سلام
یه گزینه توی سایت Ecare یرای سرویس انتقال خط به خط هست که فکر کنم برای انتقال اعتبار بین کاربرها باید باشه . اما من هنوز نتونستم ازش استفاده کنم . دوستان کسی می دونه چیه و چطور کار می کنه ؟
خوش باشید.
سلام
یه گزینه توی سایت Ecare یرای سرویس انتقال خط به خط هست که فکر کنم برای انتقال اعتبار بین کاربرها باید باشه . اما من هنوز نتونستم ازش استفاده کنم . دوستان کسی می دونه چیه و چطور کار می کنه ؟
خوش باشید.
من میخواهم برای منزل سرویس 512 یک ساله رو بگیرم که 24 گیگ هست.
آیا این قضیه ندادن سرویس بالای 128 به کاربران عادی جدی هست یا یه جورایی فرمالیته هست.
زنگ زدم 707 طرف گفت یه نامه جور کن و موقع نصب به نصاب بده.آیا میشه موقع نصب طرف رو پیچوند؟؟؟
اگه نمیتونی نامه ای از شرکت یا دانشگاه جور کنی خودت یه نامه ای که سربرگ داشته باشه درست کن، ایرانسل زیاد گیر نمیده![]()
امروز از ایرانسل زنگ زدن و گفتند موقع ثبت نام گزینه مودم رایگان رو انتخاب نکردی و هزینه مودم حساب شده و باید یکبار دیگه ثبت نام کنم.حیف شد چون یک شناسه خیلی رند نصیبم شده بود
ایرانسل گفته قراره تو نمایشگاه تله کام VOIP رو راه بندازه و مودم جیبی عرضه کنه.
کسی میدونه این مودمهای جیبی فقط از طریق وایرلس با کامپیوتر ارتباط برقرار میکنند یا میشه بوسیله Usb هم به سیستم وصل و استفاده کرد؟
استفاده من جوری هست که هر روز باید مودم رو به محل کارم ببرم و شبها هم بیارم خونه و استفاده کنم و سیستم محل کارم وایرلس نداره.
اینم خدمات جدید ایرانسل مربوط به وایمکس:
تلفن اینترنتی وايمكس ايرانسل
سرویس تلفن اینترنتی ايرانسل یا VoIP که با تکنولوژی تبديل سيگنال هاي آنالوگ صوتی به داده هاي ديجيتال و انتقال آن از طريق بستر وایمکس عمل می کند، دیگر محصول نوین ایرانسل در مراسم رونمایی بود.
این سرویس با ویژگی هایی چون عدم نیاز به خط تلفن و یا سیمکارت و پرداخت هر گونه هزینه فعال سازی، امکان برقراری تماس های تلفنی داخلی و بین المللی مقرون به صرفه را برای کاربران وایمکس ایرانسل فراهم می کند.
VoIP، علاوه بر امکان نصب بر روی گوشی تلفن ثابت، از طریق تلفن نرم افزاری ایرانسل (آآوآآ) نیز ارتباط تلفنی به همراه انتقال متن و تصویر را امکان پذیر می کند.
این سرویس دارای امکانات ارزش افزوده از جمله اختصاص شماره داخلی، کنفرانس تلفنی (تصویری، صوتی و متنی)، انتقال تماس، خط گروهی و انتظار مکالمه برای کاربران تجاری است.
تماس تصویری
سرویس تماس تصویری، بر بستر VoIP با آآوآآ ارائه شده و انتقال ساده تصویر تنها با استفاده از یک دوربین، کیفیت مناسب تصویر، هزینه کم جهت برقراری تماس، سرعت بالا برای برقراری ارتباط رودرو و کاهش هزینه های حمل و نقل و ... تنها بخشی از مزایای ویژه آن محسوب می شود.
همچنین این سرویس، در مواردی چون برقراری جلسات موثر بدون نیاز به گردهمایی در یک محل، آموزش از راه دور و حتی درمان از راه دور کاربردی بوده و قابلیت استفاده دارد.
چتر وایمکس ایرانسل
در میان محصولات مرتبط با وایمکس ایرانسل، رونمایی از محصولی به نام «چتر وایمکس ایرانسل» خود نمایی می کرد.
به اعتقاد کارشناسان، این سرویس می تواند خلاء موجود در امکان دسترسی به اینترنت پر سرعت بی سیم در محیط های عمومی را برطرف کرده و گام جدیدی در توسعه شاخص های ارتباطی کشور بردارد.
چتر وایمکس ایرانسل قرار است در محیط هایی چون رستوران ها و کافی شاپ ها، مراکز آموزشی و دانشگاهی، و حتی ادارات و بیمارستان ها، امکان اتصال به اینترنت پرسرعت را برای کاربران فراهم کند.
