تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 1783 اولاول ... 8448453457458058158258358458558658758859463468410841584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستانی که شب ها دانلود می کنند .. می تونند لطف کنند و بگویند چه میزان حجمی هر شب با اکانت شبانه دانلود می کنند ؟؟؟

یعنی در حال حاضر از ساعت 3 نیمه شب تا صبح چقدر میشه دانلود کرد ؟؟ (شهرتون هم اگه میشه لطف کنید بگید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من كاشونم شبي 1گيگ تا2گيگ سيستم مشتركه ياهمون shareهست پس سرعت يكي نيست

3. این کاربر از naraqi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

1

دوست عزیز شاتل یه حسنی که داره به مناسبت های مختلف از جمله تولد ترافیک هدیه میده بعد خیلی ام جشنواره در سال میذاره که من از این یه مورد خیلی خوشم میاد ولی صبا اصلا از این کارا نمیکنه.
    به نظر شما شاتل فقط با توجه به هدایا از بقیه سرویس ها سره؟
    من توی سایت شاتل رفتم تا حالا کلی جوایز گرفته
    حالا تصمیم سخت تر شده دوستان لطفا هرکس نظری داره بگه

---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

من کلا کیفیت سرعت رو کار دارم و قطعی چون نا محدود میگیرم
    خیلی برام ترافیک مهم نیست فقط سرعت و کیفیت و نداشتن قطعی و پشتیبانی خوب
    ممنون
    دوست عزیز برای انتخاب سرویس باید بررسی کنی
    منم سرعت و کیفیت برام مهمه
    گفتم خیلیا شاتل رو معرفی کردن و ازش راضی بودن
    چند نفری هم گفتن صبا نت خوبه

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما شاتل فقط با توجه به هدایا از بقیه سرویس ها سره؟
    من توی سایت شاتل رفتم تا حالا کلی جوایز گرفته
    حالا تصمیم سخت تر شده دوستان لطفا هرکس نظری داره بگه
    دوست عزیز من فقط یکی از محاسنش رو نسبت به صبا گفتم
    من دوستم شاتل داره میگه افت سرعت نداره،وضعیت پینگش خوبه،ساعت رایگانش 1شب تا 8 صبح و البته این که برترین اپراتوره........
    Last edited by Jojoye Bala; 13-05-2012 at 12:13. دليل: edit

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب بايد ببينيد براي چه كاري ميخواين گففتم هركدوم مزيتي دارن ولي جايزه ها بيشتر نصيب پيشگامانه .شاتل تداوم وپينگ خوبي داره ولي توي تهرون شبانه نداره ريالقيمتاش هم كمي بالاست .صبانت شبانه داره سرعتش سومه (بعداز شاتل وپيشگامان)آپلودش هم خوبه و.....بقيه هم هركدوم يه حسني دارن ولي بهترين راه حل اينه كه بري توي منطقه خودت دونفر يكي از شاتل يكي از صباپيداكني وشرايط اون دوكاربرروبسنجي

7. این کاربر از naraqi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دو سال پیش شاتل داشتم سرعت و پینگش خوب بود
    شاتل پشتیبانی خوبی هم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب بايد ببينيد براي چه كاري ميخواين گففتم هركدوم مزيتي دارن ولي جايزه ها بيشتر نصيب پيشگامانه .شاتل تداوم وپينگ خوبي داره ولي توي تهرون شبانه نداره ريالقيمتاش هم كمي بالاست .صبانت شبانه داره سرعتش سومه (بعداز شاتل وپيشگامان)آپلودش هم خوبه و.....بقيه هم هركدوم يه حسني دارن ولي بهترين راه حل اينه كه بري توي منطقه خودت دونفر يكي از شاتل يكي از صباپيداكني وشرايط اون دوكاربرروبسنجي
    بله خوب این کارم خوبه که توی منطقه سرچ کنی
    ولی به نظر شما وقتی از یه سرویس این همه تعریف میشه بی دلیله؟
    وقتی از 20نفر میپرسی 15نفر میگن از همه جا شنیدم شاتل بهتره و 5 نفر دیگه میگن از نت استفاده نمی کنند
    من فقط میتونم به یه نتیجه برسم
    که رای با اکثریته و اینجا شاتل رو رای اول دادنبازم تحقیق میکنم معایب - مزایا خیلی واسم مهمه
    مرسی

