حدودا ماهی چقدر؟هم 1 مگ هم 2 مگ
حدودا ماهی چقدر؟هم 1 مگ هم 2 مگ
با اونها هم اصلا تغییر نمیکنه.با وی پی ان هم همینطور
سایت اعلام حجم هم بالا نمیاد!!!!
خداییش اینام خوب بهونه الکی گیر میارنا!!!!کریسمس!!!!کریسمس 12 دی بود، نت ما از 1 دی خراب بود ، امروز 17 دی ه!!!!!!
خوش به حال اروپایی ها چقد تعطیلات کریسمس دارن
تازه همه جاها تعطیل میشه و شیفت کشیک هم ندارن!![]()
دوستان انصافا بیخود تر از مخابرات هست ؟
من الان واسه پشتیبانی زنگ زدم
از نفر 13 ام تو لیست انتظار شروع شده
12 دقیقه طول کشیده برسه به نفر اول
6 دقیقه هم نفر اول طول کشیده
یعنی دقیقا 18 دقیقه
اینم یه جور سیاست واسه افزایش قبض تلفن محسوب میشه ، نه ؟
دوستان به نظرتون من چراغ ADSL روی مودمم میاد و میره مشکل از چیه ؟
فقط یه تلفن به خط وصل کردم که نویزگیر هم داره
اینجا کسی از این سیم کارت های رایتل داره ؟
به نظرتون سرعت اینترنت سیم کارت های رایتل هم داغونه ؟
من از اپراتورها پرسیدم و میگفتن که هزینه تماس با 2020 از تلفن ثابت رایگانه.
اگه چشمک میزنه که یعنی هنوز مخابرات خطت رو رانژه نکرده ولی اگه مثلا 10 ثانیه ثابت میشه بعد خاموش میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه دو حالت داره: 1- خطت مشکل داره که اگه قبل از مخابرات از جایی دیگه سرویس داشتی پس این حالت نیست اما اگه نداشتی مودم رو ببر از جایی که خط تلفن وارد خونتون میشه وصل کن ببین درست میشه یا نه.
2- مودمت مشکل داره که یا کلا مشکل داره یا فقط با سرویس مخابرات. یک ریست کلی بکن تا اگه از تنظیمات Modulation و Annex هستش درست بشه.
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا پیام خصوصیتون رو چک کنین
Last edited by AliMirzaie; 06-01-2013 at 18:52.
کار خوابیده.تعطیله آقا ؛ تعطیل .همه رفتن خونشون دنیا رو به امون خدا ول کردن
اونجا بعد از کریسمس به خاطر آلودگی هوا هنوز تعطیلهامیدوارم پشتیبان عزیز بیاد بگه کی اروپایی ها برمیگردن سرکارشون
![]()
![]()
Last edited by .s.a.e.e.d; 06-01-2013 at 18:57.
چند روز دیگه!
بعد اون چند روز، یه چند روز دیگه تعطیلات دیگه دا رن، بعد اون چند روزم یه چند روز دیگه! نگران نباش! وسط یه هفته ایی درست میشه!!!!
اگه قرار باشه امیدتو از دست بدی که نمیشه!!!!!
خلاصه اینکه به حرف اونا گوش نکن! خودم بهت قول میدم درست میشه تو هفته! یعنی. خارج از 7 روزه هفته نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)