچ وقت هم بدست نمیاد!!
    به نظر من وقتی تو با گیم شارک تونستی Ocarina رو بدست بیاری،پس 100% تو بازی فلوت تعریف شده دیگه،ولی بدست آوردنش سخته!یا اون نقشه The God In Heaven!!
    فک کنم تو یه بار گفتی که اعتقاد داری شهر وجود داره!منم اعتقاد دارم هست !لااقل تو PS1 احتمالش زیاده که باشه!چون بین 1% تا 5 % این بازی منوط به شهر رفتن میشه!یا اگه مزرعه جدیدی در کار نباشه و حوض ماهیا بزرگ نشه پس 5% دیگم کشکه!! 16 تا غذام که نیست!اینم 2% که پرید،پس ما دیگه چیزی نداریم که به درصد پیشرفت مزرعه اضافه کنیم!
    فک نکنم مترجمای لوحه خانه سواد انگلیسیشون اینقد پایین باشه که این همه چیزو اشتباه ترجمه کرده باشن!!
    راستی ایمان جان چن بار خواستم تو پستم این حرف و بهت بگم ولی یادم رفته!:(
    اونم اینکه هربار اومدی و گفتی که فلان چیزو کشف کردم همیشه با سند بوده.
    حالا این به کنار!حرف اصلیم اینکه به خاطر این همه دمویی که دیدی
    واقعا شایسته هست که لقب King Of Demo رو داشته باشی.یعنی برازندته!

8. این کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام اقا ایمان این دمویی که من دیدم به طور خودکار تو سال پنجم خودتون مشاهده میکنین و احتیاج به پیشرفت آنچنانی تو بازی نیست . حداقل تو گوگل عکسش وجود داره.
    این فلوت سحر آمیز که دارین به چه دردی میخوره؟
    راستی این یازی شما حجمش چقدره ؟ مال من 250 مگ هست.
    راستی من بازی harvest moon save homeland که مخصوص ps2 هست رو رو کامپیوترم اجرا کردم. محیط بازیش خیلی قشنگه و شخصیتهای جالبی. روند بازیشم خیلی خوبه جوری که خودمون اجناسمو میفروشیم و دموی بازی خیلی خوبیم داره ولی یک ضعف خیلی خیلی بزرگی داره که مربوط به داستان باری هست که شامل چندتا مرحلس که بعد از هر مرحله بازی از اول میشه. نه ازدواجی وجود داره نه بچه ای کلا از این لحاظ خیلی افتضاحه بهتر ه که سراغش نرین. حالا هم میخوام harvestmoon wonderfull live رو بازی کنم ببینم چه جوریه
    شما تا حالا بازیش کردین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض به تو ربطی نداره

سلام
    اره....کد گیم شارک کتاب رو امتحان کردم...ولی کار سرکاری بود...فکر کنم یکی از ایتم های چرتو پرت بازی رو داد

دقیقا منظورم منم همین بود....بازی ناقصه
    شرکت ساخت بازی,بازی رو تا یه حدودی پیش برده بعدش به دلایل مختلف بی خیالش شده
    من نگفتم فلوت تعریف نشده...فلوتم تو بازی هست...شک ندارم
    مطمئنم باش که حوضچه بزرگ نمی شه

من اعتقادی به شهر ندارم ولی به اینکه بازی تا یه حدودی بیشتر از این پیش بره چرا

تو این دوره زمونه حرف بی سند برو نداره که
    مثلا همین لیث (میشناسیش؟) حرف با سندم بخواد قبول کنه کلی سوال پیچت می کنه
    بابت تمجید ممنونم.....چیزای که من دیدمو پی بردم زحمت اونایی بوده که 320 صفحه قبل من زحمت کشیدنو 200 صفحه هم با من زحمت کشیدن
    خیلیا بودن که کمک کردنو اخرشم به اسم من تموم شده
    همیشه به اسم اونی تموم میشه که تمامو کمال تموم می کنه(شیخنا ایماننا رضاننا مولانا)

.................................................. .................
    امیر جان من که هیچ جا ندیدم...شما همون عکس گوگلشم به ما نشون بدی یه دنیا ممنونت میشم
    Last edited by iman reza; 08-02-2011 at 00:45. دليل: جواب به پست امیر

11. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    Leyth و بگی نگی میشناسم ولی نه مثل تو!
    در مورد اون لقب بهتر بود اینجوری میگفتم که از همه کسایی که کمک کردن بازی پیشرفت کنه تشکر میکنم بخصوص از ایمان عزیز که لقب King Of Demo تو این تاپیک برازندشه
    ولی ایمان ما همیشه تموم کننده رو میبینیم!
    در مورد ناقص بودن بازی خیلی میشه بحث کرد ولی اصلا دوست ندارم کشش بدیم!همین و بگم و این بحث و ببندیم!!چون بازی بحثای نتیجه دار و جالب زیاد داره!نباید درگیر این مسائل بیخود بشیم.
    اگه اشتباه نکنم اصولا و منطقا استراتژی این بازی و هر بازی دیگه ای بعد از ساخت اون بازی نوشته میشه،نه قبل اون!
    وقتی ما میگیم بازی ناقصه یعنی اینکه این شرکت اومده استراتژی بازی و نوشته وبعد وقتی که اومده بازی و بسازه دیگه قسمت شهر و بعضی چیزارو تکمیل نکرده و ناقص گذاشته و دیگه یادش رفته تو استراتژی اون قسمتای ساخته نشده رو پاک کنه!که احتمالش کمه لااقل واسه یه شرکت خارجی،که در زمینه برنامه ریزی خهیلی مهارت دارن!!
    بحث حوضچه ام خیلی جالبه،نه؟؟
    گفتم تو پست قبلیم که ما عدم توانایی خودمون و بسط میدیم و میگیم چون ما نتونستیم تا حالا اونو بزرگ کنیم پس امکان نداره بزرگ بشه!!
    واسه بزرگ کردنش باید 3 تا قلاب داشته باشیم که چون سومی رو نداریم در نتیجه میگیم محاله بزرگ بشه!!!ولی اگه به شکل حوضچه نگا کنیم میبینیم که بالقوه میشه بزرگتر از این بشه و شکیل تر بشه عین یه مستطیل!!
    ما تو این بازی 88 % رو خیلی ساده بدست آوردیم که اکثرشونم با پول بوده!30 % حیوونا،40 % قلب زن و بچه و سگ و اسب،10 % بزرگ کردن خونه و این 8% آشپزی!!
    ولی این تفکرم درسته که احتمالا این بازی یه سری مراحل خیلی سختی داره که مارو به چالش بکشه که باعث بشه این تاپیک نزدیک به 600 صفحه بشه!!
    تو پستای بعدی بیشتر راجع به بازی میحرفیم تا بحثای حاشیه ای!!
    ببخش اگه پستام یکم طویل میشن

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یه بار زمانی که تو این بازی تجربه نداشتم تو اسکله بودم دیدم Zack میاد بره خونش!
    رفتم باهاش حرفیدم...دستم رو دایره و ضربدر بود که زود حرف زدنش تموم شه...یه لحظه بهم 3 تا گزینه داد ولی من چون تند تند داشتم میزدم دکمه هارو، ناخودآگاه همون گزینه 1 و زدم و هیچ اتفاقی نیفتاد:(
    از اون روز به بعد هر وقت رفتم اسکله باهاش میحرفم ولی دیگه اون اتفاق نیفتاده!!نمیدونم اون روز تولدش بود یا چی!
    تو به همچین صحنه ای برخوردی؟
    احتمال داشت اگه گزینه دیگه رو با آگاهی انتخاب میکردم اتفاق دیگه ای میفتاد!شاید یه چیزی میداد،شاید میبرد خونش،شاید......نمیدونم ولی حیف شد حیف....:(
    راستی ایمان جان اگه زحمتی نیست واست یه سیو از بازیت بذار بجز زمستون.میخوام آرایش مزرعه تو ببینم!واسم عجیب اومد یه بار که عکس قسمتایی از مزرعه تو دیدیم!فقط چون تازه تو کامپیوتر اجرا میکنم این بازی رو چطوری از سیو استفاده کنم و بلد نیستم!!یه مختصری توضیح بدی ممنون میشم

داره خودمونی میشه ramzchibod's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Kerman-Sirjan

پيش فرض I'm comming

سلام به تمامي دوستان عزيزم منم تازه شروع به بازي كردن بازي مزرعه داران كردم.واقعا كه خيلي بازي جالبه من قبلا زياد بازيش مي كردم اما تازگيا بازم شروع به بازي كردنش كردم اطلاعاتم در مورد بازي بگي نگي خوبه يك چيزايي مي دونم.خوشحال ميشم بتونم در بين دوستان گلم باهم در مورد بازي بحث و تبادل اطلاعات كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •