تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 827 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ميتونيد كيت تبديل هارد اينترنال به اكسترنال بخريد و از طريق usb به لپتاپ متصل كنيد .
    در مورد سوال آخر هم ، مشكلي پيش نمياد .
    ممنون ata عزیز.

این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟

با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ata عزیز.

این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟

با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....

منظور من از کیت ، تبدیل Sata/IDE to USB به همراه پاور و کابلها هست (عکس زیر) به فروشنده بگید که تبدیل Sata/IDE to USB میخوام . یا اینکه یه باکس هارد بخرید و هارد را داخل آن نصب کنید تا تبدیل به هارد اکسترنال بشه . اگر باکس میخرید دقت کنید که اینترفیس هارد (IDE یا SATA) را ساپورت کنه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام هارد وسترن دارم .هر وقت میخوام safe remove کنم پیغام میده که هارد داره کار میکنه در حالی که اینطور نیست.دوستان برای حل مشکل چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد وسترن دارم .هر وقت میخوام safe remove کنم پیغام میده که هارد داره کار میکنه در حالی که اینطور نیست.دوستان برای حل مشکل چیکار کنم.
    برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهراً مشكل قطع و وصلي هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport به حدي گسترده و شايع هست كه كمپاني وسترن مجبور شده firmware جديدي ارائه بده (ورژن 3.2.0.8D) . اين مشكل در زماني ديده ميشه كه هارد اكسترنال به پورت usb3 سيستم وصل شده و دائماً قطع و مجدداً متصل ميشه وگرنه روي usb2 مشكلي نداره . گاهي اوقات آپديت كردن درايور usb3 سيستم (pc و يا لپتاپ) به جديدترين ورژن مشكل را حل نميكنه و حتي بايد از ورژنهاي قديمي درايور استفاده بشه . اين مشكل در چيپستهاي مختلف هم ديده ميشه از جمله nec يا fresco logic .

در كل اگر چنين مشكلي داريد پيشنهاد ميشه با رعايت نكات ايمني firmware هارد اكسترنال را آپديت كنيد . اگر در حين آپديت مشكلي پيش بياد (مثلاً قطع شدن برق) احتمال اينكه هارد اكسترنال خراب بشه بالا هست ، پس قبل از هر كاري از اطلاعات موجود بكاپ بگيريد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورژن firmware یکی از هاردهای اکسترنال my book را بررسی کردم . 1.012 بود . یکی از قدیمیترین ورژنها (عکس زیر) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لپتاپم دو نوع usb3 با چیپستهای nec و fresco logic داره (دومی express card بوده که جداگانه خریده بودم) . با استفاده از درایور ورژن v3.0.100.58 برای چیپست fresco logic مشکل قطع و وصلی حل شد . به هرحال با توجه به اینکه هاردها کاملاً پر بوده نمیتونستم ریسک آپدیت firmware را قبول کنم .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .

ممنون از راهنماییتون ولی این برنامه تو ویندور 7 کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی این برنامه تو ویندور 7 کار نمیکنه
    من مشکلی با اجرای این برنامه در win7 ندارم . به هر حال میتونید از روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

كيفيتش در مقايسه با مدلهاي معمولي مثل WD My Passport نميتونه كمتر باشه . اين مدل همراه با كيف هست .
    نگفتین که آیا تو بازار هست یا نه و قیمتش چنده؟
    Last edited by ROSSONERII; 11-09-2013 at 19:25.

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا میگین Element خوب نیست؟؟؟
    چیش بده؟
    من چند جا دیدم توی همین تاپیک ، همش میگن برین my password بگیرین و المنت خوب نیست و این حرفا
    خب بگین مشکل چیه؟ آخه یه دلیلی باید برای بد بودن داشته باشه دیگه
    اینطوری باشه منم میگم 206 بهتر از 405 هست همه برین 206 بگیرین.خب این که نشد حرف ، خب خیلی ماشینها بهتر از 206 هم هستند.همونطوری که خیلی هاردها هم بهتر از my password هستند
    پس دلیل بیارید
    دوست عزیز من هر دو مدل element و my passport را دارم و تفاوتی در کارکرد ندارند. my passport ظاهر زیباتری نسبت به element داره و همچنین می توان از قابلیت قفل گذاری و دیگر نرم افزارهای وسترن در این مدل(my passport) استفاده کرد.
    به این نکته توجه کنید که مهمترین عامل خرابی هارد، سهل انگاری استفاده کننده است.

13. 2 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ببخشید من یه مشکلی دارم یه هارد my passport خریدم واسه سون هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به لپ تاپم وصلش میکنم نمیتونم چیزی داخلش کنم لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه لطفا چجوری اطلاعات لپ تاپمو داخلش بریزم چرا نمیره تو هاردم ولی اطلاعات هارد رو میتونم داخل لپ تاپم بریزم ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •