تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 584 از 1042 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض سلام

سلام بچه ها ببخشید من می خواهم adsl
    بگیرم می شه یک شرکت بهم معرفی کنید که قیمتش خیلی خوب باشه البته ساعت شبانه ی بالایی هم داشته باشه منظورم حجمی است که شب ها مجانی است قیمتش طرف 10000 تومان باشه
    یک شرکت خوب می گید
    البته 256 و 512 می خواهم
    اگه امکان داره
    ممنون

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض پهنای باند 128 کیلوبایت پاسخ گوی سرویس های جدید IT نیست.

مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات گفت: برای ارائه سرویس های جدید فناوری اطلاعات، پهنای باند بالاتر از 128kb مورد نیاز است. علیرضا اصغریان در گفت و گو با موبنا اظهار داشت: امروزه نیاز افراد تنها به استفاده از شبکه اینترنت محدود نمی شود، بلکه نیازمند سرویس های جدید فناوری اطلاعات هستیم. وی با اشاره به این که در شرایط فعلی نیاز به سرعت بالاتر شبکه اینترنت احساس می شود، اظهار داشت: پهنای باند128kb پاسخ گوی ارائه سرویس هایی مثل acc و vod نخواهد بود.وی با بیان این که هم اکنون پهنای باند فعلی، نیازهای معمولی استفاده از اینترنت را در حد معمول و متعارف رفع می کند، افزود: برای ورود به شرایط جدید و ارائه سرویس های فناوری اطلاعات به پهنای باندهای مناسب تری نیاز است که به طور قطع تامین می شود.اصغریان گفت: تمام تلاش ها بر این است که سرویس مناسب به مشتریان و کسانی که متقاضی استفاده از شبکه اینترنت هستند، داده شود.اوایل فروردین 85 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخشنامه ای را تصویب کرد که به موجب آن شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ملزم به ارائه این سرویس با ظرفیت 128 کیلوبایت به کاربران خانگی شدند. پیش از این رضا تقی پور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی مناسب ارزیابی کرده بود.

روزنامه خراسان 88/10/20

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا کسی یه سرویس دهنده با ماهی 10000 تومن نمیشناسه؟
    شاتل میده البته حجمی

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

14

سلام بچه ها ببخشید من می خواهم adsl
    بگیرم می شه یک شرکت بهم معرفی کنید که قیمتش خیلی خوب باشه البته ساعت شبانه ی بالایی هم داشته باشه منظورم حجمی است که شب ها مجانی است قیمتش طرف 10000 تومان باشه
    یک شرکت خوب می گید
    البته 256 و 512 می خواهم
    اگه امکان داره
    ممنون
    آقا می گم خوب حجمی هم باشه مشکلی نیست
    فقط یکی معرفی کنه خواهش می کنم
    می خواهم این هفته بگیرم
    یکی بگه
    البته با حجم 2 گیگ خوبه فکر کنم 256 پیدا می شه می شه معرفی کنید بروم و بگیرم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا می گم خوب حجمی هم باشه مشکلی نیست
    فقط یکی معرفی کنه خواهش می کنم
    می خواهم این هفته بگیرم
    یکی بگه
    البته با حجم 2 گیگ خوبه فکر کنم 256 پیدا می شه می شه معرفی کنید بروم و بگیرم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر تهران هستید من به شما پارس رو پیشنهاد می دهم با 4.5 گیگ ترافیک در 3 ماه و 2-6 صبح هم رایگانه.
    اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته کاربرا جدیدا می گویند همه پورتها رو 2 مگ کردند حتی 256 ها رو با همون پول.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A'khz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    apache server

پيش فرض

من از شاتل 128 دارم الان و بیشتر بازی آنلاین انجام میدم .اسه همین با 128 پهنای باند کم میارم تو بازی.میخواستم 256 یا 512 بگیرم اما از اونجایی که منطقه مخابراطی ما(توحید) این سرویس های اقتصادی شاتل رو ساپورت نمیکنه میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم. اگر دانلود شبانه دایگان هم باشه خیلی خوب میشه ولی واجب نیست.ماه تا حدود 30 هم میدم.
    راهنمایی کنید لطفا"

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پارس آنلاین یا سپنتا ؟؟

پارس آنلاین یا سپنتا ؟؟

توی مرکز ولیعصر تهران ، شاتل و اکثر شرکتهای معروف توی نظرسنجی شما پر شده و من مجبورم از پارس سرویس بگیرم. ولی شاتل رو هم رزرو کردم.
    پارس آنلاین رفتارش با مشتریهاش خیلی بده!!! تحقیقی هم که کردیم چند نفری هم ازش خیلی بد گفتن!! در همه موارد به مشتری هاشون زور میگن!

برای یه اینترنت خونگی با سرعت 128 و پایینتر ، از سپنتا اشتراک بگیرم یا پارس آنلاین؟

خواهشا تا این دوتا هم پر نشدن، زود تر جوابمو بدین!
    ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

سوالمو دوباره میپرسم!
    وقتی توی یک مرکز مخابراتی(ولیعصر تهران)بیشتر سرویسهای معروف(همونایی که تو نظرسنجی ان) پر باشن، آدم باید چیکار کنه؟
    من شاتل رو رزو کردم ولی الان بین پارس آنلاین و سپنتا کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟
    از خود مخابرات هم میشه سرویس گرفت؟؟؟؟

هیچی نشده پارس با مشتریهاش بد تا میکنه! خدا رحم کنه وقتی که دیگه خرشون از پل گذشت و قرارداد رو بستن!!!!!!!!!! من نمیدونم مردم ما کی میخان معنی مشتری مداری و پیشرفت رو یاد بگیرن!!!!همه دنبال خالی کردن عقده هاشون هستن تا پر کردن جیباشون از راه درست و منطقی!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

سوالمو دوباره میپرسم!
    وقتی توی یک مرکز مخابراتی(ولیعصر تهران)بیشتر سرویسهای معروف(همونایی که تو نظرسنجی ان) پر باشن، آدم باید چیکار کنه؟

هیچی نشده پارس با مشتریهاش بد تا میکنه! خدا رحم کنه وقتی که دیگه خـ... از پل گذشت و قرارداد رو بستن!!!!!!!!!! من نمیدونم مردم ما کی میخان معنی مشتری مداری و پیشرفت رو یاد بگیرن!!!!همه دنبال خالی کردن عقـ... هستن تا پر کردن جیباشون از راه درست و منطقی!!!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض اين همه پست براي چيه؟

سوالمو دوباره میپرسم!

هیچی نشده پارس با مشتریهاش بد تا میکنه! خدا رحم کنه وقتی که دیگه خـ... از پل گذشت و قرارداد رو بستن!!!!!!!!!! من نمیدونم مردم ما کی میخان معنی مشتری مداری و پیشرفت رو یاد بگیرن!!!!همه دنبال خالی کردن عقـ... هستن تا پر کردن جیباشون از راه درست و منطقی!!!!!

آقا جون يه پست كافيه اگر دوستان پاسخي داشته باشن حتما بيان مي كنن. لطفا قوانين رو رعايت كنين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •