والا باید سئوال کنم
والا باید سئوال کنم
دوستان یکی از امکانات تلوزیون ها امکان شبکه شدن انها میباشد بعضی بر روی خود دانگل دارند بعضی دیگر امکان اضافه کردن دانگل را دارند wi-fi
البته همگی وایرلس دارند
اما ایا این امکانات کاربردی هستند یعنی راحت شبکه میشوند یا نه باید دنبال دانگلش بگردیم دانگل کو؟
نیست -گیر نمی اید
آیا اگر گیر آمد میشه شبکه کرد؟؟
یا نه فلان مدل با شبکه شدن مشکل داره؟
ایا اصلا برداشت من از شبکه شدن درست است؟
امکان ارتباط بدون سیم صوت وتصویر وسایلی که دارای وایرلس-wifi (این دو یکی هستند یا دو تا – اصلا چه فرقی دارند نمی دانم)دارند شبکه گویند
مثلا من با لب تابم بتوانم بر روی تی وی فیلم پخش کنم بدون سیم؟
آقا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
از تلوزيون هايي كه تو سال 2011 معرفي شدن ميخوام 2 تا TV يكي ال سي دي و يكي ال اي دي از بانه بخرم .
فقط از برند سامسونگ وسوني 42 يا 46 اينچ :
بهترين فوال ال اي دي زير 1.5 تو بهنا چيه ؟
بهترين فول ال سي دي زير 1.5 معرفي كنيد.
............كمك كنيد به خدا ديونه شدم
جواب نمی دهید
اقا سلام
به نظرتون بین این 3 مدل کدوم کیفیت تصویر 2 بعدی بهتری دارن
hx800 سونی
le820m شارپ
lb700m شارپ
ممنون از راهنماییتون
Last edited by irani_shad; 03-08-2011 at 12:28.
سلام.
بين اين سه مدل قطعا Sharp le820
Last edited by infernal_a; 03-08-2011 at 12:00.
ممنون از راهنماییتون
من خودم تا حالا فکر میکردم سونی بهتره
پس کیفیت تصویر le820 بهتره
داداش شما که نمیدونی بیخود مردم رو گمراه نکنن. hx800 به دلیل نمایش عمیق رنگ مشکی از sharp le820 بهتره
Last edited by juolipuoli; 03-08-2011 at 14:37. دليل: نوشتاری
سلام یه راهنمایی میخواستم
من میخوام یه LCD بگیرم بودجه ام هم زیر یک میلیون هست ، دیروز رفتم یکی از نمایندگی های سونی بهم دوتا مدل 32" رو معرفی کرد یکی BX320 و دیگری اگه اشتباه نکنم EX500 بود! ولی عجیب اینجا بود که من این مدل رو قبلا هیچکدوم از نمایندگی ها ندیده بودم و طرف هم میگفت این جدیدترین هست و خلاصه تبلیغات ، حالا میشه یه راهنمایی کنید به من که کدوم این دو مدل بهتر هست که من فردا دیگه برم بخرم
دوست عزیز
اگه به متن سوال دقت کنید میبینید که این دوستمون درست جواب داده. از نظر کیفیت دو بعدی، hx800 از le820 پایینتره. اینو میتونید با مقایسه این پنلها در کنار همدیگه ببینید. فرمایش شما در مورد عمق رنگ مشکی در این مدل از سونی درسته ولی کیفیت تصویر فقط منوط به عمق رنگ مشکی نیست. از طرفی، جالبه بدونید که عمق رنگ مشکی و کنتراست در le820 هم بالاست و حتی از le830 هم بالاتره. مراجعه به ریویوهای معتبر نشون میده که کیفیت تصویر شارپ بالاتره گرچه این به معنی بی ارزش بودن پنل سونی نیست.
حتما میدونید که هر دو پنل شارپ پارسال و امسال نشان Highly Recomended Award رو از سایت معتبر flatpanelshd دریافت کرده اند.
hx800 سونی سال گذشته بین پنلهای 3D سونی و در مجموع سایر برندهای تولید کننده lcd از لحاظ 3D بهترین بود ولی از لحاظ کیفیت تصویر 2D نه.
Last edited by mrm10; 03-08-2011 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)