سلام
سپنتا دیگه کجا بوده ؟
من یه مدتی شیراز نبودم
آدرس سایتش میدید دوستان؟
یا شرکتش؟
من سایت تهرانش پیدا کردم تعرفه هاش خوبه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
سپنتا دیگه کجا بوده ؟
من یه مدتی شیراز نبودم
آدرس سایتش میدید دوستان؟
یا شرکتش؟
من سایت تهرانش پیدا کردم تعرفه هاش خوبه
دوستان امروز زنگ زدم به مخابرات گفتم سرویس 512 نامحدود سرعتش چقدر هست؟گفت بین 8 نفر تقسیم میشه که میشه 64 کیلوبیت!60 تومن بدیم برای سرعت 8 کیلوبایت؟!
سرویساش واسه مصرف روزانه عالیه ولی متاسفانه من زنگ زدم گفت شبانه نداریم
هر کسی دانلود شبانه نداره اگر کیفیت سرویساشون خوب باشه از نظر قیمتی عالیه و توصیه میشه
Last edited by gla021; 28-06-2012 at 16:02.
من دانلود شبانه ندارم هيچي...
ولي حوصله هم ندارم كه يه مدت بدون اينترنت بمونم تا از رانژه در بياد و باز رانژه شه.
این جوری که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پایین صفحه لینک داده باید نمایندگی همون سپنتا باشن...
منظورت سرویس خود مخابرات هست؟ خب همه شرکت ها وقتی سرویس میدن به طور پایه سرویس رو تازه بین 10 نفر تقسیم میکنن...حالا برای گول زدن من و شما سرعت رو یه مقدار بالاتر میبندن اما حتی اگه سرعت به 1/10 قرارداد هم رسید باز کسی حق اعتراض نداره!!!
یعنی به فرض 512 کیلوبیت سرعت که میشه معادل 64 کیلوبایت هست میتونه تا 6.4 کیلوبایت هم بیاد پایین در شرایطی و شما حق اعتراضی ندارید...اگه بیاد زیر 6.4 کیلوبایت اونوقت میتونید شکایت کنید!!!
متوجه نشدم...منظورتون چی هست که میگید شبانه ندارن؟ یعنی ساعت رایگان دانلود؟ خب اینکه سرویس هاش(البته به جز حجمی که دیگه اسمش روش هست) همه نامحدود هست دیگه شبانه معنی نمیده تو همچین حالتی...
Last edited by Saeed_Med82; 28-06-2012 at 20:48.
دوستان کدوم شرکت 512 نامحدود رو از همه جا ارزان تر میده؟
دوست عزیز شما همچین میگی نامحدود که انگار واقعا باورت شده نا محدود!!!!!!
حداقل من الان دارم 30 تومان میدم برای سه ماه سرعته روزانم بالای 280 هست شبانه هم را 90-110
حداقل دلم خوشه یه انتخاب واحد یا چک کردن ایمیل یا ..... را با سرعت بالا تو روز انجام میدم
شبی 1.3 گیگ دانلود دارم تو 5 ساعت
حالا شما یه سرویس نا محدود بگو که با 10 تومان در ماه یا نه با ماهی 50 تومان تو ماه ، من تو 5 ساعت نه تو 2 روز کامپیوتر را روشن بذارم 1.3 گیگ دانلود کنم؟
اینترنت واسه امثال من بدون ساعت رایگان شبانه هیچ ارزشی نداره
هنوزم میگم اگر سرویس حجمیش شبانه رایگان داشت خوب بود
Last edited by gla021; 28-06-2012 at 21:31.
نه اصلا باورم نشده چون نامحدود وجود خارجی نداره حتی تو کره جنوبی,البته از نظر ریاضی میگم...
مثلا در مورد همین 512 اگه بخوایم حساب کنیم در یک ماه 24 ساعته دانلود انجام بدیم میشه : 512*60*60*24*30=1327104000 کیلوبیت در کل ماه که به گیگابایت تبدیلش کنیم میشه تقریبا 158 گیگ....تازه این در شرایطی هست که سرعت یه ذره هم افت نکنه...قطعی نداشته باشیم و سیستم ما بعد از یه ماه روشن بودن به فنا نرفته باشه!!!!
