ممنون ata عزیز.
این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟
با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....
ممنون ata عزیز.
این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟
با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....
منظور من از کیت ، تبدیل Sata/IDE to USB به همراه پاور و کابلها هست (عکس زیر) به فروشنده بگید که تبدیل Sata/IDE to USB میخوام . یا اینکه یه باکس هارد بخرید و هارد را داخل آن نصب کنید تا تبدیل به هارد اکسترنال بشه . اگر باکس میخرید دقت کنید که اینترفیس هارد (IDE یا SATA) را ساپورت کنه .
![]()
سلام هارد وسترن دارم .هر وقت میخوام safe remove کنم پیغام میده که هارد داره کار میکنه در حالی که اینطور نیست.دوستان برای حل مشکل چیکار کنم.
برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .
![]()
ورژن firmware یکی از هاردهای اکسترنال my book را بررسی کردم . 1.012 بود . یکی از قدیمیترین ورژنها (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپتاپم دو نوع usb3 با چیپستهای nec و fresco logic داره (دومی express card بوده که جداگانه خریده بودم) . با استفاده از درایور ورژن v3.0.100.58 برای چیپست fresco logic مشکل قطع و وصلی حل شد . به هرحال با توجه به اینکه هاردها کاملاً پر بوده نمیتونستم ریسک آپدیت firmware را قبول کنم .
![]()
ممنون از راهنماییتون ولی این برنامه تو ویندور 7 کار نمیکنه
من مشکلی با اجرای این برنامه در win7 ندارم . به هر حال میتونید از روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید .
نگفتین که آیا تو بازار هست یا نه و قیمتش چنده؟
Last edited by ROSSONERII; 11-09-2013 at 19:25.
دوست عزیز من هر دو مدل element و my passport را دارم و تفاوتی در کارکرد ندارند. my passport ظاهر زیباتری نسبت به element داره و همچنین می توان از قابلیت قفل گذاری و دیگر نرم افزارهای وسترن در این مدل(my passport) استفاده کرد.
به این نکته توجه کنید که مهمترین عامل خرابی هارد، سهل انگاری استفاده کننده است.
سلام ببخشید من یه مشکلی دارم یه هارد my passport خریدم واسه سون هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به لپ تاپم وصلش میکنم نمیتونم چیزی داخلش کنم لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه لطفا چجوری اطلاعات لپ تاپمو داخلش بریزم چرا نمیره تو هاردم ولی اطلاعات هارد رو میتونم داخل لپ تاپم بریزم ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)