من پچ pes EDIt ریختم ، الان اگه dlc جدید رو بذارم آپدیت شه ، لباس تیم ها دوباره به حالت احمقانه ی کونامی برمیگرده ؟
راهی نیست فقط ترکیب تیمها توسط dlc آپدیت شه؟
من پچ pes EDIt ریختم ، الان اگه dlc جدید رو بذارم آپدیت شه ، لباس تیم ها دوباره به حالت احمقانه ی کونامی برمیگرده ؟
راهی نیست فقط ترکیب تیمها توسط dlc آپدیت شه؟
خیلی ها این سوالو می پرسن اما جواب یکیه پس خوب توجه کنید
اگه شما پچ غیر رسمی PESEdit 2011 1.7 رو که داخلش DLC 2.00 هست رو نصب کنید و بعد DLC 7.00 رو نصب کنید اتفاقا خاصی نمیفته فقط نظم کفش ها بهم میخوره چند تا از بازیکنا مخصوصا از بوندس لیگا حذف میشن و ترکیب چند تا تیم هم به حالت قبلی برمی گرده (ترکیب هارو هم PESEdit دستکاری کرده بود) به همین خاطر کاملا مشخصه که پچ 1.7 با DLC 7.00 رسمی سازگار نیست و شما باید منتظر پچ جدید باشید .
موفق باشید
من چک کردم ولی هاتفایل هیتلر نیستش
سلام من این dlc ;iلینکش چندتا پست قبل بود دانلود کردم میشه راهنمایی کنید چه جوری استفاده کنم من تا حالا از هیچ وقت pes اپدیت نکردم راهنمایی منید ممنون میشم
برو بچ کونامی باز تا کی میخواین دنباله پچ و ادیتو کفشو لباسو شورتو جورابو زیرپوشو ترکیبو اینجور چیزا باشین !!!
کونامی هم خوب سر کارتون گذاشته با این ناقص ساختن بازیاش
3 ماه پس بازی کردم وقتی فیفا اومد گفتم اونو هم تجربه کنم دیگه یاد پس هم نمیفتم
Last edited by Kamyar_AnathemA; 19-03-2011 at 09:38.
سلام،
اگه مشكلتون از اون فايل dll باشه، بعد از دانلود بايد تو همون جايي كه بازي نصبه كپيش كنيد.
اگه بازم مشكل بر طرف نشد، اون فايل رو تو اين مسير (C:\Windows\System32) كپي و بعدش سيستمو ريست كنيد.[/QUOTE]
سلام
بازم خارج میشه
![]()
Last edited by saze; 18-03-2011 at 19:43.
سلام كسي هست بدونه چجوري ميشه والپر به pes 2011 ps3 ver 1.00 اضافه كرد
سلام،
تو ويندوز اكس پي، dt0f.img رو تو اين مسير كپي كنيد:
C:\Documents and Settings\All USers\Application Data\Konami\Pro Evolution Soccer 2011\download
تو ويستا و سون هم اينجا كپيش كنين:
![]()
من dlc رو از توی خود بازی دانلود کردم ، دانلود تموم میشه ، install اش هم صد در صد میشه اما روی درصد 100 ، گیر میکنه ، هیچ اتفاقی هم نمی افته !!
چیکار باید بکنم؟
Last edited by shahab_f; 18-03-2011 at 22:50.
سلام كسي هست بدونه چجوري ميشه والپر به pes 2011 ps3 ver 1.00 اضافه كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)