بر اساس اعلام شرکت ایرانسل، این سرویس به دو صورت اتصال از طریق حساب کاربری وایمکس و یا اتصال از طریق حساب شخصی که به شناسه و رمز عبور وایمکس نیاز دارد، امکان اتصال به اینترنت را بدون نیاز به خرید مودم وایمکس برای کاربران فراهم می کند.
مودم بی سیم جیبی
بر اساس اعلام ایرانسل، این شرکت یک مودم جیبی که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وایمکس بدون نیاز به برق شهری را برای کاربران فراهم می کند به بازار عرضه خواهد کرد.
این مودم با قدرت گیرندگی بالا، قابلیت استفاده همزمان چندین کاربر با استفاده از Wi-Fi، سهولت در حمل و نقل، قابلیت شارژ از طریق رابط USB و قدرت بالا در دریافت و ارسال اطلاعات در این مراسم رونمایی شد.
سرویس ارسال شارژ
با این سرویس جدید که به گفته ایرانسل با هدف افزایش انعطاف پذیری روش های پرداخت و شارژ ارائه شده، مشترکین سیم کارت و یا کاربران وایمکس ایرانسل می توانند سیم کارت و یا حساب کاربری وایمکس خود و یا کاربران دیگر را تنها با شماره گیری یک کد دستوری شارژ کنند.
سرویس ارزش افزوده تلفن اینترنتی وایمکس ایرانسل
رونمایی از خدمات ارزش افزوده بر بستر تلفن اینترنتی وایمکس ایرانسل به عنوان جایگزین سیستم سنتی تلفن داخلی شرکت ها، جنبه های تجاری نوینی از اینترنت بی سیم را در کانون توجه فعالان اقتصادی قرار داد.
بر اساس این سرویس، رفع نیاز مشترکین تجاری به خرید سخت افزار PBX، کاهش چشمگیر هزینه مکالمات، طبقه بندی شماره گیری داخلی، ارتباطات داخلی بین شعب و نمایندگی ها، تماس با شماره داخلی یا شناسه وایمکس و ... جنبه های نوینی از قابلیت های تجاری و شرکتی وایمکس را به کاربران عرضه می کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iman_s; 16-11-2011 at 01:17.
اين مودم جيبي رو مبين نت داره ارائه ميده سفيد هست و خشوگله و خيلي كوچيك اندازه يه گشوي.
دوستان اين VOIP دقيق كارش چيه؟؟؟ چه كاربردي داره؟؟؟
دوستان عزیزم، متاسفانه نه VOIP در نمایشگاه ( البته در خود نمایشگاه آزمایشی گذاشتن ) و نه مودم جیبی ارائه نشده. من دیروز نمایشگاه بودم و فقط ثبت نام جدید رو انجام می دادن. مودم رو باید صبر کنیم و گفتن شاید از یک ماه دیگه بیاد. VOIP هم همزمان با سال 2012 راه می افته.
اون دوستانی هم که پرسیدن VOIP چیه باید عرض کنم که این یک امکان هست که به زبان ساده شما بوسیله مودمتون و از طریق نصب گوشی تلفن به پشت مودم می تونید تماس برقرار کنید که طبق شنیده های من در فاز اول فقط میشه بین مودم های ایرانسل ارتباط برقرار کرد. پس مستلزم اینه که شما و طرف مقابلتون هر دو مودم ایرانسل داشته باشین و با استفاده از شبکه اون با هم صحبت کنید.
ممنونم. هزينه اش چطوري ميشه؟؟؟ جوري هست كه به صرفه باشه . يعني از خط تلفن استفاده نكرد. يا براي جايي خوبه كه خط تلفن نداره و بتوني از طريق اينترنت استفاده كني و يا كلا خدمات اينترنت ميشه كه شما ميتوني از اينترنتت تماس تلفني هم داشته باشي؟!
خیلی خوبه دوستامو میتونم راجت ببینم مخصوصان gf
---------- Post added at 07:18 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
کیست یاری کند>>
والا از اونجایی که اینجا ایرانه و هیچ چیزی استاندارد لازم رو نداره نمیشه فعلا در این خصوص اعلام نظر کرد. بهرحال باید صبر کرد تا راه بیفته. اما به نظر شخصی بنده، فکر می کنم برای کسانی که می خوان تماس شهرستان داشته باشن باید به صرفه باشه. باز باید دید چه تعرفه ای براش پیاده سازی می کنن و اون موقع شفاف تر میشه نظر داد.
امروز دهن منو (.....)سرویس کرد ایرانسل از ظهر 100 بار ریست شد نمی دونم چه مرگشه امروز ، خدا کنه روز های دیگه اینجوری نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)