منظور من این بود که بالاخره وقتی میگن سرویس نامحدود داریم میدیم خب معلومه که دیگه چیزی به اسم ساعت شبانه رایگان نداره...نیازی به تماس گرفتن و پرسیدن هم نداشت و تو همون سایت خودشون تعرفه ها رو گذاشته!!! حالا چیزی که هست باید از دوستانی که استفاده میکنن بپرسیم کیفیت چطور هست و چقدر افت سرعت داره و آیا محدودش میکنن بعد از حجم مشخصی یا نه....
الان با این وضع adsl شرکت ها که هر کدوم یه لنگی میزنن شما فکر نکن داشتن ساعت شبانه رایگان خیلی به نفع هست...مثلا ببین روز سرعت رو چند برابر میبندن که عملا به ضرر مشتری هم هست..چون یا نمیتونه دانلود کنه چون حجمش تموم میشه یا اینکه جوگیر میشه و دانلود میکنه و حجمش تموم میشه که هدف شرکت هم همینه...شبانه هم من تا اینجایی که دیدم کسی راضی نبوده و خیلی از مواقع شب سرعت به گند کشیده شده!!! یه بار حساب کن کل ماه چند گیگ از شبانه دانلود کردی!!! بعد یه بار هم سرویس نامحدود رو بگیر ببین با اون کل شب و روز چقدر دانلود کردی در طول یه ماه!!!
بعد اینا رو بذار کنار هم....من از همینجا پیشاپیش قول میدم اگر مثل هم نباشن این دو تا,حجمی که با سرویس نامحدود دانلود میکنی بیشتره....
چیزی که هست شرکت ها میان با بالا بستن سرعت یه حالت روانی ایجاد میکنن برات که فکر کنی خیلی به نفعته...در صورتی که مطمئن باش هیچی تو پاچه این شرکت ها نمیره و سر تا پا همشون یه کرباسن....
داداش من ، من میگم شما باورت شده نامحدوده میگی نه
شما فرض کن دقیقا بهت سرعت 512 کیلو بیت در ثانیه رو میدن روزی 24 ساعت هم کامپیوترت روشنه ترافیک مصرفیت به گیگ در ماه میشه تقریبا :
158 = 1024*1024 / (512/8*3600*24*30 )
که شما درست گفتید ولی یه جای کار مشکل داره اینکه این 512 بین 8 نفر دیگه هم تقسیم میشه (این جور که دوستمون زنگ زدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )(البته اگر بیشتر نشه میتونی خودتم زنگ بزنی بپرسی ، مطمئن باش کسی نمیاد اینجا بهت گیر بده که چرا زنگ زدی!):
19 = 1024*1024 / (8*512/8*3600*24*30 )
حالا شما هر جور راحتی می تونی ماهی 60 تومان بدی ببینی چی میشه ؟؟ چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی
من با شرکت واسه سرویس حجمیش تماس گرفتم که ببینم ساعت رایگان شبانه داره یا نه (می تونن مثلا از ساعت 1 تا 7 ، ترافیک مصرفی را حساب نکنند یا قیمتش کمتر حساب کنند مثل تمام isp ها که ساعت رایگان دارند) نمیدونم دقیقا این جمله را درک می کنی یا نه! بعدشم اینجا پست زدم که بچه ها بدونند و اطلاع رسانی شده باشه
حالا شما گیر دادی داری همینطور اسپم میدی که چرا شما زنگ زدی ؟!! ببخشید شما شمارت بده از این به بعد هرجا خواسم زنگ بزنم اول از شما اجازه می گیرم
درمورد این که سرعتا را بالاتر می بندند تا ترافیک بیشتر مصرف بشه دقیقا این جمله اشتباست شما یه پیچ 2 مگی را بخوای باز کنی برات 2 مگ ترافیک کنتور میندازه حالا چه با سرعت 64 کیلو بیت چه با سرعت 512 کیلو بیت حالا بعضی ها نمیدونم چه فکری می کنند که میگن سرعت بالاست دانلود کنیم! لابد فکر می کنند از حجم همسایشون کم میشه!!! من که تا حالا همچین آدمایی را تو اطرافم ندیدم ولی مسلما هستند!!
Last edited by gla021; 29-06-2012 at 12:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)