780ti خداست ولی 700 دلار بیشتر نست فوقش باید 2.800 باشه
R9 290x همه جا 550 دلاره 5200؟
780ti خداست ولی 700 دلار بیشتر نست فوقش باید 2.800 باشه
R9 290x همه جا 550 دلاره 5200؟
دوست من کارت اول دنیا الان 780Ti هست که با قیمتی حدود 711.11 فروخته میشه !(با یه ضربو تقسیم ساده قیمتش میار حدود 2200!)
ولی در حال حاضر قیمت این کارت بالای 6 میلیونه!(شما اگه تونستین معادله ی این قیمت گزاری رو پیدا کنید من و خیلی از دوستان رو شاد خواهید کرد!)
کارت GTX 780 Ti هنوز بصورت عمده وارد بازار ایران نشده و تک و توک پیدا میشه.
یکی از سایتهای فروش قطعات ، مدل ریقرنس از برند ایسوس رو با قیمت کمتر از 3 میلیون گذاشته !!
آره علی جان!
ولی دقت کنی کارت تیتان چن تا وارد کردن دقیقا؟!
شما به این فک کن که تو یه سال چند نفر از این کارتا میخره؟!
نه آخه دقت نکردی ..... کارت 6 میلیونی و سی پی یوــه 5 میلیونی در رده سنی چند تا گیمر ایرانی میتونه باشه؟!
(علی جان آدرس اون کارتم برام پ.خ کن یا بده ببینم چن چنده با خودش!)
من تبریز فروشنده ای رو میشناسم که وقتی ما با کارتن سی پی یو میاریم ایشون با وانت میارنوقتی بهش میگم تیتان آوردی میگه اول دررخواست و بیانه بده بعد برو بشین تا دو هفته دیگه بهت میدم!
(بس در کل باید اینو بدونیم که کار هر کس نیست خرمن کوفتن ......!)(قوربون داداش برم!)
![]()
منظورشون lion computer هست
اونهایی که کارتو 6 تومن میدند واقعا مشتری های خیلی .... دارند![]()
لیون کامپیوتر مرجع قابل اعتمادی نیست!
یکی از دوستان تو فروش ویژه عیدش یه 650TI خرید کرده هنوز که هنوزه خبری از پستش نیست!![]()
نه داداش، لیون کامپیوتر و آقای حسینی (مدیر لیون کامپیوتر) معتبر تر از این حرفاست!
خودم در یک سال گذشته حداقل 10 میلیون از ایشون خرید داشتم(2 تا لپتاپ/مانیتور 23 اینچ 3 بعدی ایسوس/کیس/کارت گرافیک/رم/...)! همشونم بدون کم و کسر ارسال شدن!
راستی قیمت گرافیکgt630 4gbچنده ایابدردبازی می خوره
من اون چیزی رو که با چشمام دیدمو میگم !
(این تاپیکم جای این بحثا نیست امیر جان اگه بحث بیشتری باشه لطفا" پ.خ یا پروفبال!)
نه دوست من 630 کارت خوبی نیست!(اگه اصرار داری که جی فورس بخری برو بخر ....!)
مارک گیگا ی این کارت 295 تومنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)