---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

من دو سال پیش شاتل داشتم سرعت و پینگش خوب بود
    شاتل پشتیبانی خوبی هم داره
    راجب پشتیبانی شاتل من از همه جا شنیدم خیلی محترمانه برخورد میکنن خودم واسه دایل آپ تماس گرفتم واقعا مودبانه برخورد کردن خوشم اومد از رفتارشون باید به صب هم زنگ بزنم ببینم اون چطوریه؟

10. این کاربر از drastic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببين هموطن محترم ،من كه تبليغات چي نيستم براي من همسودي نداره ولي هم تايه سال پيش وخواهرزاده هام توي همين تهران تا 4ماه پيش فكر ميكردن شاتل يعني قله اينترنت ويعني همه چي .ولي الان مثلا ديدن برخي شركت ها سذعتشون تقريبا همونقدره وشبانه هم دارن ديگه سيستم از شاتل نگرفتن .من براي اين ميگ هركي ميخواد سرويس بگيره دوتا چيز مهمه يك منطقه اي كه هست (چراكه همين شهر هاي كوچيكم دوتا منطقش سرعت يه شركت فرق داره وضمنا گهگاه يه شركت هست كه فقط منطقه شما روداره يعني يه شركت كوچيكه ولي خدماتش از همه اين شركتايي كه باتبليغ خودشون روبزرگ كردن بيشتره )دوم نوع استفاده وانتظار تون از سروريسه مثلا اگه ميخواي بازي كني شك وشبهه اي نداره بايد بر سراغ شاتل يا همون شركت پرسرعتتر كه گفتم اگه ميخواي دان كني وحجم زيادم ميخواي بايد بري سراغ شركتهاي شبانه دار واگه آپلود بخواي بايد بري سراغ يه شركت ديگه واگه فقط بخواي ايميل چك كني و...همون مخابرات بهترينه ماهدفمون راهنماييه ديگه بقيش باتمام كسايي كه تازه ميخوان ADSLبگيرن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ببين هموطن محترم ،من كه تبليغات چي نيستم براي من همسودي نداره ولي هم تايه سال پيش وخواهرزاده هام توي همين تهران تا 4ماه پيش فكر ميكردن شاتل يعني قله اينترنت ويعني همه چي .ولي الان مثلا ديدن برخي شركت ها سذعتشون تقريبا همونقدره وشبانه هم دارن ديگه سيستم از شاتل نگرفتن .من براي اين ميگ هركي ميخواد سرويس بگيره دوتا چيز مهمه يك منطقه اي كه هست (چراكه همين شهر هاي كوچيكم دوتا منطقش سرعت يه شركت فرق داره وضمنا گهگاه يه شركت هست كه فقط منطقه شما روداره يعني يه شركت كوچيكه ولي خدماتش از همه اين شركتايي كه باتبليغ خودشون روبزرگ كردن بيشتره )دوم نوع استفاده وانتظار تون از سروريسه مثلا اگه ميخواي بازي كني شك وشبهه اي نداره بايد بر سراغ شاتل يا همون شركت پرسرعتتر كه گفتم اگه ميخواي دان كني وحجم زيادم ميخواي بايد بري سراغ شركتهاي شبانه دار واگه آپلود بخواي بايد بري سراغ يه شركت ديگه واگه فقط بخواي ايميل چك كني و...همون مخابرات بهترينه ماهدفمون راهنماييه ديگه بقيش باتمام كسايي كه تازه ميخوان ADSLبگيرن .
    ممنون از راهنمایی هاتون

---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------

اگه از دوستان محترم نظر خاصی راجب سرویسهای اینترتی داره......
    همچنان به یاری سبزتان نیاز مندیم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چه عجب صبانت دستی رو سر و روی سیستم کشید!! دیروز دیدم اینترنتم تموم شدم برای بجای سایت باز کردن صفحه ی صبانت رو آورد که میشد همونجا اینترنتی شارژ کرد!

14. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •